• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aman Allahım bu nasıl spor maşallah. 4 içli köfteyi fazlası ile eritmişsin bence afiyet olsun çok severim 🤪
Teşekkür ederim canim .. evet eridi şuan açım bile 😂😂😂 sürekli protein yiyince sıkılıyorum arada böyle yemeklerden de ölçülü yemek istiyorum...🤗

Kesinlikle ama Bahçeli ev şehirde bulmak çok zor. Hem acayip pahalı. Şahsen kendimize ait memleket tarafından bi ev alalım diyoruz ama müstakil evler çok az ve olan da çok pahalı. Tamam hesabımıza göre dediklerimiz de dip dibe mahremiyet denen birşey kalmıyor bu sefer de zor yani. Olsun apartmanda balkonda da çok güzel yetiştirilir bence diyorum ben de istedikten sonra 🥰
Balkonda ne kadar istesende olmuyor. Balkona koyunca yanıyor, arı böcek olmayınca pek meyve tutmuyor. Balkon demirine assan 2 damla su aşağı damlasa bu sefer komşular tepki veriyor. Ya da düşer mi korkusu var. Ah ah olmuyor. Bahçeli evde dediğin gibi şehre yakın ateş pahası. Kısmet yine inşallah nasip olur.

27.06.2020
Saat 11
1 tereyağlı yumurta
1 dilim peynir
Az tulum peyniri
Söğüş
1 dilim tam buğday

Saat 16
1 bardak süt
10 badem

Saat 19.45
1 kase domates çorba
8 kaşık etli kuru taze fasulye
Salata
1 dilim tam buğday

Spor yok
2 lt su

Bugün menü
Sabah 11.30
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Salatalık
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir
10 badem

Akşam 18.00
4 adet içli köfte
Bol salata
1 kase yoğurt

2.5 lt su içildi...
45 dk eliptik
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm..
60 dk dışarda tempolu yürüyüş yapıldı..
45 dk da çarşıda yavaş yavaş yürüdüm
Biraz ev temizliği yapıldı
Şuan pert oldum koltuğa sızdım 😂😂
Beğendim 😉

harika bir sonuç işte azmin sonucu sabrettin yemedin içmedin aç kaldın bu rakamı hak ettin ama lütfen dikkat et bundan sonra korumaya çalış tebrik esiyorum kocaman öpüyorum🥰
o ekilenleri toplamak en güzeli
Ama ben köy hayatını yapamam sadece yaZın birkaç ay mesela kışın köyde kalmak pek iç açıcı gelmiyor nedense bakma ben şimdi misafirim bir iş yapmıyorum ama köyde yapılan işler epey ağır işler
canım şehir de yaşayan biri için köy hayatı biraz zor olur evet ağır işler ama biz zaten öyle alıştığımız için pek bi zorlanmıyoruz 😎🤗😍😘😘
Ne güzel tabi Hatay sıcak olmuş herşey. Ben Kars’ta seraya diktim birşeyler ancak çiçek açtı diye seviniyorum. Ben de şehirde büyüdüm. Hep hayal ederdim köy felan. Hiç olmadı bizim. Evlendim ve hayatım10 yıldır ilçelerde geçiyor. Ve yaşadığımız ilçelerin hemen her köyüne giderim. Çok hoşuma gidiyor. Ve bahçemiz oluyor genelde bizim oturduğumuz evlerin. Hemen ekerim birşeyler. Araştırmaktan uzman oldum. Herkes ilk aşamada beni ziraat mühendisi sanıyor😂😂😂😂😂
ellerine sağlık canım karsta havalar ısınmadı mi canım kac derece şimdi bizim buralar normalde sıcak olur hatta geçen ay 38 41 derecede kaldı 10 gün boyunca sonra birden serinledi havalar 20 gündür 28 30 arası ama gelecek haftadan sonra yine ısınıyor 38 dereceye çıkıyor yine bizim buraların havasından evet biraz erken oluyor 🤗😍😍😎

canım şehir de yaşayan biri için köy hayatı biraz zor olur evet ağır işler ama biz zaten öyle alıştığımız için pek bi zorlanmıyoruz 😎🤗😍😘😘
ellerine sağlık canım karsta havalar ısınmadı mi canım kac derece şimdi bizim buralar normalde sıcak olur hatta geçen ay 38 41 derecede kaldı 10 gün boyunca sonra birden serinledi havalar 20 gündür 28 30 arası ama gelecek haftadan sonra yine ısınıyor 38 dereceye çıkıyor yine bizim buraların havasından evet biraz erken oluyor 🤗😍😍😎
20-23 derece felan oluyor sıcaklık. ama gece 10 derecenin altına iniyor. Yorganlar hiç kalkmıyor 🙈tabi kıslıklarda. Burada rakım yüksek 1900 civarı oyuzden 20 derecede bile güneş çok yakıyor. Saat 5 ten sonra birden kış mevsimine geçiş yapıyoruz. Hayırlısı bakalım ☺️Benim de Hatay merkezde ve Dörtyol’da arkadaşlarım var. Burdan gittiler zor alışıyorlar. Sıcak diyorlar. Dörtyol biraz daha serinmiş sanırım.

20-23 derece felan oluyor sıcaklık. ama gece 10 derecenin altına iniyor. Yorganlar hiç kalkmıyor 🙈tabi kıslıklarda. Burada rakım yüksek 1900 civarı oyuzden 20 derecede bile güneş çok yakıyor. Saat 5 ten sonra birden kış mevsimine geçiş yapıyoruz. Hayırlısı bakalım ☺Benim de Hatay merkezde ve Dörtyol’da arkadaşlarım var. Burdan gittiler zor alışıyorlar. Sıcak diyorlar. Dörtyol biraz daha serinmiş sanırım.
Ayyy öyle de çok zor yaz kış kış mevsimi yaşamak zordur ama aşırı sıcaktan da iyidir 😎😎🤗🤗🤗😁😀meselâ bizde bahar hiç olmaz kıştan çıktın mi yazdir yani öyle baharlık falan almıyoruz 😂😁😁😀direk yarım kol giyiyoruz😍😍🤗evet canım dortyol merkezden daha serinmis eşim öyle diyor ben hiç dörtyol a gitmedim🙄🙄🙈🙈🙈🙈mrrkezdeyim ben de canım

Memleketlimi mi buldum 💓 çok sevindim valla . Şuan Kahramanmaraş ta yaşıyorum. Özledim
Özlemeyecek bi yer değil canım hakikaten. Benim halam da edirne doğumlu ve maraşta oturuyor bir haftaya kadar gidip onu alicam edirneye gideceğiz :)

Back
X