Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ortim iyi yapmışsın da benim regl haftam inşallah cuma sabahı olmazsam ya da ödem olmazsa tartı güzel gelir bakalım belki de oluruz belli mi olur :KK45: ama çok sıkı geliyorum bu haftaya çok planlı programlıyım :KK59: bi tek regl olmamam lazım cumaya kadar :KK17::KK53:
Hadi bakalım ortim.
Ben regl oldum ama bu kadar şişlik olmaz ya.
Çok fenayım.
1 dilim tatlı yapmaz herhalde bunu.
Ama bu gün dikkat ettim.
Cumaya kadar kaçamak yapmazsam herhalde gider biraz diye ümit ediyorum.

Hadi bakalım ortim.
Ben regl oldum ama bu kadar şişlik olmaz ya.
Çok fenayım.
1 dilim tatlı yapmaz herhalde bunu.
Ama bu gün dikkat ettim.
Cumaya kadar kaçamak yapmazsam herhalde gider biraz diye ümit ediyorum.
Hadi gözün aydın darısı bana bende fena şişim olsamda rahatlasam 😔😔

İyi akşamlar kızlar
Sabah 11.00; 2 yumurtadan mantarlı kaşarlı omlet
1 dilim peynir
Domates,salatalık
Akşam 17.00; 1 kase soğuk ayran aşı çorbası
7/8 tane sarma
Ara öğün 19.30; 3 tane yulaf topu
Kahve
Su 2.5 litre
30 dk. Hitt kardiyo

Bugün menü
Sabah 10.30
2 yumurtalı omlet yulaflı
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
Salatalık

Ara
8 badem
2 hurma

Akşam 16.00
10 sıkma mercimekli köfte
1 bardak ayran

1 minik poğaça (ilk defa bir tarif denedim bi tadına baktım )

2 lt su içildi ..
Spor yok ama evin içinde çok hareketliydim..
Bugün menüm güzel değil biliyorum ama 1 haftadır mercimekli köfte sayıklıyordum 🙄🙄🙄....
Gonul83 Gonul83 ve berceste_ berceste_

İyi geceler kızlar:KK25:
Bugun menü yazacak yüzüm yok ama yine de yazmalıyım:olamaz:

10.30
2 yarım ay şeklinde patetesli gözleme
1 çatal helva
2 ceviz

12.00
Bir avuç çilek

16.30
Çeyrek beyaz ekmek
2 şiş tavuk
6 et köfte
Közde patlıcan-biber-domates

18.00
2 bayram çikolatası

21.00
1 dilim kavun

2.5 litre su, köyde kızın peşinden dolandım sürekli, ev ile bağ arasında gidip geldim toplasam yarım saat yürüyüş eder belki ancak:110:
Bugun diyetin gözüne gözüne vurdum ne yazık ki:kızgın:

İyi akşamlar kızlar ben de menümü yazayım
10.30
1.5 yumurtadan mantarlı omlet,3 domates,1 kk beyaz peynir,1 wasa,1 haşhaşlı çörek
14.00
1 kupa sütlü nescafe
17.00
1 kase kırmızı mercimek çorbası,2 dilim tam buğday ekmeği çok ince,yarım kase kabak salatası,125 gr kadar mantarlı et sote
21.30
1 kupa yeşil çay,1 hurma10 gr kadardı. Akşamı erken kapatınca biraz acıktım eşim karşımda çörek yiyordu en az hasarla atlatabileceğim bu vardı elimin altında.
Su 3 lt,spor henüz yok umarım oğlumu uyutunca yapabilirim. Bu arada bu hafta regl haftam kilom ne olur bilmiyorum ama hedefim 67.00 yi görmek

İyi akşamlar kızlar ben de menümü yazayım
10.30
1.5 yumurtadan mantarlı omlet,3 domates,1 kk beyaz peynir,1 wasa,1 haşhaşlı çörek
14.00
1 kupa sütlü nescafe
17.00
1 kase kırmızı mercimek çorbası,2 dilim tam buğday ekmeği çok ince,yarım kase kabak salatası,125 gr kadar mantarlı et sote
21.30
1 kupa yeşil çay,1 hurma10 gr kadardı. Akşamı erken kapatınca biraz acıktım eşim karşımda çörek yiyordu en az hasarla atlatabileceğim bu vardı elimin altında.
Su 3 lt,spor henüz yok umarım oğlumu uyutunca yapabilirim. Bu arada bu hafta regl haftam kilom ne olur bilmiyorum ama hedefim 67.00 yi görmek
Çok güzel bir gün olmuş bence hafif ☺️

