• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menülerimi de yazayım da öyle uçayım geçmişe :KK55:

cuma günü (bu günü kaçamaksız haftadan saymayalım lütfen:KK53:)

kahvaltı 8.30
1,5 simit
şekersiz çay

ara 11.00
şekersiz kahve

öğle 12.30
1 kase kiraz dolu dolu ama
yarım paket haşhaşlı doritos
:confused::confused:

ara 16.00
kalan doritos
şekersiz çay

akşam 20.30
5-6 biberden biber kavurması
sarımsaklı yoğurt

kaloriye dikkat ederek ufak kaçamaklarım oldu.. haftanın 1 günü kahvaltımda simit yemek istiyorum LAydLiNe LAydLiNe kaptanım ne düşünüyorsun bu konuda sence cuma sabahları kahvaltıyı simitle yapsam (böyle değil ama domates salatalık peynir zenginleştiririm) hafta boyu kaçamaksız geçirirsem tartıda güzel sonuç alırsam ne dersin :dua::dua:

cumartesi

sabah 10.00
şekersiz sütlü neskafe

öğle 12.00
ıspanaklı yumurta
domates salatalık
peynir (iki çatal falan)

Ara
beyaz çay

Akşam 18.00
mantarlı et sote
yeşil salata
ayran

pazar

sabah 10.00
şekersiz sütlü neskafe

öğle 12.00
3 tane aç bitir hindi sosis ile sosisli yumurta
domates-salatalık
5 tane zeytin

ara
ananaslı yeşilçay
3-5 adet badem

akşam 18.00
1,5 tabak kabak yemeği
semizotlu cacık
Aslinda güzel ama aralara benim yemedigim aslında çok sevdiğim yiyecekler sokmussun o rahatsız etti :KK48::KK48: hindi sosis severim ama yemem cips en bı sevdiğim ama yemem gibi ödem yapan yiyecekler bunlar

Günaydın saatimi kurdum kalktım ben de simdi spor saatim dün çok hoştu gittim ya erkenden gün benimdi 💃💃💃 tüm işlerim bitti birde şeyi fark ettim arkadaşlar
Sabah sporla başladığında günün enerjik geçiyor ama akşama bırakırsan sporu aksam yorgun oluyorsun
Akşamda yemek sonrası mekik türü biraz hareket yap ohh misss
Günaydın canım.. bende 4 te uyudum ama 6 saat uyumaya programladim kendimi 10.00 da uyandım. Bende sporumu yapayım şimdi madem akşama birakmayayim. Uyumadan öncede yoga esneme hareketleri yapayim.:KK6::KK6:

sevgili ortağım haftasonu çok giremiyorum bu konuyu da çözücem ama sıfır kaçamak bir haftasonu geçirdim bugün kendimi acayip hafif hissediyorum. tartılma yasağından dolayı tartılmadım (tartıyı kaldırmasaydım kesin tartılırdım hatta baya bi gidip geldim tartıya pilini taksam mı diye :KK48:

ben muazzam bi tartı hastasıyım gider gelir tartılırdım bu konuda da her konu gibi bende irade yok :KK43: o yüzden tartıyı bi uca pilini evin diğer ucunakaldırdım :KK70:

merak etme sevgili ortağım biz kazanacağız :KK8::KK8:
Sanaaa güzel bir haber verelim mii?? Diyecektim ki almışsın canım haberi tartı yasagi yok:rolleyes:

Valla ben sabah sporumu yaptım şimdi kahvaltı ederim evdeki işlerimi bitirip akşam da sporumu yaparım eğer siz aç kalarak sırf tartıda az çıkmak adına yemek yemezseniz bilemem😁 bir hafta uzun ve haciii bence dayanamazsiniz biz kazanacaz marbling marbling :sampiyon::sampiyon:
O kadarr...:KK19::KK5::sampiyon::sampiyon:

