Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

diş etimde şişme oldu iki gündür antibiyotik kullanıyorum acaba antibiyotikten mi yoksa regli yaklaştı ondan mı karnım çok şiş :KK51: :işsiz:

Günaydın cnm maşallah bu ne enerji 😁
sağol canım , spor sabah yaptım yaptım yoksa bidaha yetiştiremiyorum... Birde benim çok sıkıntılı midem var açken spor yaparsam sorun olmuyor ama diyelimki kahvaltı yaptım 3-4 saat sonra spor yapmaya başlayınca mide yanmam başlıyor... onun için... en iyi saat sabah saati oluyor :KK6::KK6:

*** 13. Takım 677. Etap ***

LAydLiNe (74.9///%)
Aysegul 6666 (69.9///%)
Efsun64 (76.4///%)
polokey2244(68///%)
Kiloverenbiri (85///%)
krtp86 (53.5///%)
chentiq (62///%)
berceste_ (95.5///%)
Gonul83 (65.2///%)
Ilaymilya (67.5///%)
Elifff80 (93.3///%)
pessinus (69.5///%)
candy_candy (122.7///%)

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 676. Etap Free liste ***

marbling (77.3///%) 374. Etapta 3. takımdan 70.7 kilo ile diskalifiye
dira90(57///%) 670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
cemrenil (64///%) 655. Etapta 62 kilo ile izne ayrılan üye. 12. Takımdan transfer olmak istiyor.
ada81(///%)
gitsinkilolar02 (///%)
zeyneppk (///%)

13. Takım free liste ortalaması : %
kaptanım geçen cumadan ben bildirim yapmıştım 66.300 ;)

An itibariyle 8500adim yapmis bulunuyorum.Kitap kiraladigim bi yer var suresi yarin doluyordu onlari teslim ettim geldim.Bi de Sermin Yasar aldim.🤗Okumak icin sabirsizlaniyorum.Aksama bide Leslie sikistirabilirsem benden mutlusu yok 🤗Insallah yarin guzel sonuclar goruruz.
lesli göbek içinde çok etkili bende gün içerisine 2 mil lesli sıkıştırmak istiyorum lesliyle kol ve karın bölgesi iyi zayıflıyor bende...

pessinus pessinus buradayım canım, 1.5 saat yürüyüş bandında hemstırlıktan sonra yemeğimi de erken yedim , günü kapattım şükür.. birazdan çay içerim..
Noluyasa son 2 gün aklım başıma geliyor benim:confused:
2 gündür vitesimi 5 e taktım:KK6:, umarım yarın 68 i ucundan da olsa görürüm:dua:
İnşallah 5. Vitesteyken yarın bi anda boşa atmaz:rolleyes:

pessinus pessinus buradayım canım, 1.5 saat yürüyüş bandında hemstırlıktan sonra yemeğimi de erken yedim , günü kapattım şükür.. birazdan çay içerim..
Noluyasa son 2 gün aklım başıma geliyor benim:confused:
2 gündür vitesimi 5 e taktım:KK6:, umarım yarın 68 i ucundan da olsa görürüm:dua:
İnşallah 5. Vitesteyken yarın bi anda boşa atmaz:rolleyes:
Olsun canım ne güzel yapmışsın yapacaklarını ben de yedim birazdan gelir menüm. Hadi bakalım yarın nasıl çıkacağız:)

pessinus pessinus , eline sağlık, ekmek harika görünüyor 👏
Hiçbir zaman o kadar becerikli olamadım, gıpta ediyorum evde ekmeğini yapanlara:nazar:
Kız yok benimkini de makine yaptı;) 1 hafta yeter bize eşim incecik doğradı teki 20-25 gr zor gelir:) böyle de güzel olmuş hepsi tam buğday beğendim önceleri karışık yapıyordum normal unla

menüm geliyor:)
sucuklu omlet en fazla 15 gr sucukla,4 kiraz domates,30 gr kadar ızgara peynir,2 wasa
13.00 yarımdan biraz az nektarin,5 kiraz,yarım muz maalesef çocuklardan kalan
15.00
sütlü nescafe,çok az yer fıstığı,2 kuru incir. Karnım inanılmaz acıktı meyveden sonra mecburen yedim bir şeyler başkalarına sarmayayım diyr.
18.30
1 kase çorba,1 ince dilim tam buğday,yarım kase yoğurtlu kabak salatası,100-125 gr arası mantarlı hindi.
su 2.5 lt henüz spor 40 dk pilates yapıldı. Şimdilik bu kadar

Amazon kindle var. Kitapları yükleyip ordan okuyabiliyorsunuz. Hem ekran ışıksız o yüzden daha kitap gibi normal tablet gibi değil yani. Elektronik kitap okuyucu bir nevi. Çok eskiden almıştık şimdi daha farklı modelleri vardır elbette belki size yardımcı olur ☺
teşekkür ederim inceleyeceğim 🥰
Eve

Bende tam bunu önerecektim Gonul83 Gonul83 Reader lar Alm da çok ucuz, benim misafirler ne getirelim diye soruyorlar isteyecem:KK53: kitap ücretinden daha ucuza indirip okuyabilirsin canım.. evet gerçek kitap yerini asla tutmaz ama maalesef çağ oraya gidiyor... Zaten kitap ücretleride artık cok ucuz değil maaleseff... Eskiden sahaflar vardı şimdi sahaflar yeniden pahalı.. eskiye rağbet artıyor haliyle...
Geçen planlayici fiyatlarina bakiyorum en uygunu neredeyse 2 kitap ücreti yazık günah kitaba vermedigim parayı deftere asla vermem... :KK35:

Hazır bu konuda da içimi döküp rahatlamisken menume gecebilirim😂😂😂😂

Saat 10.00 domates, salatalık, yulaflı omlet, 1 dilim beyaz peynir, 1 yk soğanlı lor, 5 zeytin

13.30 1 kase eksili corba, 2 yk soslu makarna, yarım bardak kola❌❌

19.00 1 kase çorba, 3 küçük biber dolması pirinç ve kıymalı (her birinin içi 1 yk kadar), 1 kase cacık

21.00 2 top çikolatalı dondurma❌❌

Spor;
40 dk kardiyo+ spor programı 5. Gün(40 squat,
100 mekik, 40 iç bacak squat, 100 göğüs)

11.159 adım 7 km (hepsini bir kerede yurumedim tabiki biraz sabah biraz akşam 😁😁😁)

Kitap mutlaka okuyacağım henüz okumadım.. kaç zamandır Spor yapıyorum ilk defa bugün kalcamda ve bacaklarımda yanma hissediyorum :halay::halay:
Teşekkür ederim canım ilk fırsatta bu konuyla ilgileneceğim önümüzdeki hafta içi bir kitaba başlamayı planlıyorum

Kızlar yarın tartı günü
Acayip merak ediyorum bugünde regl oldum hiç ansızın beklemiyordum umarım kilo verebilmişimdir
Bu tartılmama işini çok sevdim
Çokkk heyecanlıyım
Hangi grup birinci olacak
En fazla kim verdi :KK76:
Tabikiiiii bizz🤗🤗

Bugün menü
Sabah 10.45
2 yumurta
1 dilim beyaz peynir
9 yeşil zeytin
Yeşillik
1 salatalık