• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ah ahh sacmalamalarin sonucu 92.7 geldim bakalım diyetisyen ne diyecek
Hayırlısı olsun canım bu hafta bir şeyler vardı takımda zaten geçen haftadan sonra motivasyonumuz düştü üstüne duygusal krizlerle cilasını yaptık. Haftaya daha iyi olacağız

Aysegul 6666 Aysegul 6666 ne güzel bir ikili olmuştuk gidecek misin şimdi:KK43:
Ben de ona üzülüyorum ya :cry: ortaklığımız çok güzeldi.
Tatil gelmeseydi devam ederdim 65 i zorlardım canım..
Ama memlekette kilomu koruyabilirsem ne mutlu bana.
Ama sık sık gelir, arada menümü de yazarım yine merak etme, sizden kopamam artık.
Seni yarı yolda bırakmış gibi hissediyorum 😔
Kaptancığım sana benden daha iyi bi ortak bulur, merak etme 😃

Lay Lay
Hayırlısı olsun canım bu hafta bir şeyler vardı takımda zaten geçen haftadan sonra motivasyonumuz düştü üstüne duygusal krizlerle cilasını yaptık. Haftaya daha iyi olacağız
Ben yine de az geldim kesin o verdiğim 4 kilo geldi dedim 😔 çok şükür ucuz atlattım bu haftaya çok iyi baslayacam

Lay Lay

Teşekkürler kaptanım inşallah sabah hala tatlı istiyordu canım ama hayır yemeyecegim

Onu hepimizin canı istiyor maalesef canım ama biliyorsun ki bu kez kendimize hakim olup bu savaşı biz kazanacağız. :KK200: :KK36: :KK36: Diyetisyenin listesini bize de at. Bakalım ne var ne yok. Seni kontrol etmem kolaylaşır bu şekilde.

candy_candy candy_candy bugün ki vermiş olduğun kilo geçirmiş olduğun haftaya göre çok güzel. Demek ki neymiş insülin direnci felan hikayeymiş. Bak mesela ben lokma kaçamak yapmadım sadece 200 gram verdim sen bir gün akşama kadar kaçamak yaptın ama benden fazla verdin. Demek ki kaçamak yapmadan bir hafta geçirsen çok daha güzel bir kilo verecektin. Bu hafta senden hep güzel menüler bekliyorum unutma sakın :KK36:

Kızlar yaaa bugün kendimi çok da iyi hissetmiyorum aslında o yüzden yazdıklarım size belki sert gelebilir. O yüzden takılmayın sakın bugün benim yazdıklarıma. Kendimi ifade etmemde yanlış anlaşılabilirim. Önceden söyleyeyim dedim :KK200:

Kızlar yaaa bugün kendimi çok da iyi hissetmiyorum aslında o yüzden yazdıklarım size belki sert gelebilir. O yüzden takılmayın sakın bugün benim yazdıklarıma. Kendimi ifade etmemde yanlış anlaşılabilirim. Önceden söyleyeyim dedim :KK200:
Hayırdır canım, bi sıkıntın seni üzen bi durum mu var?

Sen kızsan da bizim iyiliğimiz için kızarsın zaten, o kadar da hakkın olsun değil mi, mesela kaç aydır benim kahrımı çekiyorsun, seversin de, döversin de:KK67:

En az bir kilo vermişimdir diye tahmin ediyordum ama yanılmışım. Aynada çok daha ince görünüyorum. Sebebini bilmiyorum ama tartı sonucu beni çok üzmedi çünkü zayıfladığımı hissediyorum.
2 haftada toplam 2 kilo verdiniz kaptan maşallah ayda 4 kilo eder böyle gidersen 🎉

candy_candy candy_candy bugün ki vermiş olduğun kilo geçirmiş olduğun haftaya göre çok güzel. Demek ki neymiş insülin direnci felan hikayeymiş. Bak mesela ben lokma kaçamak yapmadım sadece 200 gram verdim sen bir gün akşama kadar kaçamak yaptın ama benden fazla verdin. Demek ki kaçamak yapmadan bir hafta geçirsen çok daha güzel bir kilo verecektin. Bu hafta senden hep güzel menüler bekliyorum unutma sakın :KK36:

bu hafta var ya resmen kitap gibi örnek menülerle gelicem :rapci:

Senin sertliğin bile tatlı ♥️ diyetisyen tartısı da 1.300 görüldü fazlalık bu hafta inşallah daha iyi olacam canım
Ama fiyetisyenimi degistirecem galiba yetersiz geldi tatlı krizine m var diyorum hiç alternatif sunmuyor arkadasimi da götürdüm bu hafta ona da yetersiz geldi ben de uyguluyorum zaten liste
Eski diyetisyenim niye pahalı anladım şimdi ona donecem insallah

Ay kızlar şimdi bi arşivimi kurcaladım da aldığım notlar var ama nerden aldım artık kitap okurken mi ya da bir internet sitesinden mi bilmiyorum ama çok güzel şeyler var sizinle de paylaşayım

001.webp

002.webp

003.webp

004.webp

hepsini tek tek okuyun gerçekten çok temiz bir kafa :KK51: uygulamak nasip olmamış 2016'da düzenlemişim 2017'de ikizlerimi doğurdum belki şimdi nasip olur :dua::dua:

Bense sabah tartıya çıktığımda bir şok yaşadım ama çabuk atlattım. Geçen haftaki 1800 ün ve sporsuzluğun sonucu bu büyük ihtimal. Ama pes etmek yok çünkü hiç kaçamak yapmadım. Kendinden emin olunca insan fazla kilo veremese de üzülmüyor.

Geçen hafta : 73.1 kg

Bu hafta : 72.9 kg

Fark : 200 gram
Kaptanım az olsun da eksi olsun.
Sen bizden daha iyi biliyorsun her artı bizi geri götürüyor.
Tebrikler ebru

Back
X