Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yarın tartı günü
Acayip merak ediyorum bugünde regl oldum hiç ansızın beklemiyordum umarım kilo verebilmişimdir
Bu tartılmama işini çok sevdim
Çokkk heyecanlıyım
Hangi grup birinci olacak
En fazla kim verdi :KK76:
Merhaba gonulcum nasilsin
Yarin tartida fazla cikabilirsin yada daha az reglin ilk gunleri odem oluyor ya

İyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
1 dilim peynir
Domates,salatalık
Öğlen 12.30; 4 kaşık z.y fasulye
1 kase kuru cacık
Ara öğün 16.00; tam buğday unu ve muzla yapılmış pankek 1 adet
Akşam 18.00 ; 1 tabak kıymalı alinazik
Su 2.5 litre
Spor 1 saat 20 dk.
Super bir menu afiyet olsun

Menum
Sabah 11.00
Lorlu yumurta
Domates salatalik
5 zeytin
2 dilim t.bugday ekmegi

Ara 15.00
Sade kahve

Aksam 18.20
1 kase tarhana çorbası
6 yk etli kurufasulye
Salata 3 yk yogurt
2 dilim tb ekmegi

Su 1.5 lt spor yok

gördüm seni ahhh zeynepp inşallah bişey yemez dedim ... :olamaz: :olamaz:
Yarinda kv de bahcedeyiz herkes birsey yapacak hamurisi tatli vs olacak ama ben salatalara takilicam 🤗 kendimi biliyorum bi yesem devami gelecek oyuzden bu sefer yenilmiycem 🤦🏼‍♀️💪

İyi akşamlar

12.00
Çeyreğin çeyreği ekmek:KK48:
1 tavada yumurta
5 yeşil zeytin
4 kaşık kadar Kayseri tahinlisi in poşette kalan susamlı kırıntıları

15.00
Yeşil çay

18.00
Fırında yarım çipura,
1 tabak salata
Çeyrek ekmeğin yarısı
3 kiraz

21.00
Biberiye çayı

3.5 litre su, 1.5 saat yürüyüş bandında yürüyüş..
berceste_ berceste_

Menum
Sabah 11.00
Lorlu yumurta
Domates salatalik
5 zeytin
2 dilim t.bugday ekmegi

Ara 15.00
Sade kahve

Aksam 18.20
1 kase tarhana çorbası
6 yk etli kurufasulye
Salata 3 yk yogurt
2 dilim tb ekmegi

Su 1.5 lt spor yok
Afiyet olsun canim güzel menü 🖒

Yarinda kv de bahcedeyiz herkes birsey yapacak hamurisi tatli vs olacak ama ben salatalara takilicam 🤗 kendimi biliyorum bi yesem devami gelecek oyuzden bu sefer yenilmiycem 🤦🏼‍♀️💪
Bende sen gibiyim bir ısırık alsam bile ağzımı sürersem gerisi geliyor tutamıyorum kendimi.... şöyle iki çatal alıp bırakabilen insanlara hayranım ben dibini getiriyorum 😔😔😔

İyi akşamlar

12.00
1 tavada yumurta
5 yeşil zeytin

15.00
Yeşil çay

18.00
Fırında yarım çipura,
1 tabak salata
Çeyrek ekmeğin yarısı
3 kiraz

21.00
Biberiye çayı

berceste_ berceste_
Afiyet olsum canım güzel menü 🖒🖒

Bende sen gibiyim bir ısırık alsam bile ağzımı sürersem gerisi geliyor tutamıyorum kendimi.... şöyle iki çatal alıp bırakabilen insanlara hayranım ben dibini getiriyorum 😔😔😔
Aynn bende oyuzden kilomu koruyamadim ya cunku kararim yok ya hep ya hic

Kızlar yarın tartı günü
Acayip merak ediyorum bugünde regl oldum hiç ansızın beklemiyordum umarım kilo verebilmişimdir
Bu tartılmama işini çok sevdim
Çokkk heyecanlıyım
Hangi grup birinci olacak
En fazla kim verdi :KK76:
Tabikiiiii bizz🤗🤗
Evveeet, yarışçılar son virajı da dönmek üzereler, Berceste en önde 1. liği garantilemiş görünüyor, ada ve gönül son bir çırpınışla atağa geçti, bakalım bu atak onları 1.liğe taşıyabilecek mi? Her an herşey olabilir, diğer yarışçılar da çalım atarak geliyorlar... süpriz bi isim tüm planları alt üst edebilir..:rolleyes:

İyi akşamlar

12.00
1 tavada yumurta
5 yeşil zeytin

15.00
Yeşil çay

18.00
Fırında yarım çipura,
1 tabak salata
Çeyrek ekmeğin yarısı
3 kiraz

21.00
Biberiye çayı

berceste_ berceste_
Ekmekler beyaz ekmek sanirim kilo verme asamasinda aslinda herzaman diyet ekmekler yemeliyiz beyaz ekmek insani cabuk aciktiriyor
Kayseri tahinlisi ne bilmiyorum ama kirintisi dedin oyuzden hosgordum digerleri guzel afiyet olsun sporunda var suyunda var super 💪

