• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arkadaşlar acayip hüsran bir sonuç bildireceğim
Bu kadarını beklemiyordum.
Hemen çeki düZen vermeliyim kendime
Bu hafta özellikle ortağım ada81 ada81 den kaptanımdan LAydLiNe LAydLiNe ve siz değerli arkadaşlarımdan özür dilerim :KK61:
Geçen hafta 63,8
Bu hafta 64,8
+1 kg
Olsun canım, haftaya çok daha iyi verirsin, onun bi kısmı ödemdir zaten, üzülme:KK60:

Bu hafta özellikle ortağım ada81 ada81 den kaptanımdan LAydLiNe LAydLiNe ve siz değerli arkadaşlarımdan özür dilerim :KK61:
Geçen hafta 63,8
Bu hafta 64,8
+1 kg
üzülme canım:KK19::KK19: buna benzer bir sonuçta benden geliyor bu hafta bende çok kötüydüm bazen oluyor insanın hayatında ama artık sirkelenip güzel bir haftaya başlamalıyız :KK36: :KK36: :KK36:

Süpersin canım yaa 👏👏👏
Maşallah, hızlı bi giriş yaptın👍

Teşekkür ederim, aynen öyle, çok mutlu oluyor insan. Yaz tatili gelmeseydi, 65 i zorlamak isterdim🙄

Süpersin canım,👏👏👏 1 kilo ideal olanı zaten 👍

Teşekkür ederim canım, bi deneyim.
Diz kapağımda sorun var, yapabilir miyim bilmiyorum 🙄
Tebrik ederim, iyi vermişsin sen de👏👏👏
Teşekkür ederim Ayşegülcüm.

1591949799728.jpg

Geçen hafta :65.200
Bu hafta : 65:800
Gelen : 600 😔😔
Gonul83 Gonul83
regli olmam mı etkili yoksa bu hafta çok dikkat edemedim ondan mı bilmiyorum :KK51:

Eki Görüntüle 2647804
Geçen hafta :65.200
Bu hafta : 65:800
Gelen : 600 😔😔
Sağlık olsun canım birçoğumuzda sıkıntı vardı bu hafta. Bugünü rahatlamak için kullanıp kaldığımız yerden devam etmemiz lazım en azından ben öyle yapacağım. Hadi sen de katıl bize:)

Geçen hafta 63,8
Bu hafta 64,8
+1 kg
Sıkma canını .
Haftaya müthiş bir eksi gelecek.
Bu hafta dikkat et.
Haftaya bomba gibi eksiyle gelirsin canım.

Kızlar resmi nası yüklüyosunuz, ben dosya ekle dediğimde galerimin hepsi çıkmıyo bi türlü 7,8 tane resim çıkıyo nedendir acaba

Sağlık olsun canım birçoğumuzda sıkıntı vardı bu hafta. Bugünü rahatlamak için kullanıp kaldığımız yerden devam etmemiz lazım en azından ben öyle yapacağım. Hadi sen de katıl bize:)
sağol canım desteğin için , seve seve katılırım kilo beni çok mutsuz ediyor mutsuzluğumu da maalesef herkese yansıtıyorum .. içten içe tek sorunum kilo bunu düşünmek beni yoruyor.... artık düşünmek değil icraat lazım :KK51:

Back
X