• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba herkese
Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yeşillik
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir içine ketentohumu yağı
2 siyah erik

Akşam 16.00
2 lahmacun
Bol salata
1 bardak ayran

3 lt su içildi...
Spor yok dip köşe ev temizliği yapıldı..

ay kızlar her hafta bu haftasonu düzenli giricem menü paylaşıcam diyorum arkadaş haftasonu olunca kayış kopuyor bende deliricem kendime ayırabildiğim bırakın bir saati, 10 belki 15 dk ancak var o da kahve için onda da telefonu büyük kıza vererek rahat ediyorum ancak :KK14: şimdi de onda hatta artık pc'yi açtım ben de napim bugün hep denizdeydi cadı ama ben de hep temizlikteydim :110::110:

her hafta sonu gibi bu haftasonu da ayaküstü yediğim bir haftasonu oldu sanırım artı yarın sabaha gitmiş olur artık yemezsem ama beslenmeyi soracak olursanız saçma sapan :confused:

dünkü menüm
sabah kalkınca 10:00
sütlü şekersiz neskafe

kahvaltı 12:00
sucuklu yumurta
1 kk süzme peynir (ayakta yedim gene :işsiz:)

Ara 14:30
sütlü şekersiz neskafe

Ara 16-17
Beyaz çay

akşam 19:30
2 şiş patlıcan kebabı
2 kaşık pilav
ayran
...

...
gece 4:00
yarım ekmek arasına iki şiş patlıcan kebabı :KK57::skandal:
ayran

yukarıdaki mesajı "gece 4:00" kısmına kadar dün akşam yemekten sonra evde yazıp gönderememiştim gece dörtteki facia ile tabiki sabah eksi görmek ne mümkün:kızgın::olamaz: bir daha asla gece uykum kaçtığında instagrama girmicem yemin ediyorum gözüm dündü asla uyuyamadım zaten 1 de uyanmıştım döne döne bi hal oldum kalktım yedim o_O sonra baya bildiğiniz kabuslar falan gördüm :KK14:

sabah tartıda 122,4 :KK61::KK61:

Günaydın kızlar hafta sonum koşturmacayla geçti benimde dün 4 e geliyodu uyudum,şuan işte gözümü açamıyorum

Günaydın Kızlar;
Cuma günü saçma sapan bir iş yoğunluğum vardı ona bir de banka işi eklenince menümü yazmış kilo bildirimimi unutmuşum :KK70:
Ama hafta sonu tartıda gördüğüm 67,80 hayal oldu tabii saçma sapan ağzıma ne bulduysam attım ve gecede babaannemizde kalınca tartılamadım tabii bu sabah neyse bugün akşama evdeyiz bir 15 gün daha dikkat edicem inşallah:KK66:

Sabah kahvaltıda;
sucuklu maydanozlu yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
5 yeşil zeytin yedim
3-4 kupa açık çay içmişimdir
İşe gelirken 30 dakika yürüdüm

Babaanneye lahana çorbamdan götürmüştüm zaten hep sebze yemekleri yaptık (öğle de yaptığımız kısırı saymazsak) ama ben arada lahana çorbamı da yedim:KK66:

Bugün aklım hep dondurmadaydı 🙄🙄🙄 yaz bitecek ben ne zaman dondurma yiyecemmm...
Karar verdim 62.00 görünce bir minik magnum yiyecem 🤗🤗
Çocuklara günlük birer yemek kaşığı veriyorum tabii onlara verirken 1 çay kaşığı kadar atıyorum ağzıma yetiyo bana zaten yarım kilo yesem doymam:KK70:

ay kızlar her hafta bu haftasonu düzenli giricem menü paylaşıcam diyorum arkadaş haftasonu olunca kayış kopuyor bende deliricem kendime ayırabildiğim bırakın bir saati, 10 belki 15 dk ancak var o da kahve için onda da telefonu büyük kıza vererek rahat ediyorum ancak :KK14: şimdi de onda hatta artık pc'yi açtım ben de napim bugün hep denizdeydi cadı ama ben de hep temizlikteydim :110::110:

her hafta sonu gibi bu haftasonu da ayaküstü yediğim bir haftasonu oldu sanırım artı yarın sabaha gitmiş olur artık yemezsem ama beslenmeyi soracak olursanız saçma sapan :confused:

dünkü menüm
sabah kalkınca 10:00
sütlü şekersiz neskafe

kahvaltı 12:00
sucuklu yumurta
1 kk süzme peynir (ayakta yedim gene :işsiz:)

