Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

pessinus pessinus , canım inşallah abartmam. Kahvaltıya geldik ve yine gözleme yedim, akşama da mangal var sanırım:KK43:
Mangal yine iyidir canım ekstra yağ vs olmaz ölçülü yersin hiçbir şeycik olmaz. Ben de sabah çörek yedim akşama kadar eritiriz artık. Evde koşturmacam çok benim bugün yakarım diye düşünüyorum. Çok suçluluk duyma canım diğer öğünlerle dengele yalnızca. İyi eğlenceler yemeklere odaklanırken anı yaşamayı unutma tadını çıkar:)

Mangal yine iyidir canım ekstra yağ vs olmaz ölçülü yersin hiçbir şeycik olmaz. Ben de sabah çörek yedim akşama kadar eritiriz artık. Evde koşturmacam çok benim bugün yakarım diye düşünüyorum. Çok suçluluk duyma canım diğer öğünlerle dengele yalnızca. İyi eğlenceler yemeklere odaklanırken anı yaşamayı unutma tadını çıkar:)
Ay, ne güzel bir ortisin sen:KK60:
Şimdiden suçluluk duyuyordum yediklerimden ve yiyeceklerimden, bu yüzden gerilmiştim bile ama sözlerin içime su serpti 🥰
Tamam inşallah ölçülü yerim, 2 öğün planlıyorum zaten 👍 şimdi mutlu oldum sayende 😍 teşekkür ederim 🤗

Şimdiden suçluluk duyuyordum yediklerimden ve yiyeceklerimden, bu yüzden gerilmiştim bile ama sözlerin içime su serpti 🥰
Tamam inşallah ölçülü yerim, 2 öğün planlıyorum zaten 👍 şimdi mutlu oldum sayende 😍 teşekkür ederim 🤗
O senin güzelliğin canım ha kaçamaklar olmasa daha güzel olur ama olmuş bir kere bunun için suçluluk duyma. Moral bozukluğu daha çok yediriyor. Sporunla yakıyorsun kendine daha fazla yükleniyorsun biliyorum. An geri gelmiyor sohbetlerin köyün havasının suyunun tadını çıkar. Bak ben aylardır aynı yerdeyim ailemin yanına gidemiyorum çocuklarım anneanne dede yanında olup bahçede hayvanlarla temas kuramıyor. Dün çocukları dışarı çıkardığımda öyle üzüldüm ki yürüyüş parkurunda yürürken oğlum eğilip toprağı eline alıyor durup bize ağaçları kuşları gösteriyor karıncaları oturup izliyor falan. Şu hastalık ne çok şeyi engelledi:(

Tatlılar sizi 😍🥰😍🥰🤩

Evlenmek çözüm değil yarım kalmış birşeyler varsa hayatında daha da problem olabiliyor ama karşına çıkacak adam olsun herşeyi başarırsın
Sen yine de başar öyle evlen inşallah bu yıl atanirsin canim branşın ne peki
Bilişim teknolojileri ve yazılım. Bu kafa karisikligiyla evlenemem ben zaten😁😁 aman hayırlısı olsun.. benim bu hayatta hep a,b,c,d,e planım oldu... Atanamazsam ki bu şartlarda zor. var bir kaç planim daha en kötü bu isimde devam ederim. Burada kadrodayim. Yanı sıra yüksek lisans falan yaparım. İnsan insana yaşlılıkta lazım deyip, 50 ne geldiğimde de evlenirim.. ohhh miss...

Bu arada ay burcum ikizlermis bundan kaynaklı olabilir mi kafamın karışıklığı :KK51: :KK51:

soğuk çorba dimi bayılırım buğdayım yok alayım bende yapayım afiyet olsun
ilk 1 sn. Yüreğime indiriyordun :dua:
Sevgiler saygılar hürmetler benden En Büyük TÜRKİYE
zaten zaten bende içten içe yarışıyom senle :KK19:bunhafta da birlikteyiz. Bence bu hafta bizim yanımıza bile yanaşamazlar :rapci:
o Menemen öyle bir ekmek yedirirki şeninde fazla olmuş gibi
Ya arkadaş yapmayın ikinci baklava vakasına dönecek :KK45:
o zaman ramazandı insan suyu özler kana kana içer ya öyle hasret kalmıştım düşünün ama şimdi canım istemiyor ki el birliğiyle beni bitirecekler bak sen :rapci: ayrıca hiç canım istemedi ki:63:
tamam ortak devam :KK5::KK5:

sizler nasılsınız nasıl geçiyor hafta sonu ?
regli yaklaştı benim yemek ataklarım oluyor bol su içiyorum bende bu hafta regli gelir inşallah cumaya bol eksi ile gelirim ödemlerim gider ;)

