• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eki Görüntüle 2653305 Kızlar bir süreliğine tek öğün beslenmeye başlıyorum. Hatta ne kadar uzun olabilirse o kadar.
Bu kitabı okudum okuyalı denemek istiyorum. Aslında bir süre yaptım Ramazan da iyi oldu.Şimdi de yapacağım. Tek öğün besleniyorsunuz. Normalde akşam yemeğini tercih ediyor ama ben sabah kahvaltısını tercih edicem çünkü bizim kahvaltı bu saatleri buluyor. Sonrasında kuru yemiş , çay kahve tüketiliyor.
Sabah
Yumurta, yulaf ezmesi ve sütle krep
Domates
Peynir
Zeytin

Birkaç patates

Akşama doğru soğuk latte yaparım.
Nasıl dayanacaksın bence çok zor olur

Eki Görüntüle 2653305 Kızlar bir süreliğine tek öğün beslenmeye başlıyorum. Hatta ne kadar uzun olabilirse o kadar.
Bu kitabı okudum okuyalı denemek istiyorum. Aslında bir süre yaptım Ramazan da iyi oldu.Şimdi de yapacağım. Tek öğün besleniyorsunuz. Normalde akşam yemeğini tercih ediyor ama ben sabah kahvaltısını tercih edicem çünkü bizim kahvaltı bu saatleri buluyor. Sonrasında kuru yemiş , çay kahve tüketiliyor.
Sabah
Domates
Peynir
Zeytin

Birkaç patates

Bence çok zor canım.
Birde bana çok sağlıklı gelmiyor.
Ben iki öğün besleniyordum. Onda bile sıkıldım.
Üçe geçtim. Bir de benim fikrim en iyi diyet ev ahalisine uydurulabilen diyettir.
Ben iki öğün beslenirken evdekilerden farklı saatlerde besleniyordum bu sefer eziyete dönüşüyor.
Kendine ayrı onlara ayrı.
Bizim evde sabah 9 öğlen 14.00 ve akşam 19.00 gibi yeniyor.
Ben iki öğünde utanıyordum onlara.
Üçe geçtim. Akşam hafif ve 19.00 dan sonraya sarkıtmamaya çalışıyorum.

Bence çok zor canım.
Birde bana çok sağlıklı gelmiyor.
Ben iki öğün besleniyordum. Onda bile sıkıldım.
Üçe geçtim. Bir de benim fikrim en iyi diyet ev ahalisine uydurulabilen diyettir.
Ben iki öğün beslenirken evdekilerden farklı saatlerde besleniyordum bu sefer eziyete dönüşüyor.
Kendine ayrı onlara ayrı.
Bizim evde sabah 9 öğlen 14.00 ve akşam 19.00 gibi yeniyor.
Ben iki öğünde utanıyordum onlara.
Üçe geçtim. Akşam hafif ve 19.00 dan sonraya sarkıtmamaya çalışıyorum.
Bu kitabın yazarı doktor. Kendisi 15 yıldır bu şekilde besleniyor. 4 nesil doktor. Pek çok yerde de çok konusu edildi. Hatta adam oruca benzetiyor ve ne kadar sağlıklı olduğundan bahşediyor. Her zaman sabah kahvaltısı yapmam değişiklik yaparım ama tek öğün olarak yapıcam. 1 ay yapayım sonra sonuçlarına bakarız. Şuan için uymaya özen göstericem

Lattemi aldım diğer kitabıma başladım.
CED13D9C-0CC7-44C8-901E-B68E17AD6EE9.webp

Kızlar çok yoğunum yaaa. Tek çalışıyorum. Arkadaş hastalandı gelemedi. Üzerine ben de neden olduğunu bilmediğim bir allerji çıktı. Kabarıyor kolumun bir tanesi. Kızarıyor, kaşınıyor. Doktora gittim. Ürtiker dedi. İlaç ve serum verdi. İşin ilgin tarafı sadece bir kolumda. Hemşire serumu takarken damarı patlattı. Mosmor olacak kolum :KK61::KK61: Yorgunluktan başım ağrıyor. Bu arada iki gün gelemeyebilirim. Ara ara bakmaya çalışırım. Önemli bişey olursa cepten ulaşabilirsiniz. Yarın İzmir'e gidiyorum. Perşembe akşam döneceğim. Cuma buradayım inşallah. Akşam uğramaya çalışırım ama gelemezsem merak etmeyin. :KK36::KK36::KK36:

Kız eskidennbana polyana derlerdi şöyle lise zamanı falan. 2016 da tepetaklak oldum çıkamıyorum bu karamsarlıktan ne yapayım :) 1 2 kankim olsa çıkıcam sanki bir de şu korona bitse...