Ara 14:30
sütlü şekersiz neskafe

Ara 16-17
Beyaz çay

akşam 19:30
2 şiş patlıcan kebabı
2 kaşık pilav
ayran
...

...
gece 4:00
yarım ekmek arasına iki şiş patlıcan kebabı :KK57::skandal:
ayran

yukarıdaki mesajı "gece 4:00" kısmına kadar dün akşam yemekten sonra evde yazıp gönderememiştim gece dörtteki facia ile tabiki sabah eksi görmek ne mümkün:kızgın::olamaz: bir daha asla gece uykum kaçtığında instagrama girmicem yemin ediyorum gözüm dündü asla uyuyamadım zaten 1 de uyanmıştım döne döne bi hal oldum kalktım yedim o_O sonra baya bildiğiniz kabuslar falan gördüm :KK14:

sabah tartıda 122,4 :KK61::KK61:
Akşam ekmek yemeyince tabii gece öyle oluyor akşam yemeğinde karnını doyur ki gece abartmayasın:KK66:

Kızlar kızlar kızlar hafta sonu muhteşem geçti. Eğer aranızda henüz Sinop' a gitmemiş varsa eğer hemen rotanızı Sinop' a çevirin. Mutlaka görülmesi gereken bir yer. Şimdiye kadar gitmediğim için çok pişmanım. Ve ilk fırsatta tekrar gideceğim :KK68:

Merhaba herkese
Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yeşillik
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir içine ketentohumu yağı
2 siyah erik

Akşam 16.00
2 lahmacun
Bol salata
1 bardak ayran

3 lt su içildi...
Spor yok dip köşe ev temizliği yapıldı..
Yani diyosun ki diyetisyenlere inat içli köfte de yeriiim lahmacunda kilomu da veririm:KK9:
yaniii çoluk çocuk olunca yapıyoruz tabii hepsini önemli olan abartmadan yiyip biraz da hareketli olmak:KK66:

Hafta sonu çok abarttım bu arada. Tartıda ödemle birlikte fena bir rakam gördüm. Üzerine dün de biraz kaçırdım diyeceğim de biraz değil bayağı berbat beslendim hafta sonu. Cuma 71.8 dim şu an 74,7 yim nasıl kilo alınır isteyene öğretebilirim :KK47::KK47::KK47:

*** 13. Takım 681. Etap ***

LAydLiNe (73/72.5/0.5/%0.68)
polokey2244(67.4///%)
Kiloverenbiri (84.4/85/-0.6/%-0.71)
krtp86 (53.5/52.6/0.9/%1.68)
berceste_ (94/92.1/1.9/%2.02)
Ilaymilya (66.1/66/0.1/%0.15)
Elifff80 (91.3/89.3/2/%2.19)
candy_candy (120.5///%)
UZAYIM (84.3///%)
Kilosu sabit

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 681. Etap Free liste ***

marbling (74.6///%) 374. Etapta 3. takımdan 70.7 kilo ile diskalifiye
dira90(56.3///%) 670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
cemrenil (63.5///%) 655. Etapta 62 kilo ile izne ayrılan üye. 12. Takımdan transfer olmak istiyor.
ada81(66.7/65.2/1.5/%2.25) Kendi isteğiyle ayrılan üye
Efsun64 (77.7///%) Kendi isteğiyle ayrıldı.