Son düzenleme:
Herkese günaydın iyi haftalar
15/06/2020 Menü-program
Kahvaltı:

1 yumurta ,1 dilim peynir,7 yeşil zeytin, limonlu çay, 2 peksimet,hindi füme
Öğle:
kakaolu Müsli + süt
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
yeşil çay 1 bardak ve kiraz
Akşam:
yoğurt+yulaf+ rondodan geçirilmiş badem ve cevizlerle. Birkaç tane erik.
Spor:
30 dk pilates (çoğunlukla esneme)
Su:
2 lt
Bu günün menüsü olacak bu galiba.
Genel anlamda güzel.
Akşam normal yemek yeme şansın yok mu canım.

Valla ben sabah sporumu yaptım şimdi kahvaltı ederim evdeki işlerimi bitirip akşam da sporumu yaparım eğer siz aç kalarak sırf tartıda az çıkmak adına yemek yemezseniz bilemem😁 bir hafta uzun ve haciii bence dayanamazsiniz biz kazanacaz marbling marbling :sampiyon::sampiyon:
Yok kız aç kalır mıyım, dünyaları yiyorum bazen, ben de bu hafta hafif yiyerek ve sporumu artırarak yetişmeye çalışacağım size🤗
Bu ne mübarek, psikolojik savaşla yenecek siniz bu gidişle bizi:KK17::KK17::KK17:

Canım merhaba,
Maşallah menülerin güzel, Doritos dışında ben beğendim 👍
Suyunu yazmamıştım en az 3 içiyorsundur umarım. Bide bu menülere spor eklesen, yürüyüş mesela çok daha süper olur.
Ekmek hiç yemedin mi, yazmayı mı unuttun?
Kalori hesabı yaptıysan kaç kalorilik yedin, gözüme baya az gözüktü de?
canım ekmek yemiyorum ben eve almıyoruz ama ben biraz alıp depolamıştım buzluğa sabah yedim bi dilim bugün :KK53:
su 2 lt bitiyor ama saymaya alışamadım canım ama 2 net bitiyor
doritos da canım istedi ya öğle yemeği ne yiyeceğimi bilemedim ben de doritosla kiraz aldım marketten :KK51: bir de doritos fırınlanmış mısır cipsi ya ne bileyim hafif geliyor aslında yenmemesi gerek ve ben çok uzun zamandır ilk defa ağzıma cips aldım sanırım 3 ay kesin daha da uzun olabilir

Aslinda güzel ama aralara benim yemedigim aslında çok sevdiğim yiyecekler sokmussun o rahatsız etti :KK48::KK48: hindi sosis severim ama yemem cips en bı sevdiğim ama yemem gibi ödem yapan yiyecekler bunlar

evet aslında tuz fazla ama normalde hiç tuz kullanmıyorum yani kaya tuzu kullanıyorum kendi yemeklerimde o yüzden çok sıkıntı yapmadım onu :KK51:

sevgili ortağım haftasonu çok giremiyorum bu konuyu da çözücem ama sıfır kaçamak bir haftasonu geçirdim bugün kendimi acayip hafif hissediyorum. tartılma yasağından dolayı tartılmadım (tartıyı kaldırmasaydım kesin tartılırdım hatta baya bi gidip geldim tartıya pilini taksam mı diye :KK48:

ben muazzam bi tartı hastasıyım gider gelir tartılırdım bu konuda da her konu gibi bende irade yok :KK43: o yüzden tartıyı bi uca pilini evin diğer ucunakaldırdım :KK70:

merak etme sevgili ortağım biz kazanacağız :KK8::KK8:
Kesinlikle biz kazanacağız 👍🏻😂

Kırıkkalede nerelerde yürüyorsunuz

Genelde çevre illere gidiyoruz canım. Şu an Kırıkkale içi rota oluşturmaya çalışıyoruz çünkü burası çok ormanlık bir alan değil. Ya da trekking için yeterli yürüyüş rotası yok. Ankara, Bolu, Karabük taraflarını yürüdük şimdiye kadar. Güzel yürüyüşlerimiz oldu.