Arkadaşlar merhabalar ☺️Sakız çiğnemek hakkında ne düşünüyorsunuz? Yani ben sakız çiğnemekten atıştırmak aklıma gelmiyor ve çok susadığım için bol da su içiyorum. Ama karatay diyetinde sakız leptin salgılamayı engellediği söyleniyor. Fikirlerinizi merak ettim 😅🤗

Arkadaşlar merhabalar ☺Sakız çiğnemek hakkında ne düşünüyorsunuz? Yani ben sakız çiğnemekten atıştırmak aklıma gelmiyor ve çok susadığım için bol da su içiyorum. Ama karatay diyetinde sakız leptin salgılamayı engellediği söyleniyor. Fikirlerinizi merak ettim 😅🤗
Ben pek sakız çiğnemem ama geçenlerde bir yerde okumuştum mide asidi fazlasıyla salgılandığı için pek tavsiye edilmiyormuş.

regli yaklaştı benim yemek ataklarım oluyor bol su içiyorum bende bu hafta regli gelir inşallah cumaya bol eksi ile gelirim ödemlerim gider :KK66:
Hafta sonum benim de daha yoğun oluyor canım eşim evde olunca iş hiç bitmiyor bugün de öyle. Yemeğimi yapıp ortalık toparladım yatak odası dolaplarıma geçeceğim şimdi ciddi bir düzen gerektiriyor bakalım ne zaman bitecek.

Bilişim teknolojileri ve yazılım. Bu kafa karisikligiyla evlenemem ben zaten😁😁 aman hayırlısı olsun.. benim bu hayatta hep a,b,c,d,e planım oldu... Atanamazsam ki bu şartlarda zor. var bir kaç planim daha en kötü bu isimde devam ederim. Burada kadrodayim. Yanı sıra yüksek lisans falan yaparım. İnsan insana yaşlılıkta lazım deyip, 50 ne geldiğimde de evlenirim.. ohhh miss...

Bu arada ay burcum ikizlermis bundan kaynaklı olabilir mi kafamın karışıklığı :KK51: :KK51:
Hiç kimse kimseye lazım değil aslında dedim ya evlilik bazen büyük problem ama tabiiki iyi birisi olursa çok da güzel bir şey Allah gönlüne göre versin nsallah ay burcu ilişkilerini gösteriyordu dimi ikizlerse.kafan karışık olmadı normal ve bu dönem de tehlikeli bir dönem senin için astrolog gibi konuştum dimi😂😂😂

Ben pek sakız çiğnemem ama geçenlerde bir yerde okumuştum mide asidi fazlasıyla salgılandığı için pek tavsiye edilmiyormuş.
[/QUOTE
Ben de çok çiğnemem. Dün bi attım ağzıma çiğnediğim sürece çok susayıp hiç bişey yemek istemeyince acaba sürekli mi yapsam dedim 😂ama mantıklı şişlik yapması da ondan demek ki

Ben de çok çiğnemem. Dün bi attım ağzıma çiğnediğim sürece çok susayıp hiç bişey yemek istemeyince acaba sürekli mi yapsam dedim 😂ama mantıklı şişlik yapması da ondan demek ki
Aciktiriyo sakız o yüzden diyette onermiyorlar

regli yaklaştı benim yemek ataklarım oluyor bol su içiyorum bende bu hafta regli gelir inşallah cumaya bol eksi ile gelirim ödemlerim gider :KK66:
Bizde cocuklarla sahile geldik hava fena sicak

pessinus pessinus , canım inşallah abartmam. Kahvaltıya geldik ve yine gözleme yedim, akşama da mangal var sanırım:KK43:

Mangal yiyebilirsin ekmeksiz. Derileri varsa eğer tavuksa derilerini yeme abartmadan yiyebilirsin. Yanına bol söğüş ya da salata. Ayranda içersin. Ama gözleme olmamış. :KK39:

Arkadaşlar merhabalar ☺Sakız çiğnemek hakkında ne düşünüyorsunuz? Yani ben sakız çiğnemekten atıştırmak aklıma gelmiyor ve çok susadığım için bol da su içiyorum. Ama karatay diyetinde sakız leptin salgılamayı engellediği söyleniyor. Fikirlerinizi merak ettim 😅🤗

Ben sakız çiğnediğimde acıkırım genelde. Demek ki herkeste aynı etkiyi yaratmıyor. Ayrıca çok sevmem sakız çiğnemesini de. Tam bi bilgim yok yani bu konuda :KK64:

Back
X