Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yazdıklarınızı biraz biraz okudum, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben de yeni evliyim fakat eşimle sık sık tartışıyoruz, sürekli moralim ve motivasyonum bozuk oluyor. Mutsuzken de kendime iyi davranamıyorum, ne spor yapasım geliyor ne başka bir şey... İnşallah bu sefer süreç güzel bir şekilde işler.

Neden tartışıyorsunuz canım? Kilo konusunda mı?

Neden tartışıyorsunuz canım? Kilo konusunda mı?
Yok hayır, o konuda anlayışlıdır, tamamen başka sebepler. Bazen fikir uyuşmazlığı yaşıyoruz. Ara sıra saygısızlık ve anlayışsızlık oluyor iki taraf için de, genel olarak bu gibi sebeplerden.

Döndüm canım, dün akşam geldim🤗

o zaman madem döndün sen bizim kaptan yardımcımız ol hadi.. o kadar verdiğin kiloya yakışır :KK19:

Günaydınlar kaptanım.
Hadi siz gezdiniz aldınız kiloları
Ben evdeydim aldım kiloları. Ama misafir ağırlamaktan oldu benim hep.

ortim misafir ağırlarken yeme içme konusunda seni en çok zorlayan şey ne ? biraz anlatsana bu konuyu çözmeye çalışalım

bi de koronada bunca misafir ağırladın çık gez kız napcan zaten bütün dünya sende gez accuk darlanma :KK53:

Kızlar artık bu saatten sonra üzülerek aktif olmayan arkadaşlarla yolumuzu ayıracağım. Yeterince herkese tolerans gösterdiğimi düşünüyorum. Sanki suistimal edilmeye başlandı bu durum. Düzenli olarak menü yazmayanlara da uyarı yapacağım. Belli bir uyarı sayısına ulaşanlarla da yolumuzu ayıracağız. Şimdiye kadar kimseyi üzmek ya da kırmak istemedim. Ama artık kendimize gelmemiz lazım. Böyle kimsenin kimseye faydası olmuyor. Sizlerden öyle çok çok kilolar vermenizi de istemedim şimdiye kadar ama sorumluluklarını bilenlerle bilmeyenleri ayırmak istiyorum artık. Takımda aktif olan üyelerin neredeyse yarısı mezun olmuş üye. Böyle olmamamız lazım.

ayh ben yazayım bari ama :KK17::KK17: yani çok çok çok saçmalıklar :KK43:

dünkü menüm

kahvaltı 08.30
2 simit
tatlandırıcılı çay

ara 10.00
şekersiz türk kahvesi
1 tane bayram çikolatası

öğle 12.30
adana dürüm
ayran

ikindi 16.00
1 kupa neskafe
2 bayram çikolatası

akşam 18.30
2-3 dilim karpuz
2-3 dilim peynir
yarım simit
yarım pide
domates salçası
(sonra çor çocuk ortada evde kimse yok ben uyuyakalmışım :KK61: çok çok aç kalktım :KK14:)

gece 11.00
2-3 dilim peynir
7-8 dilim karpuz
çeyrek ekmek
(bu öğünden sonra gebelik testi yaptırmaya karar verdim çoğu belirtisi ile beraber iştahım da durdurulamaz hale geldi çünkü)

iyice gece 01.00
3 top dondurma

gebe değilim ama her türlü belirtisi var mide bulantısı, uyku hali, göğüsde sertlik ve iştah

şu anda da kendimi zor tutuyorum öyle açım ki anlatamam :KK14: sabah işe geç kaldım gene ama simit almadım bu sefer kahvelerimi içtim öğlen yemekhanede güzel menü var onu bekliyorum :KK51::KK51: kaçamak yok şekersiz, glütensiz diyet yapmaya çalışıyorum başladım bugün ve tatilde de bırakmadan devam edicem. bugün yarın glüten için teste gidicez eşimle 600 liraymış pandemi falan beklemicem yaptırıcam kafam rahatlasın

Kızlar artık bu saatten sonra üzülerek aktif olmayan arkadaşlarla yolumuzu ayıracağım. Yeterince herkese tolerans gösterdiğimi düşünüyorum. Sanki suistimal edilmeye başlandı bu durum. Düzenli olarak menü yazmayanlara da uyarı yapacağım. Belli bir uyarı sayısına ulaşanlarla da yolumuzu ayıracağız. Şimdiye kadar kimseyi üzmek ya da kırmak istemedim. Ama artık kendimize gelmemiz lazım. Böyle kimsenin kimseye faydası olmuyor. Sizlerden öyle çok çok kilolar vermenizi de istemedim şimdiye kadar ama sorumluluklarını bilenlerle bilmeyenleri ayırmak istiyorum artık. Takımda aktif olan üyelerin neredeyse yarısı mezun olmuş üye. Böyle olmamamız lazım.
Haklısın kaptanım aktif olmadıkça kendimize de başkasına da faydamız olmuyor. Benim dünkü menüm çok çok kötü de bugün versem olur mu yeni menüyü. Sabah temiz bir başlangıç yaptım devamını da getirebilirsem inş.

