Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak sen , bizden korkmuyorsun ha öyle mi kaptanımYarın bi senden korkuyorum çünkü bu hafta çok iyi spor yaptın. Ben hiç yapmadım.
Merakla bekliyorumKızlar bu hafta sporsuz sadece diyetle ne kadar kilo verilebiliyormuş onu göstereceğim size![]()
Ben de 5 gün güzel menü ve spor, 2 gün cozutmayla kaç eksi olunur onu göstereceğim sanırımKızlar bu hafta sporsuz sadece diyetle ne kadar kilo verilebiliyormuş onu göstereceğim size![]()
Teşekkür ederim canim çok iyiyim bugün kaçamak yapmadım diyetimi yaptım yarın belli olur günahımİyi akşamlar,
Cok sukur bugünü de kazasız belasız atlattım.
Ayran detoksunun bi ise yarayıp yaramadığını hep birlikte gorucez. Asla kaçamak yapmadım. Suyumu fazlasıyla içtim. yazılan gibi her iki saatte de yemedim dün 4 kase bugün 3 ictim. Dün spor yoktu dinlenme günuydü ama bugün yaptım. Bakalım denildiği gibi 2 günde 2 kilo veriliyor mu
Tartıya çıkıyorum ama gözüken birşey yok hayret yani anlamadimbu işte bir terslik yok mu sizcede
Neyse menüye geçeyim
10.00 1 has. yum., domates, 1 dilim peynir, 1 yk soğanlı baharatlı lor
3 kase ayran aşı (saatlerini hatırlamıyorum son ki 20.00 deydi sanirim)
Spor; 40 dk kardiyo, spor programı 12. Gün(70 mekik, 65 squat, 1 dk görünmez sand., 100 iç bacak, 60 gogus )
Su 3 lt. 3 kupa yeşil çay
Kitap 27 sayfa
berceste_
Nasıl oldun canım daha iyimisin? Geçmişte göremedim sanırım kusura bakma.
Zihnine güzel mesajlar yolla. Veremedim korkusunu at aklından. Ben 5 gün kaçamakla kilo verdiğimi biliyorum. 2 gün kaçamak yaptın diye kilo alacak değilsin. 1 kilo vermezsin de 500 gram verirsin. Ama olumlu düşün.Ben de 5 gün güzel menü ve spor, 2 gün cozutmayla kaç eksi olunur onu göstereceğim sanırım
Bu belirsizlik çıldırttı beni bu hafta![]()
Yarın bi senden korkuyorum çünkü bu hafta çok iyi spor yaptın. Ben hiç yapmadım.
Korkmayın ya ben ne zaman çok spor yapsam 200 gram veriyorumBak sen , bizden korkmuyorsun ha öyle mi kaptanım
Ummadık taş, baş yarar![]()
O zaman şöyle diyim,Zihnine güzel mesajlar yolla. Veremedim korkusunu at aklından. Ben 5 gün kaçamakla kilo verdiğimi biliyorum. 2 gün kaçamak yaptın diye kilo alacak değilsin. 1 kilo vermezsin de 500 gram verirsin. Ama olumlu düşün.
O zaman şöyle diyim,
Yarın yeni bi bomba geliyor, şimdiden siperinizi alın...
Aaah nerde o eski günlerim...![]()
Bugün yine sıcak ve yorgunluktan spor yapamadım (uyumuşum). Akşam 10 gibi minik bir tas yoğurt ve yulaf yedim,şekersiz sütlü nescafe içtim. Biraz uyku düzensizliğim var;2 ay evde çalışmaktan kaynaklanan. İnşallah haftasonu erken uyumayı becerirsem düzene girer. Yarın bakalım tartıda neler göreceğim?
![]()
Cumadan sonra tartilmayacagiz ya kendimizi deneyelim diğer hafta iyi hissetmezsek herkes istediği gibi yapsın lütfenNeden olmasın belki metabolizman alıştı hızlı çalışmaya. Belki çok çalışıyordur şu an. Bilemezsin kiYarın için cidden çok heyecanlıyım yaaaaa
Kilo verdiğimi biliyorum. Aynaya baktığım zaman fark ediyorum ama ne kadar olduğunu bilmiyorum. Bu bile heyecan verici. Sonunda kendi alışkanlıklarımı değiştirdim. Bilinmezlik beni kaçamak yapmaktan alıkoyuyor. Umarım size de öğreteceğim bu bunu
![]()
Sorun değil canım, sen şimdilik benim yerime de ye,Gelince doyasıya yersiniz inşallah , böyle ben yiyince olmadı![]()
Bilinmezlik bende ters etki yaptı sanki kaptanım, acil eylem planına geçemedim hiç, akışına bıraktım gibi oldu bu haftaNeden olmasın belki metabolizman alıştı hızlı çalışmaya. Belki çok çalışıyordur şu an. Bilemezsin kiYarın için cidden çok heyecanlıyım yaaaaa
Kilo verdiğimi biliyorum. Aynaya baktığım zaman fark ediyorum ama ne kadar olduğunu bilmiyorum. Bu bile heyecan verici. Sonunda kendi alışkanlıklarımı değiştirdim. Bilinmezlik beni kaçamak yapmaktan alıkoyuyor. Umarım size de öğreteceğim bu bunu
![]()
Sade ebrucumKahve sütsüz, kremasız ve şekersiz ise hiçbir sakıncası yok canım. İstediğin kadar içebilirsin.
Kaptan bu hafta açık ara birinci olacaksın.Ben birinciyim kesin![]()
Değil miBak sen , bizden korkmuyorsun ha öyle mi kaptanım
Ummadık taş, baş yarar![]()
Bunlar ne güzel dilekler ya öyle bayıldım valla.Değil mi
Yarını iple çekiyorum.
Herkese bol şans.
Sabaha kadar ödemler uçup gitsin.
Hepimiz tüy gibi kalkalım.
Eksiler de tavan yapsın