• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaçamak ve istediğinizi yeme konusunda size katılmıyorum. O dediğiniz kilo verme aşamasında yolumuzu uzatıyor. Nihai hedefe ulaşmamızı güçleştiriyor. Ama hedefe ulaştıktan sonra sizin dediğiniz düzen devreye giriyor. Karşınızda dira90 dira90 örneği var. İdeal kilosuna ulaştı ve onu koruyabilmek için hala burada ve menü yazıyor. Menülerini görüyorsunuz. Yediğimiz her gereksiz lokma önümüzdeki yolu uzattığı için yol git git bitmiyor ve siz bir süre sonra yoruluyorsunuz. O yüzden yemek ödülü koymayın kendinize. candy_candy candy_candy canım bir haftada 2-2,5 kilo hedefi çok fazla. Sen her hafta düzenli bir şekilde kendini 1 kiloya odakla lütfen.

İyi akşamlar,
Cok sukur bugünü de kazasız belasız atlattım.
Ayran detoksunun bi ise yarayıp yaramadığını hep birlikte gorucez. Asla kaçamak yapmadım. Suyumu fazlasıyla içtim. yazılan gibi her iki saatte de yemedim dün 4 kase bugün 3 ictim. Dün spor yoktu dinlenme günuydü ama bugün yaptım. Bakalım denildiği gibi 2 günde 2 kilo veriliyor mu
Tartıya çıkıyorum ama gözüken birşey yok hayret yani anlamadim:KK64:bu işte bir terslik yok mu sizcede🙄🙄

Neyse menüye geçeyim
10.00 1 has. yum., domates, 1 dilim peynir, 1 yk soğanlı baharatlı lor
3 kase ayran aşı (saatlerini hatırlamıyorum son ki 20.00 deydi sanirim)

Spor; 40 dk kardiyo, spor programı 12. Gün(70 mekik, 65 squat, 1 dk görünmez sand., 100 iç bacak, 60 gogus )
Su 3 lt. 3 kupa yeşil çay
Kitap 27 sayfa
berceste_ berceste_
Nasıl oldun canım daha iyimisin? Geçmişte göremedim sanırım kusura bakma.

Kızlar bu hafta sporsuz sadece diyetle ne kadar kilo verilebiliyormuş onu göstereceğim size 😂
Ben de 5 gün güzel menü ve spor, 2 gün cozutmayla kaç eksi olunur onu göstereceğim sanırım:KK17::KK70:
Bu belirsizlik çıldırttı beni bu hafta😇

İyi akşamlar,
Cok sukur bugünü de kazasız belasız atlattım.
Ayran detoksunun bi ise yarayıp yaramadığını hep birlikte gorucez. Asla kaçamak yapmadım. Suyumu fazlasıyla içtim. yazılan gibi her iki saatte de yemedim dün 4 kase bugün 3 ictim. Dün spor yoktu dinlenme günuydü ama bugün yaptım. Bakalım denildiği gibi 2 günde 2 kilo veriliyor mu
Tartıya çıkıyorum ama gözüken birşey yok hayret yani anlamadim:KK64:bu işte bir terslik yok mu sizcede🙄🙄

Neyse menüye geçeyim
10.00 1 has. yum., domates, 1 dilim peynir, 1 yk soğanlı baharatlı lor
3 kase ayran aşı (saatlerini hatırlamıyorum son ki 20.00 deydi sanirim)

Spor; 40 dk kardiyo, spor programı 12. Gün(70 mekik, 65 squat, 1 dk görünmez sand., 100 iç bacak, 60 gogus )
Su 3 lt. 3 kupa yeşil çay
Kitap 27 sayfa
berceste_ berceste_
Nasıl oldun canım daha iyimisin? Geçmişte göremedim sanırım kusura bakma.
Teşekkür ederim canim çok iyiyim bugün kaçamak yapmadım diyetimi yaptım yarın belli olur günahım

Ben de 5 gün güzel menü ve spor, 2 gün cozutmayla kaç eksi olunur onu göstereceğim sanırım:KK17::KK70:
Bu belirsizlik çıldırttı beni bu hafta😇
Zihnine güzel mesajlar yolla. Veremedim korkusunu at aklından. Ben 5 gün kaçamakla kilo verdiğimi biliyorum. 2 gün kaçamak yaptın diye kilo alacak değilsin. 1 kilo vermezsin de 500 gram verirsin. Ama olumlu düşün.

