• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ahhhhh ahhhhhh işte beni anlayan biri çıktı :KK70::KK70::KK70:

Kamp çok güzeldi gerçekten :işsiz::işsiz:
Fark ettim valla çok kıskandım ne yalan soyleyim bende pikniğe gittim Ogün
Doğa insanı çağırıyor gerçekten 😂 neyse siz gidersiniz yine bayildim ve kocaman maşallah diliyorum size 🧿🧿

merhaba herkese ,
daha yeni işimi bitrdim oturdum bi size bakayım dedim kızımla kitap okumaya geçeceğiz birazdan...

@Elifff80 canım bu sabah 64'ün ucundan gördüm öyle mutlu oldum ki iki gündür 65lerde kalmak beni üzmüştü birden gitti ;))

Bugün menü
Sabah 11.00
1 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek.

Ara
1kase yoğurt için 1 tk ketentohumu yağı

Akşam 16.45
1 karnı yarık
3 yk bulgur pilavı
1 kase cacık..

3 lt su içildi..
Spor sabah
60 dk eliptik yapıldı.
45 dk yürüyüş bandında yürüdüm
10 dk step tahtasında step yaptım.

bugün taylan kümelinin detoksunu yapıyorum 3 günlük ayrıntılarından bahsetmesi istemiyorum :KK70:arayan bulsun ama takıma yazmasın lütfen :sus: çünkü tam dayaklık :sopa::KK17::KK48:

bugün taylan kümelinin detoksunu yapıyorum 3 günlük ayrıntılarından bahsetmesi istemiyorum :KK70:arayan bulsun ama takıma yazmasın lütfen :sus: çünkü tam dayaklık :sopa::KK17::KK48:
Bi bakayım, hayat boyu hiç detoks yapmadım ama sen böyle yazınca merak ettim 🤔
Benim de bu aralar menüler coştu yine, tartıda + lardayım bayaa🤦🏻‍♀️ Eşim geldi bi kaç gün kaldı, menüler o yüzden coştu biraz da. Bugün gitti, acil eylem planıma geçmeliyim artık😵

Günaydın kızlar.
Nasılsınız. Bu sıcaklar beni mahvetti.
Hava serinledi rahatladık biraz.
kızlar sabah diyetisyene gittim. Çok tatlı bir kadındı.
Bana yediklerim saydırdı ve dedi ki en fazla beş kg daha verirsin sonra aç yaşarsın dedi.
ömür boyu bu şekilde devam edebilecek misin dedi. Tabii ki hayır.
Bana dolu dolu menü verdi.
Seninle 4 ayda 16 kg verip ilk hedefi gerçekleştireceğiz. Sonra da 66 kgmı xorlayacağız dedi.
çok tatlıydı.
inşallah yapabilirim.

Günaydın kızlar.
Bana yediklerim saydırdı ve dedi ki en fazla beş kg daha verirsin sonra aç yaşarsın dedi.
Seninle 4 ayda 16 kg verip ilk hedefi gerçekleştireceğiz. Sonra da 66 kgmı xorlayacağız dedi.
çok tatlıydı.
inşallah yapabilirim.
günaydın canım , çok iyi yapmışsın gitmekle :KK5: :KK5: bizler ölçüyü ayarlayamıyoruz... dediği çok doğru biz birden kısıyoruz metabolizma dengesinide bozuyoruz....

Günaydın kızlar.
çok tatlıydı.
inşallah yapabilirim.
Çok sevindim canım diyetisyenini sevmene 😍 bence de az yemek yüksek kilolarda mantıklı değil uzmanından tavsiye almak iyidir. Ama ara ogunlerini atlama sakin tokum diye hadi bakalım 4 ay sonra süper olacaksin insallah 🥰

Back
X