- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım bu hafta bir şeyler vardı takımda zaten geçen haftadan sonra motivasyonumuz düştü üstüne duygusal krizlerle cilasını yaptık. Haftaya daha iyi olacağızAh ahh sacmalamalarin sonucu 92.7 geldim bakalım diyetisyen ne diyecek
Ah ahh sacmalamalarin sonucu 92.7 geldim bakalım diyetisyen ne diyecek
Teşekkürler kaptanım inşallah sabah hala tatlı istiyordu canım ama hayır yemeyecegimBu seni kendine getirir umarım. Ne dersin? Artık 8 li rakamları görmen lazım.![]()
Ben de ona üzülüyorum ya
Ben yine de az geldim kesin o verdiğim 4 kilo geldi dedimHayırlısı olsun canım bu hafta bir şeyler vardı takımda zaten geçen haftadan sonra motivasyonumuz düştü üstüne duygusal krizlerle cilasını yaptık. Haftaya daha iyi olacağız
Hayırdır canım, bi sıkıntın seni üzen bi durum mu var?Kızlar yaaa bugün kendimi çok da iyi hissetmiyorum aslında o yüzden yazdıklarım size belki sert gelebilir. O yüzden takılmayın sakın bugün benim yazdıklarıma. Kendimi ifade etmemde yanlış anlaşılabilirim. Önceden söyleyeyim dedim![]()
Sen kızsan da bizim iyiliğimiz için kızarsın zaten, o kadar da hakkın olsun değil mi, mesela kaç aydır benim kahrımı çekiyorsun, seversin de, döversin deKızlar yaaa bugün kendimi çok da iyi hissetmiyorum aslında o yüzden yazdıklarım size belki sert gelebilir. O yüzden takılmayın sakın bugün benim yazdıklarıma. Kendimi ifade etmemde yanlış anlaşılabilirim. Önceden söyleyeyim dedim![]()
Yok canım yaaaa herhangi bişey. Sadece modum düşük biraz. Anlayamadım sebebini.Hayırdır canım, bi sıkıntın seni üzen bi durum mu var?
2 haftada toplam 2 kilo verdiniz kaptan maşallah ayda 4 kilo eder böyle gidersenEn az bir kilo vermişimdir diye tahmin ediyordum ama yanılmışım. Aynada çok daha ince görünüyorum. Sebebini bilmiyorum ama tartı sonucu beni çok üzmedi çünkü zayıfladığımı hissediyorum.
Ay kız inşallah inşallahOlsun artı olmasın da.
Haftaya çok güzel eksi geliyor bence.
candy_candy bugün ki vermiş olduğun kilo geçirmiş olduğun haftaya göre çok güzel. Demek ki neymiş insülin direnci felan hikayeymiş. Bak mesela ben lokma kaçamak yapmadım sadece 200 gram verdim sen bir gün akşama kadar kaçamak yaptın ama benden fazla verdin. Demek ki kaçamak yapmadan bir hafta geçirsen çok daha güzel bir kilo verecektin. Bu hafta senden hep güzel menüler bekliyorum unutma sakın
![]()
Senin sertliğin bile tatlıKızlar yaaa bugün kendimi çok da iyi hissetmiyorum aslında o yüzden yazdıklarım size belki sert gelebilir. O yüzden takılmayın sakın bugün benim yazdıklarıma. Kendimi ifade etmemde yanlış anlaşılabilirim. Önceden söyleyeyim dedim![]()
Kaptanım az olsun da eksi olsun.Bense sabah tartıya çıktığımda bir şok yaşadım ama çabuk atlattım. Geçen haftaki 1800 ün ve sporsuzluğun sonucu bu büyük ihtimal. Ama pes etmek yok çünkü hiç kaçamak yapmadım. Kendinden emin olunca insan fazla kilo veremese de üzülmüyor.
Geçen hafta : 73.1 kg
Bu hafta : 72.9 kg
Fark : 200 gram