Zihnine güzel mesajlar yolla. Veremedim korkusunu at aklından. Ben 5 gün kaçamakla kilo verdiğimi biliyorum. 2 gün kaçamak yaptın diye kilo alacak değilsin. 1 kilo vermezsin de 500 gram verirsin. Ama olumlu düşün.
O zaman şöyle diyim,
Yarın yeni bi bomba geliyor, şimdiden siperinizi alın...😃
Aaah nerde o eski günlerim...🙄

Bugün yine sıcak ve yorgunluktan spor yapamadım (uyumuşum:kızgın:). Akşam 10 gibi minik bir tas yoğurt ve yulaf yedim,şekersiz sütlü nescafe içtim. Biraz uyku düzensizliğim var;2 ay evde çalışmaktan kaynaklanan. İnşallah haftasonu erken uyumayı becerirsem düzene girer. Yarın bakalım tartıda neler göreceğim?:dua:

O zaman şöyle diyim,
Yarın yeni bi bomba geliyor, şimdiden siperinizi alın...😃
Aaah nerde o eski günlerim...🙄

Neden olmasın belki metabolizman alıştı hızlı çalışmaya. Belki çok çalışıyordur şu an. Bilemezsin ki :KK39: Yarın için cidden çok heyecanlıyım yaaaaa :KK71::KK71::KK71: Kilo verdiğimi biliyorum. Aynaya baktığım zaman fark ediyorum ama ne kadar olduğunu bilmiyorum. Bu bile heyecan verici. Sonunda kendi alışkanlıklarımı değiştirdim. Bilinmezlik beni kaçamak yapmaktan alıkoyuyor. Umarım size de öğreteceğim bu bunu :KK36::KK36:

Bugün yine sıcak ve yorgunluktan spor yapamadım (uyumuşum:kızgın:). Akşam 10 gibi minik bir tas yoğurt ve yulaf yedim,şekersiz sütlü nescafe içtim. Biraz uyku düzensizliğim var;2 ay evde çalışmaktan kaynaklanan. İnşallah haftasonu erken uyumayı becerirsem düzene girer. Yarın bakalım tartıda neler göreceğim?:dua:

Kaç kiloyla gitmiştin canım sen izne?

Neden olmasın belki metabolizman alıştı hızlı çalışmaya. Belki çok çalışıyordur şu an. Bilemezsin ki :KK39: Yarın için cidden çok heyecanlıyım yaaaaa :KK71::KK71::KK71: Kilo verdiğimi biliyorum. Aynaya baktığım zaman fark ediyorum ama ne kadar olduğunu bilmiyorum. Bu bile heyecan verici. Sonunda kendi alışkanlıklarımı değiştirdim. Bilinmezlik beni kaçamak yapmaktan alıkoyuyor. Umarım size de öğreteceğim bu bunu :KK36::KK36:
Cumadan sonra tartilmayacagiz ya kendimizi deneyelim diğer hafta iyi hissetmezsek herkes istediği gibi yapsın lütfen😁

Gelince doyasıya yersiniz inşallah , böyle ben yiyince olmadı 😬
Sorun değil canım, sen şimdilik benim yerime de ye,
10 gün sonra ordayım bol bol yerim inşallah:kk77:
Bilinmezlik bende ters etki yaptı sanki kaptanım, acil eylem planına geçemedim hiç, akışına bıraktım gibi oldu bu hafta:110:

Kahve sütsüz, kremasız ve şekersiz ise hiçbir sakıncası yok canım. İstediğin kadar içebilirsin.
Sade ebrucum
Ohhh kaptan da izin çıktı artık 3 türk kahvesi
Tey tey tey diye halay çekerim.
Ada da hurma çift sayı yenmez tek sayı yenir dedi.
O da 3 e çıktı
Bu gün haberler güzel.

Balayına giderken kendime bayılarak nar çiçeği kot bi şort almıştım ama 38beden ve baya sıkmıştı.57kg dum ozaman.Yil 2015temmuz.Bugun yazliklarimi deniyordum ve o sort bana baya bol oldu.Ya cok hosuma gitti.Dogumdan sonra bi daha hiç eskisi gibi olamayacam diyodum.Baya üzülüyodum hatta.Galiba eskisinden daha iyi olmuşum.

Back
X