• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de 5 gün güzel menü ve spor, 2 gün cozutmayla kaç eksi olunur onu göstereceğim sanırım:KK17::KK70:
Bu belirsizlik çıldırttı beni bu hafta😇
Ayşegül ben sana göre iyiyim.
Ben bir gün cozuttum .
Bakalım sonuçlar nasıl olacak.
Ahhh benim ahali erken utanıyor
Azıcık daha uyusalar da benim ödemler gitse.
Eşim 5 te utanır.
Çocuklar da en fazla 8.00 de ayaktalar.
En geç 9 da kahvaltıya oturulur bizde.
Erkenden tartışmak zorunda kalıyorum.

Balayına giderken kendime bayılarak nar çiçeği kot bi şort almıştım ama 38beden ve baya sıkmıştı.57kg dum ozaman.Yil 2015temmuz.Bugun yazliklarimi deniyordum ve o sort bana baya bol oldu.Ya cok hosuma gitti.Dogumdan sonra bi daha hiç eskisi gibi olamayacam diyodum.Baya üzülüyodum hatta.Galiba eskisinden daha iyi olmuşum.
Harika canım. Tebrikler.
Ne kadar güzel vermişsin.
Darısı hepimizin başına.

Teşekkürler canım.Ya ben ilk zamanlar çok zorlandım.Tatli krizleri en zorlayan şeydi beni.Cok şükür su anıma diyorum.Darisi herkesin başına inşallah.
Süpersin ya:KK9::nazar:
Benimde dolabımdaki elbiseler baya bol geliyor artık, sanki başkasının kıyafetini giymiş gibi tuhaf duruyor üstümde..yeni kıyafetler almalı, bi kısmını da terziye götürüp daraltmalıyım.. Normalde bacağımı bile sokamadığım bi pantolonum vardı, şimdi belimden düşüyor nerdeyse...sevdiğim ama içine giremediğim tuniklerin içinde dönüyorum şimdi:KK68::KK68::KK68:
48-50 beden giyiyordum eskiden, şimdi 40 yada 42 olmuşumdur muhtemelen, kıyafet deneyince anlarım artık..

Sorun değil canım, sen şimdilik benim yerime de ye,
10 gün sonra ordayım bol bol yerim inşallah:kk77:

Bilinmezlik bende ters etki yaptı sanki kaptanım, acil eylem planına geçemedim hiç, akışına bıraktım gibi oldu bu hafta:110:

Haftaya hep acil eylem planıymış gibi düşünürsün olmaz mı? Bence biz bu ters etkiyi tersine çevirebiliriz.

Kaç kiloyla gitmiştin canım sen izne?
Canım ben en son 55-56 idim.Sonrasında hızla olmasa da kilo almaya başladım.Korkunç olan 1.5-2 aylık süreçte çok fazla şekere bağlı göbeğim oldu ve 3 kg birden aldım 60,5 buraya gelmeden önceki kilom

Günaydın kızlar LAydLiNe LAydLiNe ben sana dedim demi en fazla 200 gram diye 😂
Geçen hafta; 53.6
Bugün; 53.4
Fark -200
Az baya menü sporuma göre ama üzülmüyorum çok sıkılaştım çünkü farkımdayım
dira90 dira90 cnm iyi aklıma getirdin benimde balayında giydiğim ×s bi elbisem vardı hala saklarım onu bi buluyum hafta sonu merak ettim içine girebilcemmi 😁

12/06/2020 Menü-program
Kahvaltı:

1 yumurta ,1 dilim peynir,7 yeşil zeytin, limonlu çay, 2 peksimet
Öğle:
Müsli + süt
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
yeşil çay+çubuk tarçın+limon karışımı sıcak çay (500-750 ml) ve birkaç tane kiraz
Akşam:
ton balıklı salata,birkaç tane erik
Spor:
yürüyüş 10.000 adım + 30 dk pilates
Su:
2 lt (ekstra)

Süpersin ya:KK9::nazar:
Benimde dolabımdaki elbiseler baya bol geliyor artık, sanki başkasının kıyafetini giymiş gibi tuhaf duruyor üstümde..yeni kıyafetler almalı, bi kısmını da terziye götürüp daraltmalıyım.. Normalde bacağımı bile sokamadığım bi pantolonum vardı, şimdi belimden düşüyor nerdeyse...sevdiğim ama içine giremediğim tuniklerin içinde dönüyorum şimdi:KK68::KK68::KK68:
48-50 beden giyiyordum eskiden, şimdi 40 yada 42 olmuşumdur muhtemelen, kıyafet deneyince anlarım artık..
Maşallah sana. :nazar:
Ama baya fark etmiştir seninki.42 rahat giyersin canım hatta 40.Eski bol kıyafetleri de unut sen.Benim de baya terzilik çıktı.Esim resmen bir Şeyda daha çıkar burdan diyor.Sende okadar küçüldun. Ya ne güzel degilmi.Daha bi motive oluyo insan.

Geçen hafta; 53.6
Bugün; 53.4
Fark -200
dira90 dira90 cnm iyi aklıma getirdin benimde balayında giydiğim ×s bi elbisem vardı hala saklarım onu bi buluyum hafta sonu merak ettim içine girebilcemmi 😁
Bi dene bakalım canım.Bence girersin.Sporla daha da sıkı oluyorsun.Bende artik gr oynuyor.Ama aynada gorduklerim yetiyor bana.Seninle durumumuz aynı galiba.

Geçen hafta; 53.6
Bugün; 53.4
Fark -200
Canım senin kilon da az.
Bir de güzel spor yaptın kasa çevirdin.
Tebrikler

Back
X