- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Ortaokulu hangi okulda okudu özelde miSağol canım, amin, hepimizin çocukları için inşallah..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortaokulu hangi okulda okudu özelde miSağol canım, amin, hepimizin çocukları için inşallah..
Sabah 10 da kahvaltı yapıyorumİnşallah işe yarar menüne saatlerini yazabilir misin merak ettim aralıklarını![]()
Puanı çok iyiymiş tebriklerHayırlı olsun canım, bu yıl sorular çok zordu, puanı iyiymiş maşallah
Bizimki de 480 geldi şükür
Hayırlısı olsun. Çocuklara çok büyük yükler yüklüyoruz. Bir sınav tüm geleceği değiştirmemeli.Aysegul 6666 canım sonuçlara bakabildin mi? Bizim ki beklediğimiz gibi geldi. 378, küsür puan yüzdelik dilimi 12,11 çok şükür daha kötü değil.
Valla ben haftada 4 gun falan sporumu yapiyorum bende tiroit var sadece emzirdigim donemde cok guzel kilo verdim emzirmeyi biraktim eskisi gibi zorlu mucadele :)Ben de çok zor veriyoruum diyemiycem arkadaşların yaptığı sporlara bakınca veremem normal diyorum![]()
Öncelikle hoşgeldin.Valla ben haftada 4 gun falan sporumu yapiyorum bende tiroit var sadece emzirdigim donemde cok guzel kilo verdim emzirmeyi biraktim eskisi gibi zorlu mucadele :)
Oyle tabiki bende zaten tekrar vermeye basladim ama vercegim kilo cok az fazla kilom yok yani boyum 170 kilom 64 su anda. Son iki haftadir hic veremedim buna canim sıkıliyor 66da basladim diyete iki kilo verdim durdum. Ama simdi yediklerimi buraya yazacagim icin daha dikkatli olurum bisey olmaz diye yedigim ufak tefek seyleride birakirim diyorum :)Öncelikle hoşgeldin.
Bende de tiroid var. İlaç kullandığımız sürece sıkıntı yok diyor doktorlar ama ne kadarda olsa az yiyince kilo verebiliyoruz. Ve istikrarlı olunca. Daha önce başardım ve başardın niye tekrar başarmayalım. Bu arada Boyunuz ve kilonuz ne kadardı?
Ayşegül çok güzel.Hayırlı olsun canım, bu yıl sorular çok zordu, puanı iyiymiş maşallah
Bizimki de 480 geldi şükür
Ben çok paketli ürünler tercih etmiyorum.Kizlar misir gevregi yiyormusunuz? Sade olanindan bazen oglen canim cok yemek istemediginde misir gevregi yiyorum bir kase. Cok tok turuyor ama sakincalimi acaba
Hoşgeldin canım.Kullanıcı Adı : Munis KADIN
İsim (İsteğe Bağlı ): Munis Kadın
Mesleginiz: Sipariş Takip Uzmanı
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 168
Kilonuz: 75
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Kısa ve öz EVLENMEK
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Çünkü ben 60 kilo iken güzelim ve mutluyum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Yulafli tarifler denedim ama hic yiyemedim keske sevseydim meyve kuruyemis falan lezzetlendirdim ama bana cok kotu geldi nedense :) tabiki yulaf daha iyi kendin yapmakBen çok paketli ürünler tercih etmiyorum.
Okul zamanı gevrek tarzı ürünler yerine yoğurdun içine yulaf ezmesi atıyorum. 2 ceviz ve meyvesini de yiyeceğim zaman doğruyordum.
Alternatif olabilir . Tadı da kötü olmuyordu.
Anladım ozaman bende burda takılayım biraz.Cnm sen kilo vermek değil korumak istediğin için listeyi doldurmana gerek varmı bilemedimLAydLiNe kaptanımız gelince bilgi verir sana
günlük menülerini suyunu ve sporlarını buraya yazabilirsin akşamları, buraya menü yazmak bile insanı engelliyo bişeyi yerken bi düşünüyorum ben çoğu zamanda yemiyorum
kiloyu koruyabilmek çok zor gerçekten bi kere ipin ucunu kaçırınca hoop geliyo kilolar
![]()
Ortaokulu hangi okulda okudu özelde mi![]()
Puanı çok iyiymiş tebrikler![]()
Teşekkür ederim kızlar, hiç özel okula gitmedi, hep devlet okulunda okudu, ortaokulu da devlette okudu..Ayşegül çok güzel.
Tebrik ediyorum oğlunu.
Devlet okulunda mı özel okulda mı merak ettim.
Hoşgeldin cnm, inşallah hedefine ulaşırsın biran önceKatılma mesajımı atmışken menümüde paylaşayım.
Emzirmeye devam ettiğim için online diyetisyen desteği alıyorum.Geçen ay 7 kg verebildim.
Sabah : Bir bardak maydanozlu ve limonlu su
Kahvaltı:
1 yumurta
Peynir
Domates -salatalık- yeşillik
1 dilim tb ekmek
Ara: Bir bardak yeşil çay - 2 hurma
Öğlen:
Biraz zeytinyağlı fasulye - 4 kaşık yoğurt
Ara: 10 kiraz + 10 fındık
Akşam yemeği canım istemedi.O yüzden son ara öğünüm olan bir bardak süt ve tahin karışımını içeceğim.