Evveeet, yarışçılar son virajı da dönmek üzereler, Berceste en önde 1. liği garantilemiş görünüyor, ada ve gönül son bir çırpınışla atağa geçti, bakalım bu atak onları 1.liğe taşıyabilecek mi? Her an herşey olabilir, diğer yarışçılar da çalım atarak geliyorlar... süpriz bi isim tüm planları alt üst edebilir..:rolleyes:
Guzel bir anlatim 😁

Ekmekler beyaz ekmek sanirim kilo verme asamasinda aslinda herzaman diyet ekmekler yemeliyiz beyaz ekmek insani cabuk aciktiriyor
Kayseri tahinlisi ne bilmiyorum ama kirintisi dedin oyuzden hosgordum digerleri guzel afiyet olsun sporunda var suyunda var super 💪
Evet beyaz ekmek 😔
Tb ekmeğim bitti, bugun de dışarı çıkamadım.
Ama diyetimde çoğu zaman beyaz ekmek tükettim, miktarını çok az tuttuğum için sorun olmadı, tabi tb ekmek olsa daha iyi sonuçlar olurdu o kesin.. tad olarak çok alışamadım ne yazık ki 😔

Canım ilaçlarını kullan mutlaka, seninle gezip sohbet edecek komşu arkadaş edin, buraya da hergün gel lütfen ki iki lafın belini kıralım:KK19:

Şey yazmış ya kaptan, " hayaller, ancak sen istersen gerçekleşir"... Onu diyordum canım

Ben 68.9 u görürsem çoook mutlu olacağım, hatta kalkıp iki göbek atacağım:21:

Ay hiç sorma..dün çocuğu parka çıkarınca fırının önünden geçtik, missler gibi lahmacun kokusu geliyordu, ben de cumadan sonra yemeyi düşünüyorum..sen de bol salata 2 lahmacun ye bari..

İnanır mısın, bu mesajı yanlış yere yazdın sandım önce, eşinden eve gelirken ekmek almasını istiyorsun zannettim:KK70:
Ah canım yokki kafa dengi biri. Herkes katakulli peşinde herkes bi entrika laf evirip çevirme arkandan konşma peşinde düzgününe ben denk gelemedim :)

nohutlusu nasıl canım galeta yerine mi nohut koyuluyor.. eğer öyleyse bana tarifini yazar mısın galeta unu yasak bana

sağol ortak :KK19: çok yazdım, çok yazardım.. 4.sınıftan beri düzenli olarak günlük tuttum evlenene kadar evlendikten sonra da canım sıkıldıkça yazdım ama herşeyim yazdığım herşey enkaz altında kalınca biraz küstüm mü yoksa hayat gailesine mi karıştım bilmiyorum pek yazmaz oldum ben de.. yoksa senaryo bile yazdım sayfalarca 200 küsür sayfa hem de elimle yazdım yani bilgisayarda değil :KK48: yazmak biraz kafa dinginliği ve zaman istiyor canım yaa bende ikisi de mümkün değil :KK53: biraz da ilham tabi berceste_ berceste_ nin fikri beni nasıl heyecanlandırdı yazmayı çok candan istedim heveslendirdi beni :KK22:

ben de öyle yapıyorum menüsü güzel olanlara gözlerimden kalpler çıkıyor :KK36: bi tek ortağıma her haluıkarda yorum yaparım ama o başka :KK39:

ortak çarşamba perşembe her şart altında bundan sonra kaçamak yapmak yok söz mü:KK51:

söz verirsen bu kaçamaklı menüyü affedebilirim sadece :KK48::KK48: neyse ki çok erken yemişsin ben var ya böyle bir menü yesem aynısını gece kesinlikle kriz geçirir bişeyler yerdim hele pasta falan koyverir çatlayana kadar yerdim.. nasıl tuttun kendini anlatsana biraz:KK51: ben bu konuda çok zayıfım gerçekten :KK14:

kaptanım kiraz sapını iç suiç

ben bu hafta için yapamadım ama haftaya ödev edindim kendime.. bu hafta tartıda sürekli artı görüyorum haftaya da regli haftam hep canımın sıkılacağı zamanlar :KK14::KK14:

bundan sonra benim haftada 1 tartılmam lazım çünkü hergün eksi göremem herhalde

neymiş kız ben bilmiyorum onu :KK53:

canım öncelikle benim fikrim bu doktoruna güvenmiyorsan güveneceğin başka bir doktora da git ama ilaçlarını iç.. bu ilaçlar öcü değil ömrünün sonuna kadar da içmeyeceksin iyileştiğin zaman azaltarak bırakacaksız psikiyatrik ilaçlardan bu kadar neden korkulduğunu tam bilemiyorum hikayesinde ne var ama annem ve çok yakın arkadaşım eşlerini kaybettiklerinde kullandılar ve ikisi de bir süre sonra doktor kontrolünde ilacı bıraktı.. ilk başta sana toparlanman için destek olacaklar

ve mutlaka aramıza katıl:KK19: bu arada seni bu hale sokan kötü birşey mi yaşadın paylaşmak istersen dinlerim

dondurma ve kola dışında kötü değil ama dondurma ve kola dışında değil, menünün içinde :KK70::KK70:
Canım teşekkür ederim
Dr a güvenmemek değil ama 1 er kutu yazmış aniden bıraktıracak. Temmuzda gel dedi benm bildiğim yavaş bırakılmaz mı bu ilaçlar. Kullanımı hakkında detaylı konşmadı. Zaten şikayetlerim de geçti.

Canım her insan sorunlar yaşıyor benim de unutamadığm bu hale gelmeme hala katkı sağlayan insanlar var. Birisi maalesef jayatımda olmakmzorunda hala. Annem.. sağolsn her fırsatta kendi bozuk psikolojisinin ürrünleri olan kötü sözleri savurur üzerime. Kendimi işe yaramaz hissettirir mesela seni boşuna mı okuttuk kurslara göndersik boğazımdan kıstım der çalışmıyorum diye. Daha neler neler var da iştenher şeyi nasıl anlatayım anlatınca da geçmiyor hatırladıkça dertleniyorum :)

Iyi akşamlar kızlar iki gündür yoktum akşam üstü döndüm eve oku oku anca bitirdim maşallah ne coşmuşsunuz😎😎😂😂iki gündür öldüm yorgunluktan 🙄🙄
Sabah 9 da 1 haşlanmış yumurta iki kaşık menemen 1 çeyrek somun ekmek 2 lokma helva
Öğlen 1de
7 8 tane kayısı çok oldu ama ağaçtan koparırken hiç farkına bile varmadim 🙈🙈🙊🙊
3te 1 bardak kahve
5 te yarım tabak et sote
2 dilim kavun
7 de 1 kahve
9 da yarım kâse yoğurt çok aciktim yedim
Spor yapmama gerek yok 11den 5e kadar tarladaydik 🙄🙄🙄

Canım teşekkür ederim
Dr a güvenmemek değil ama 1 er kutu yazmış aniden bıraktıracak. Temmuzda gel dedi benm bildiğim yavaş bırakılmaz mı bu ilaçlar. Kullanımı hakkında detaylı konşmadı. Zaten şikayetlerim de geçti.

Canım her insan sorunlar yaşıyor benim de unutamadığm bu hale gelmeme hala katkı sağlayan insanlar var. Birisi maalesef jayatımda olmakmzorunda hala. Annem.. sağolsn her fırsatta kendi bozuk psikolojisinin ürrünleri olan kötü sözleri savurur üzerime. Kendimi işe yaramaz hissettirir mesela seni boşuna mı okuttuk kurslara göndersik boğazımdan kıstım der çalışmıyorum diye. Daha neler neler var da iştenher şeyi nasıl anlatayım anlatınca da geçmiyor hatırladıkça dertleniyorum :)
Kuzum keşke yakın olsaydık dertlesebilseydik😔ne desem bilemiyorum ama biraz kafana takmasan mi acaba 🙄🙄hayat her şeyi kafaya takacak kadar uzun değil annen sana yakın mi oturuyor seni mutsuz edecek kim varsa biraz mesafe koy canim bu canın annen olsada 😐herkesin derdi zaten kendini aşmış bi de başkalarının ekstra dert vermesi çok adaletsiz

11:00
Poğaça kadar beyaz ekmek
2 yağda yumurta
1 ince dilim domates
1 yaprak marul
1 dilim tost kaşarı
Biraz tereyağı
1 latte

15:15
Zeytinyağlı beyaz kuşkonmaz
3-4 kaşık yoğurt

ince dilim kek
300 ml ayran

su 2 olur ada81 ada81 berceste_ berceste_

Bu hafta ben bile kaçamak yapmadım Gönül noldu sana tam tartı öncesi :KK43::KK43:

İyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
1 dilim peynir
Domates,salatalık
Öğlen 12.30; 4 kaşık z.y fasulye
1 kase kuru cacık
Ara öğün 16.00; tam buğday unu ve muzla yapılmış pankek 1 adet
Akşam 18.00 ; 1 tabak kıymalı alinazik
Su 2.5 litre
Spor 1 saat 20 dk.

Pankek tarifini istiyorum hem de çok çok ne zamandır yiyemiyorum. Seninki çok sağlıklı görünüyor.

Back
X