- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Olsun canım, haftaya çok daha iyi verirsin, onun bi kısmı ödemdir zaten, üzülme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canım, haftaya çok daha iyi verirsin, onun bi kısmı ödemdir zaten, üzülme
İşte sorun orda, gerçeklerle yüzleşmeden işin ciddiyetini anlayamıyorum, acil eylem planına geçemiyorum benHaftaya hep acil eylem planıymış gibi düşünürsün olmaz mı? Bence biz bu ters etkiyi tersine çevirebiliriz.
üzülme canım
Teşekkür ederim canımÇok iyi tebrik ederim![]()
Teşekkür ederim Ayşegülcüm.Süpersin canım yaa
Maşallah, hızlı bi giriş yaptın
Teşekkür ederim, aynen öyle, çok mutlu oluyor insan. Yaz tatili gelmeseydi, 65 i zorlamak isterdim
Süpersin canım,1 kilo ideal olanı zaten
Teşekkür ederim canım, bi deneyim.
Diz kapağımda sorun var, yapabilir miyim bilmiyorum
Tebrik ederim, iyi vermişsin sen de![]()
Sağlık olsun canım birçoğumuzda sıkıntı vardı bu hafta. Bugünü rahatlamak için kullanıp kaldığımız yerden devam etmemiz lazım en azından ben öyle yapacağım. Hadi sen de katıl bize:)
çok iyi canım tebriklerHerkese günaydın
Başlangıç: 60,5 kg
Bu hafta: 59,4
Fark: 1,1 kg
Sanırım sabah içilen sirkeli su,gün boyu içtiğim tarçınlı su ,yemekhaneden yemek yememek etkili oldu
wayyy wayyy tebrikler canımmmGeçen hafta 75.8
Bu hafta 74.6 tabi kii yine 1.5 hedefime ulaşamadımolsun fark 1.2
![]()
yüzde nasıl hesaplaniyir.. bi el atın hadi
HadiMilyaay nerdesin??
Eki Görüntüle 2647807
öncelikle hoşgeldiniz takıma yeni başladınız 400 gitmiş bile bol eksiler keyfile kilo vermeler hepbirlikteEki Görüntüle 2647810
Başlangıç:86.4 Güncel: 86
Sıkma canını .
harika canımmmmGünaydın herkese
Geçen hafta : 92.1 kg
Bu hafta :91.1 kg
Fark : 1 kg
Yüzde : % 1.09
Olur aracım bazen.Eki Görüntüle 2647804
Geçen hafta :65.200
Bu hafta : 65:800
Gelen : 600
Gonul83
regli olmam mı etkili yoksa bu hafta çok dikkat edemedim ondan mı bilmiyorum![]()
Tebrikler.Geçen hafta 75.8
Bu hafta 74.6 tabi kii yine 1.5 hedefime ulaşamadımolsun fark 1.2
![]()
yüzde nasıl hesaplaniyir.. bi el atın hadi
HadiMilyaay nerdesin??
Eki Görüntüle 2647807
Tebrikler canımEki Görüntüle 2647810
Başlangıç:86.4 Güncel: 86
sağol canım desteğin için , seve seve katılırım kilo beni çok mutsuz ediyor mutsuzluğumu da maalesef herkese yansıtıyorum .. içten içe tek sorunum kilo bunu düşünmek beni yoruyor.... artık düşünmek değil icraat lazımSağlık olsun canım birçoğumuzda sıkıntı vardı bu hafta. Bugünü rahatlamak için kullanıp kaldığımız yerden devam etmemiz lazım en azından ben öyle yapacağım. Hadi sen de katıl bize:)
bende göz at çıkıyor canım oradan galeriye girip seçiyorum ....Kızlar resmi nası yüklüyosunuz, ben dosya ekle dediğimde galerimin hepsi çıkmıyo bi türlü 7,8 tane resim çıkıyo nedendir acaba