Olan olmuş canım artık geriye bakıp hiç hayıflanma. Önemli olan bundan sonrası. Aldığın gibi vereceksin sıkma canını. Hepimiz yeni başlangıç yaptık bayramdan sonra. Senin de yapmanı istiyorum. Eski düzenimize dönüyoruz yeniden. :KK39: :KK39:
Kaptanım yaptım bu günden itibaren çok dikkat edeceğim.
İnan takıma gelmeye utandım.
Ama bırakırsam da 100 kg yu geçerim biliyorum kendimi.
O yüzden bir kesin dönüş yap kendin için dedim.
Ve inşallah buradayım .
Buradan ayrılmam artık.

ayh ben yazayım bari ama :KK17::KK17: yani çok çok çok saçmalıklar :KK43:

dünkü menüm

kahvaltı 08.30
2 simit
tatlandırıcılı çay

ara 10.00
şekersiz türk kahvesi
1 tane bayram çikolatası

öğle 12.30
adana dürüm
ayran

ikindi 16.00
1 kupa neskafe
2 bayram çikolatası

akşam 18.30
2-3 dilim karpuz
2-3 dilim peynir
yarım simit
yarım pide
domates salçası
(sonra çor çocuk ortada evde kimse yok ben uyuyakalmışım :KK61: çok çok aç kalktım :KK14:)

gece 11.00
2-3 dilim peynir
7-8 dilim karpuz
çeyrek ekmek
(bu öğünden sonra gebelik testi yaptırmaya karar verdim çoğu belirtisi ile beraber iştahım da durdurulamaz hale geldi çünkü)

iyice gece 01.00
3 top dondurma

gebe değilim ama her türlü belirtisi var mide bulantısı, uyku hali, göğüsde sertlik ve iştah

şu anda da kendimi zor tutuyorum öyle açım ki anlatamam :KK14: sabah işe geç kaldım gene ama simit almadım bu sefer kahvelerimi içtim öğlen yemekhanede güzel menü var onu bekliyorum :KK51::KK51: kaçamak yok şekersiz, glütensiz diyet yapmaya çalışıyorum başladım bugün ve tatilde de bırakmadan devam edicem. bugün yarın glüten için teste gidicez eşimle 600 liraymış pandemi falan beklemicem yaptırıcam kafam rahatlasın

Zaten yüzleşmek için yazıyoruz bu menüleri. Yazınca fark ediyorsun nerede ne hata yaptığını. Senin en büyük hatan kendini aç bırakman. Ya da geçici tokluk sağlayan şeyler yemen. Mesela akşam yemeğin yani saat 18:30 da yediklerin hiç doyurucu değil. Üzerine uyuduğundan dolayı uyandığında mutlaka açlık hissedeceksin. Bu çok normal. Mesela bugün kahvaltı yapmadığın için bu bütün gününü kötü geçirmene sebep olacak. Öğle yemeğine kadar dayan. Öğle yemeğini yavaş yavaş ye. Ve yanına iki kutu ayranla bir tane simit al. Ama simit sert simitlerden olacak. Biz Ankara simidi diyoruz sizin orada ne deniliyor bilmiyorum ama şu taş gibi olanlardan. Yumuşak olanlardan olmayacak. O ayranla simidi de saat 15:00 te ye lütfen.

Haklısın kaptanım aktif olmadıkça kendimize de başkasına da faydamız olmuyor. Benim dünkü menüm çok çok kötü de bugün versem olur mu yeni menüyü. Sabah temiz bir başlangıç yaptım devamını da getirebilirsem inş.

Olsun canım çok kötü olsa da yaz lütfen. Hepimiz yüzleşelim :KK39:

o zaman madem döndün sen bizim kaptan yardımcımız ol hadi.. o kadar verdiğin kiloya yakışır :KK19:
Canım ben bazen çok yoğun olabiliyorum, bi de mezun olmayan başka biri daha etkili yapabilir. Ben de fırsat buldukça uğrayıp fikirlerimi paylaşıp yorum ve yönlendirmeler de bulunabilirim acizane..

