• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende chloe ting diye bi hatun var 2 haftalık programları falan var ona başlıcam galiba ne kadar sıkılaşırsam okadar iyi😁 bugün kurumda virüsten dolayı uzun zamandır işe gelmeyen bi arkadaşla karşılaştım şoka girdi küçücük kalmışsın diye 😂 boyda yok ya bende minnak bişey oldum 😂
Ne güzel ne güzel darısı başımıza :KK66:

59 falandım en son görüştüğümüzde cnm, 7/8 kilo bile benim boyum için baya farkediyo, bide baya sıkılaştım sanırım onunda etkisiyle daha fit görünüyorum, daha öncede 69 kilodan 55 e düşmüştüm ama iş arkadaşlarım ozamana göre çok daha zayıf görünüyosun diyolar, sanırım karantinada kendimi spora vermenin ekmeğini yiyorum :KK48: cuma günü 51.7 yi gördüm ama bu hafta almışımdır üstüne muhtemelen 😁
Aman dikkat et kilo almak çok kolay biliyosun :KK70:

Menüm(Aralıklı oruç a başladım diyetisyen ile 🥰)
1 dilim wasa
Labne
Domates salatalık biber
5 zeytin

1. Ara
3 kaşık yulaf ezmesi
1 bardak süt
1 kaşık tarçın
3 kayısı ile lapa

2. ara
1 wasa
Minik peynir

Akşam
Haşlanmış tavuklu yeşil salata

Şuandan itibaren yarın sabah 10 a kadar çay su
İnşallah işe yarar menüne saatlerini yazabilir misin merak ettim aralıklarını :KK66:

Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir içine ketentohumu yağı

Akşam 16.45
2 adet tavuk pirzola
Bol salata
1 kase yoğurt

3 lt su içildi....

Sabah spor
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
10 dk step tahtasında step yaptım

Akşam
2 saat tempolu yürüyüş yapıldı.
Sporların çok güzel de hangi ara yaptın bu kadar sporu spor aletlerin evde galiba :KK66:

Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir içine ketentohumu yağı

Akşam 16.45
2 adet tavuk pirzola
Bol salata
1 kase yoğurt

3 lt su içildi....

Sabah spor
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
10 dk step tahtasında step yaptım

Akşam
2 saat tempolu yürüyüş yapıldı.
yemek saatlerin de miss sabah 7 de kahvaltı yapıcam canım istemiyor aslında işyerinde acıkmamak için mecburen yedim öyle alışmışım ki hafta sonu bile 8 den önce kahvaltı yapıyorum yaaa :KK43:

1 Temmuzdan beri yerimde sayıyorum 68-69-70-71 i gördüğümde oldu akşam lahana çorbamı tekrar yaptım.
Bu sabah kilom 68.80 bunun üstüne çıkmak istemiyorum mart gibi başladığımda 100 gr 100 gr da olsa aşağılara inip 66 ları gördüğüm oldu şimdi yapamıyorum :KK43:

berceste_ berceste_ canım yaaaaaaa görüşemez olduk seninle anlat bakim bi ne var ne yok kara batak gibi bi batıp bi çıkıyorum ben. :KK70::KK70:
Benim de misafirim vardı yatılı onlari yolcu ettim misafir varken insan ne yediğini bilmiyor gerçekten son gün onlara ayrı kendime.ayri yaptım şimdi de yediğim su

Eklentiler

• 15947124687061857613533626805970.webp
    15947124687061857613533626805970.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 19
1 Temmuzdan beri yerimde sayıyorum 68-69-70-71 i gördüğümde oldu akşam lahana çorbamı tekrar yaptım.
Bu sabah kilom 68.80 bunun üstüne çıkmak istemiyorum mart gibi başladığımda 100 gr 100 gr da olsa aşağılara inip 66 ları gördüğüm oldu şimdi yapamıyorum :KK43:

Bu dönem hepimizde bir motivasyon düşüklüğü var. Çok normal olduğunu düşünüyorum. Havalar sıcak, mevsim yaz. Etrafımızda kalorili yiyecek çok ama düzelecek moral bozmaya gerek yok.

Back
X