Gonul83 (64.8///%) 679. Etapta 64.8 kilo ile izne ayrılan üye
Aysegul 6666 (65.8///%) 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
pessinus (67.2/66.6/0.6/%0.89) 680. Etapta 67.2 kilo ile izne ayrılan üye

13. Takım free liste ortalaması : %

İyiyim şükür canım, teşekkür ederim. Bugünlerde Maraş ta hava çok sıcak, kendime gelemiyorum bi türlü.
+2 kiloya çıkmıştım geçen hafta, bu hafta dikkat ettim +1 e düştüm, onu da nasıl vericem bilmiyorum 🙄
Burda annem babam günde 3 ana, 2 ara öğün yapıyorlar genelde, birinde yemesem, diğerinde yiyorum. Ben yemezsem de onların canları sıkılıyo, yesem ben vicdan azabı çekiyorum, kilomu nasıl koruyacam burda bilemiyorum. Sıcaktan yürüyüşe de hergün çıkamıyorum.
Geçmişi tam takip edemedim, sen naptın? Kilonu koruyabiliyor musun?

Az az ye canım. Yediğin zaman porsiyon ayarı yap. İkinci öğünde dengele. Veremesen bile almamaya çalış. Dönüşte verirsin kalanları. :KK39:

Ben bugün bi yedim bi yedim kalorinin dibine vurdum valla 😂
Sabah 1.h yumurta
Peynir
Domates,salatalık,3 zeytin, 1 t.k fıstık ezmesi
Saat 11 de 2 tane kurabiye (arkadaş yapmış dayanamadım )
Öğlen 4/5 kaşık yeşil fasulye
1 dilim tam b.ekmeği ve ton balığı
Saat 16.00; 1 dilim pasta (arkadaşın doğum gününü kutladık illede ye dediler normalde yemem ama bugün iradem sıfır 😂 )
Akşam 18.30; 1 parça tavuk
4 kaşık makarna (buna bahanem yok eşim yapmış canım çekti yedim😂)
Su 1.5 falan olmuştur

Yemene bişey diyemem de su çok az olmuş. Bu sıcakta bol su içmek lazım. Suyu ihmal etme. :KK39:

Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
1 dilim peynir
5 yeşil zeytin
Salatalık
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Akşam 16.40
Sabbahki kahvaltının aynı tek yumurta yedim..

Sabah spor
60 dk eliptik
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
10 dk step tahtasında step yaptım

Akşam
2 saat tempolu yürüyüş yapıldı...

Yakında ben de sporun dibine vuracağım canım. Çok pis gaza geldim. Spor çok çok lazım. :KK9: :KK9:

Dediğin doğru Ebrucum
Ama yine de yakın tatlar yakalayan ustalar oluyor
İç Anadolu'dan ve doğudan gelen arkadaşlar buranın etini beğenmiyor.
Çünkü buradaki etlerin %90 ı besi çiftlikleri den geliyor . Et saman gibi diyorlar. Biz alıştık herhalde artık. Gerçi ben son zamanlar kasaptan çok almıyorum.
Eltimin köyünden küçükbaş alıp kestiriyorum. Bitince bir daha. Benim ev ahalisi etçil. Kasapla bizim iş olmaz.

Ben Kızılcahamam'ın etini çok seviyorum. Bir de Karadeniz'in eti muhteşem oluyor. Gelince göreceğiz bakalım nasıl bir lezzet olduğunu. Et konusunu güzel halletmişsin. En güzeli en temizi. Ne yediğini bilmek :KK39:

Sinop'a mı :rolleyes: :rolleyes:
Sinop Gerzeliyim ben de üzümlü nokul muhteşem oluyor cevizliyi ben pek beğenmiyorum da üzümlü olan zayıf noktam :kk77: bu arada geç gördüm yapardım listeyi neyse yapmışsınız zaten :KK53:

Bayıldım bayıldım Nokul'a. :KK68: :KK68: Hem de üzümlü cevizli yedim. Hatta dönerken alalım bir kaç tane dedik de bulamadık. En yakın zamanda yeniden gideceğim Sinop'a. Yerim yine. Bu arada mantısı da çok güzeldi.

instagramın varsa öne çıkan hikayelerime bak bi :KK39:

Back
X