Kaptanım yaptım bu günden itibaren çok dikkat edeceğim.
İnan takıma gelmeye utandım.
Ama bırakırsam da 100 kg yu geçerim biliyorum kendimi.
O yüzden bir kesin dönüş yap kendin için dedim.
Ve inşallah buradayım .
Buradan ayrılmam artık.

Menünü bekliyorum canım senin de ne kadar kötü olursa olsun :KK39:

Olsun canım çok kötü olsa da yaz lütfen. Hepimiz yüzleşelim :KK39:
Benden günah gitti:)
10.00
2 haşlanmış yumurta,1 wasa,salatalık,3 pankek,2 tane pankek in üzerine sarelle,1 küçük dilim haşhaşlı çörek
14.00
3 kaşık yulaf,1 orta boy muz,150 ml laktozsuz süt,2 ceviz
18.00
1 kase mercimekli yoğurt çorbası,2 kaşık ev eriştesi,3 kaşık taze fasulye yarım dilim tam buğday ekmeği
21.45
1 bardak yeşil çay,1 küçük haşhaşlı çörek:(
Su 3 lt,9100 adım yürüyüş ve 45 dk pilates.
Eveeet menüdeki cıslar ben buradayım diyor spor onu dengelemeye yetmez biliyorum gece en son cısı yerken buna değer mi diye söylendim durdum ama gözümün önünde hain eşim yiyince duramadım. Hayır demeyi unuttum şu son bir ayda. Önce kendime sonra başkalarına hayır diyebilirsem olacak bu ii. Resmen kilo vermemek için uğraşıyorum:(

Zaten yüzleşmek için yazıyoruz bu menüleri. Yazınca fark ediyorsun nerede ne hata yaptığını. Senin en büyük hatan kendini aç bırakman. Ya da geçici tokluk sağlayan şeyler yemen. Mesela akşam yemeğin yani saat 18:30 da yediklerin hiç doyurucu değil. Üzerine uyuduğundan dolayı uyandığında mutlaka açlık hissedeceksin. Bu çok normal. Mesela bugün kahvaltı yapmadığın için bu bütün gününü kötü geçirmene sebep olacak. Öğle yemeğine kadar dayan. Öğle yemeğini yavaş yavaş ye. Ve yanına iki kutu ayranla bir tane simit al. Ama simit sert simitlerden olacak. Biz Ankara simidi diyoruz sizin orada ne deniliyor bilmiyorum ama şu taş gibi olanlardan. Yumuşak olanlardan olmayacak. O ayranla simidi de saat 15:00 te ye lütfen.

kaptanım benim yediğim simitler hep ankara simidi zaten ötekini yemem ama iş yerinin yakınlarında yok simitçi ben evin ordan alıp geliyorum sabah

ayranla leblebi yesem o da çok tok tutar

Benden günah gitti:)
10.00
2 haşlanmış yumurta,1 wasa,salatalık,3 pankek,2 tane pankek in üzerine sarelle,1 küçük dilim haşhaşlı çörek
14.00
3 kaşık yulaf,1 orta boy muz,150 ml laktozsuz süt,2 ceviz
18.00
1 kase mercimekli yoğurt çorbası,2 kaşık ev eriştesi,3 kaşık taze fasulye yarım dilim tam buğday ekmeği
21.45
1 bardak yeşil çay,1 küçük haşhaşlı çörek:KK43:
Su 3 lt,9100 adım yürüyüş ve 45 dk pilates.
Eveeet menüdeki cıslar ben buradayım diyor spor onu dengelemeye yetmez biliyorum gece en son cısı yerken buna değer mi diye söylendim durdum ama gözümün önünde hain eşim yiyince duramadım. Hayır demeyi unuttum şu son bir ayda. Önce kendime sonra başkalarına hayır diyebilirsem olacak bu ii. Resmen kilo vermemek için uğraşıyorum:KK43:

valla benimkinden kötü değil canım hatta baya iyi sporla falan çok erken yatmadıysan son öğün biraz geç olmuş sadece yememek için direndin sanırım

valla benimkinden kötü değil canım hatta baya iyi sporla falan çok erken yatmadıysan son öğün biraz geç olmuş sadece yememek için direndin sanırım
Menü güzel değil hiç canım farkında olarak yiyip içmek de ayrı bir şey. Gece hiç öyle karnım da aç değildi eşim yiyince duramadım

Back
X