Kankiye ne gerek var Efsun. İnsanın en iyi kankisi kendisi, Bak mesela ben kendimi çok seviyorum :oha::KK53::KK53::KK39::KK39::KK70::KK70:

tamam canım :KK66: Ebrucum bakabildin mi benim listeye tam giriş tarihime kendimi ona motive etmek istiyorum :KK68: :KK68:

Bakamadım canım ama az kaldı. Muhtemel bir ay felandır. 4 ay olmuştu çünkü ilk baktığımda. İki gün müsait olmayacağım da en kısa zamanda bakarım. :KK39:

Sabah
Domates
Peynir
Zeytin

Birkaç patates

Bence çok sağlıklı bişey değil ama dene bakalım. Tek öğün kulağa bayağı itici geliyor. Evdeyken 2 ana bir ara öğün yetiyor. Ama çalışıyorsan mutlaka üç ana öğün şart.

Ramazan da bir tek akşam yemeği yemiştik eşimle sahur yapmadık. Bazen arada çayla atıştırdık bence mantıklı ve zamanla alışırım

Hayatın boyunca öyle mi besleneceksin? O zaman olur. Ama hiç sanmıyorum. Ayrıca çocuğunla sofraya oturmazsan bence onun içinde ileride yemeyle ilgili sorun olabilir. Biliyorsun bir çok alışkanlık çocukluk, bebeklik döneminde oluşturuluyor. Sağlıklı beslenirsen öğün sayısının önemi yok bence.

Harikasın sevalcim.
Bu azimle devam edersek kiloların gidişine biz bile hayret edeceğiz.
Ben de bu gün sabah 70 dk yürüyüş yaptım çok mutlu oldum.
Sabah sporumuzu yapınca gün içinde daha enerjik ve ben kaçamak yaparken iki kere düşünüyorum.

ooo harika bir süre tebrik ederim.. enerjik olma kısmına katılıyorum kaçamak kısmına da kısmen katılıyorum :KK45:

Bence çok sağlıklı bişey değil ama dene bakalım. Tek öğün kulağa bayağı itici geliyor. Evdeyken 2 ana bir ara öğün yetiyor. Ama çalışıyorsan mutlaka üç ana öğün şart.

UZAYIM UZAYIM ortim kaptana katılıyorum. herkesin bu aralar söylediği bir şey var diyet yapanların, beslenme uzmanlarının.. ve bana çok mantıklı geliyor:

kilo vermek için yapmak istediğin bir şey var mesela seninki gibi aslında bi IF tekniği 24 saatte tek öğün ya da atıyorum günde 2 saat spor yapmayı planlıyorsun. şunu söylüyorlar: nasıl bir yöntem uygulamak istediğin senin elinde sadece kendine şu cevabı ver: sürdürebilir miyim? 2 gün sonra yeme atağı ile karşı karşıya kalma diye söylüyorum.

sağlıklı mısın? bu oruç seni yoracak mı? bunları araştır acelen yok sen yeni başladın bu serüvene daha o kitabı bir rafa kaldır ve iyice düşün taşın tahlillerini yaptır öyle karar ver bence

şimdilik böyle birşeye ihtiyacın yok son kilolarda belki vücudu şaşırtmak için bir kaç gün deneyebilirsin ama sürekli bu şekilde beslenmen zor olabilir

Kızlar çok yoğunum yaaa. Tek çalışıyorum. Arkadaş hastalandı gelemedi. Üzerine ben de neden olduğunu bilmediğim bir allerji çıktı. Kabarıyor kolumun bir tanesi. Kızarıyor, kaşınıyor. Doktora gittim. Ürtiker dedi. İlaç ve serum verdi. İşin ilgin tarafı sadece bir kolumda. Hemşire serumu takarken damarı patlattı. Mosmor olacak kolum :KK61::KK61: Yorgunluktan başım ağrıyor. Bu arada iki gün gelemeyebilirim. Ara ara bakmaya çalışırım. Önemli bişey olursa cepten ulaşabilirsiniz. Yarın İzmir'e gidiyorum. Perşembe akşam döneceğim. Cuma buradayım inşallah. Akşam uğramaya çalışırım ama gelemezsem merak etmeyin. :KK36::KK36::KK36:
Çok geçmiş olsun. Dikkat et canım kendine

ooo harika bir süre tebrik ederim.. enerjik olma kısmına katılıyorum kaçamak kısmına da kısmen katılıyorum :KK45:

UZAYIM UZAYIM ortim kaptana katılıyorum. herkesin bu aralar söylediği bir şey var diyet yapanların, beslenme uzmanlarının.. ve bana çok mantıklı geliyor:

kilo vermek için yapmak istediğin bir şey var mesela seninki gibi aslında bi IF tekniği 24 saatte tek öğün ya da atıyorum günde 2 saat spor yapmayı planlıyorsun. şunu söylüyorlar: nasıl bir yöntem uygulamak istediğin senin elinde sadece kendine şu cevabı ver: sürdürebilir miyim? 2 gün sonra yeme atağı ile karşı karşıya kalma diye söylüyorum.

sağlıklı mısın? bu oruç seni yoracak mı? bunları araştır acelen yok sen yeni başladın bu serüvene daha o kitabı bir rafa kaldır ve iyice düşün taşın tahlillerini yaptır öyle karar ver bence

şimdilik böyle birşeye ihtiyacın yok son kilolarda belki vücudu şaşırtmak için bir kaç gün deneyebilirsin ama sürekli bu şekilde beslenmen zor olabilir
Ben yiyince çok yiyorum, yemezsem de çok iradeliyim. Arası olmuyor bende . Bir süre deneyelim bakalım.

Hayatın boyunca öyle mi besleneceksin? O zaman olur. Ama hiç sanmıyorum. Ayrıca çocuğunla sofraya oturmazsan bence onun içinde ileride yemeyle ilgili sorun olabilir. Biliyorsun bir çok alışkanlık çocukluk, bebeklik döneminde oluşturuluyor. Sağlıklı beslenirsen öğün sayısının önemi yok bence.
Haklısın canım. Ben her zaman yemeğe beraber oturulması taraftarıyım. Yemesem de otururum ya da salata yoğurt yerim. Sürekli evdeyiz. Gir çık birşeyler atıştırıyoruz. Böylece kendime engel olurum diyorum. Çünkü yersem hep yiyorum. Yemeyeceğim dersem hiç yemiyorum. Ortası pek olmuyor. Şimdilik ana öğünüm kahvaltı. Akşam kahve , kuru yemiş vb ya da akşam yemeği sırasında salata, yoğurt takılırım. Bu kilolardan fena halde psikolojim bozuldu. Hiçbir kıyafetim olmuyor ve ben büyük beden almak istemiyorum 😫

Bu kitabın yazarı doktor. Kendisi 15 yıldır bu şekilde besleniyor. 4 nesil doktor. Pek çok yerde de çok konusu edildi. Hatta adam oruca benzetiyor ve ne kadar sağlıklı olduğundan bahşediyor. Her zaman sabah kahvaltısı yapmam değişiklik yaparım ama tek öğün olarak yapıcam. 1 ay yapayım sonra sonuçlarına bakarız. Şuan için uymaya özen göstericem
Hadi bakalım o zaman.
Sen dene. Sonuçlara bakalım.
Ama dediğim gibi çok az kişinin başarabileceği bir diyet bence.
Ben asla yapamam da.
Ben de 8-16 saat diyetinin kitabını okumuştum.
Çok da mantıklı geldi.
Ve çevremdeki çok kişi böyle besleniyorum zaten yıllarca.
Aslında yine 8-16 ya mı başlasam.

Geçmiş olsun kaptanım.
Ben de olmuştum.
İlaçla serumla 2 günde normale dönüyor.
Stresten oluyormuş. Hayrola neyi stres yaptın bu kadar.
Hayrola İzmir'e niye gidiyorsun.
İş için mi canım

Bakamadım canım ama az kaldı. Muhtemel bir ay felandır. 4 ay olmuştu çünkü ilk baktığımda. İki gün müsait olmayacağım da en kısa zamanda bakarım. :KK39:
Tamam canim çok sağol evet 1 ay kaldı sanırsam .. 🤗🤗🤗

Hadi bakalım o zaman.
Sen dene. Sonuçlara bakalım.
Ama dediğim gibi çok az kişinin başarabileceği bir diyet bence.
Ben asla yapamam da.
Ben de 8-16 saat diyetinin kitabını okumuştum.
Çok da mantıklı geldi.
Ve çevremdeki çok kişi böyle besleniyorum zaten yıllarca.
Aslında yine 8-16 ya mı başlasam.
Bende diyetisyenimden aralıklı oruç sistemini isteyecem bana en uygun beslenme şekli bu.. öğle yemekleri yemem hiç bir zaman çünkü kahvaltımı geç yaparım iki öğün iki minik ara isteyecem..
Canım youtubeda bak bu yöntemle kilo veren çook kişi var.. izledikçe motive de oluyorsun 🖒

Çok geçmiş olsun kaptanım.. kolay gelsin iyi yolculuklar..

Back
X