10.30
1 çatal helva
2 ceviz

12.00
Bir avuç çilek

16.30
Çeyrek beyaz ekmek
2 şiş tavuk
6 et köfte

18.00
2 bayram çikolatası

21.00
1 dilim kavun

2.5 litre su, köyde kızın peşinden dolandım sürekli, ev ile bağ arasında gidip geldim toplasam yarım saat yürüyüş eder belki ancak:110:
Ortim biraz fazla olmuş akşam sanki. Şeker de yenmese olurmuş

10.30
1 çatal helva
2 ceviz

12.00
Bir avuç çilek

16.30
Çeyrek beyaz ekmek
2 şiş tavuk
6 et köfte

18.00
2 bayram çikolatası

21.00
1 dilim kavun

Canım güne karbonhidratla başlayınca maalesef insan tutamıyor kendini...

Benim bugünkü menüm:

kahvaltı9.00
3 kaşık soğan kavurması
1 dilim tb ekmek
Peynir domates salatalık

öğlen
1 biber dolması Yoğurt

akşam
1,5 tb unundan lahmacun
Salata
1 közde patates

2,5 lt su
10 bin adım
2 dk kardio çok zorlandım 10 dk bile dayanamadım😂

Herkes dondurma yerken ben adımlarımı tamamladım 🙄yaş pastayı ortaya bile getirmedim kimseye yedirmedim 😂

O senin güzelliğin canım ha kaçamaklar olmasa daha güzel olur ama olmuş bir kere bunun için suçluluk duyma. Moral bozukluğu daha çok yediriyor. Sporunla yakıyorsun kendine daha fazla yükleniyorsun biliyorum. An geri gelmiyor sohbetlerin köyün havasının suyunun tadını çıkar. Bak ben aylardır aynı yerdeyim ailemin yanına gidemiyorum çocuklarım anneanne dede yanında olup bahçede hayvanlarla temas kuramıyor. Dün çocukları dışarı çıkardığımda öyle üzüldüm ki yürüyüş parkurunda yürürken oğlum eğilip toprağı eline alıyor durup bize ağaçları kuşları gösteriyor karıncaları oturup izliyor falan. Şu hastalık ne çok şeyi engelledi:KK43:
Oy kuzuum, kıyamam ona...
Bizimkiler de gezdi tozdu, hopladı zıpladı iyi oldu onlara da bana da ama benim diyetim için iyi olmadı😖 şuan çok suçluluk duyuyorum, inşallah yarın ve sonrası hafif yiyerek ve sporla dengelemeye çalışacağım🙄
Bilişim teknolojileri ve yazılım. Bu kafa karisikligiyla evlenemem ben zaten😁😁 aman hayırlısı olsun.. benim bu hayatta hep a,b,c,d,e planım oldu... Atanamazsam ki bu şartlarda zor. var bir kaç planim daha en kötü bu isimde devam ederim. Burada kadrodayim. Yanı sıra yüksek lisans falan yaparım. İnsan insana yaşlılıkta lazım deyip, 50 ne geldiğimde de evlenirim.. ohhh miss...

Bu arada ay burcum ikizlermis bundan kaynaklı olabilir mi kafamın karışıklığı :KK51: :KK51:
Benim de ikizler burcum, kafam hep karışık ve kararsızımdır😇
Burcum Akrep, yükselen Aslan, ay ikizler zorum vesselam🤣🤣🤣
Benim burcumda ikizler, yükselen aslan mıydı emin değilim, ay burcu ne, ilk defa duydum 🤔
Ortim biraz fazla olmuş akşam sanki. Şeker de yenmese olurmuş
[/QUOTE
Bencede çok çok fazla oldu canım😖
Canım güne karbonhidratla başlayınca maalesef insan tutamıyor kendini...
Aynen öyle oldu canım 😔

Hoffff bu sefer gaza gelip atlamayayım diyorum... bu hafta hedefim 74.8 mi olsun 1 kilo, abartıp 74.3 mü diyeyim. 1.5 kiloooo :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
1.5 olsun hadi sonunu düşünen kahraman olamaz
😂😂😂
Ortiimmm Milyaay Milyaay
Olsun kizzz olsun gazamız mübarek olsun 😂😂😂

Menü:
sabah 10.00 3/4 kupa türk kahvesi
16.00 kocaman bir salata yanına küçük bir kase yumurtalı makarna ve yoğurt
18.00 1 bardak ayran

2litre su içildi, 30 dakika cardio yapıldı :21:
bu arada benim kilo vermem belki pek çoğunuza göre yavaş olacak çünkü pco ve tiroid problemim var ama ben elimden geleni yapacağım

Back
X