Canım teşekkür ederim cevap yazdığn için. Ben geç gördüm yazını kahvaltımı domates salatalık peynir ve peynirli yumurta ile yaptım yarım fincan da ginkgo çayı içtim :)
Afiyet olsun canım.Bende oğlum öğlen uyursa sporumu yapicam.Bugun temizlik bekler beni bi de.

İyi geceler canlar 😍😍
Yarın için erken uyanmaya niyet edip uyucam.. yine bir hedef koydum kendime.. son zamanlarda yine asla beceremedigim ve hedef koymaktan yilmadigim erken uyanma ve digerleri 😁😁😁
İstemek başarmanın yarisi kesinlikle değil bundan eminim.. su hedeflerimi basarmayi istediğim kadar hiç birşey istemedim ama başarılı olamıyorum bı turlu.. Allah içime bi azim vermiş çok şükür.. milyon kez baslayabiliyorum en azından. belli ki bir gün başaracağım... :KK51::KK51:

Şu asla beceremediğim lafını artık kendi kendine söylemesen de becereceğine inansan nasıl olur? Pandemiden önce genelde erken uyanırdım ama şu yaz saati uygulamasını kaldırdıklarından beridir hep geç uyanır oldum. Beden saatim şaştı onların yüzünden. Pandemide iyice ipin ucunu kaçırdım en erken 09:00 da uyanıyorum işe gideceğim zamanlarda bile hep geç kalıyordum. Dün yürüyüş için saat 06:00 da kalkmam gerekiyordu o kadar korktum ki uyanamam diye. Bir sürü alarm kurdum. Yatarken de sürekli unutma erken kalkacaksın dedim kendi kendime ve erken yattım. Sonuç sabah saat 06:00 da uyanmıştım. Bence aklından şu olumsuz başaramayacağım düşüncesini at. Kendine bir sabah rutini oluştur. Ve normal uyanma saatinden her gün 5 dk erken uyan. Birden bire olmaz bu erken uyanma işi. Alıştıra alıştıra yapacaksın. 5-10 dk erkene çek her gün.

Günaydın kızlar
Bende bütün gece kaptanı gördüm rüyamda LAydLiNe LAydLiNe onlarınn evine gidiyorum kızı gülce annesi var tabi ki yemek yiyoruz :) sonra ebrucuğumla dışarı çıkıyoruz. Birbirimizin göbeğine bakıp benimki senden daha azmış ya diyorum hahahha🤣🤣🙃🤣 sonra evlerini süpürüyorum ama o kadar güçlü bir süpürge ki inanılmaz evi komple içine alacak sanki 😂😂🙂daha varda var sonu biraz kötü bitiyor anlatmıyım orasını😒

Gönül yaaaaaaa çok tatlısın :KK36: :KK70: :KK70: :KK70:

Günaydın canım.. bende 4 te uyudum ama 6 saat uyumaya programladim kendimi 10.00 da uyandım. Bende sporumu yapayım şimdi madem akşama birakmayayim. Uyumadan öncede yoga esneme hareketleri yapayim.:KK6::KK6:

Sanaaa güzel bir haber verelim mii?? Diyecektim ki almışsın canım haberi tartı yasagi yok:rolleyes:

O kadarr...:KK19::KK5::sampiyon::sampiyon:
İnşallah ortiim okeye dönelim miiiii :rolleyes: :sampiyon:

Selam ben geldim:KK54: LAydLiNe LAydLiNe
Kullanıcı Adı : İdol1
İsim (İsteğe Bağlı ):....
Mesleginiz: şef
Yaşınız :40
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:bayburt
Boyunuz :170
Kilonuz:75
Hedef kilonuz :63
Kilo alma hikayeniz :doğum + dikkatsizlik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlık +güzellik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Back
X