Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu arada sadece araba kullanırken arada gözlük takıyorum hiç bilmediğim bir yere gideceğim zaman tabelaları kaçırmamak için :KK70: :KK70: :KK70:

Benim ilerleye ilerleye 3 numara oldu canım gözlük lens olmadan hiç göremiyorum ya 1.75 ken ben de pek kullanmıyordum gözlük vs. İlerlemesi hala durmadı dursa belki çizdirmeyi bile düşüneceğim ama araştırmıyorum bile nasılsa yaptıramam bu halde diye

Senin numaran bayağı büyükmüş canım. Ben lens kullanırken 2 derece kullanıyordum. Gözlükte dereceyi düşürmüştü doktor. Astigmat olduğu için bir de iki gözü lenste eşitlemek için numarayı yüksek veriyormuş. Uzun zaman oldu muayene olmayalı. Belki ilerlemiştir ama artık alıştım böyle yaşamaya. Gözlüğü ne yaptımsa sevemedim. Kendime hiç yakıştıramıyorum. Lensi de göz istemiyor. Şu an bile kupkuru gözlerim. Çizdirmeyi araştırmanı tavsiye ederim. Benim numaram o kadar yüksek olsa ben çizdirirdim. Aklında olsun araştır biraz. Çok rahat edersin.

Senin numaran bayağı büyükmüş canım. Ben lens kullanırken 2 derece kullanıyordum. Gözlükte dereceyi düşürmüştü doktor. Astigmat olduğu için bir de iki gözü lenste eşitlemek için numarayı yüksek veriyormuş. Uzun zaman oldu muayene olmayalı. Belki ilerlemiştir ama artık alıştım böyle yaşamaya. Gözlüğü ne yaptımsa sevemedim. Kendime hiç yakıştıramıyorum. Lensi de göz istemiyor. Şu an bile kupkuru gözlerim. Çizdirmeyi araştırmanı tavsiye ederim. Benim numaram o kadar yüksek olsa ben çizdirirdim. Aklında olsun araştır biraz. Çok rahat edersin.
Göz numarasının iki yıl en aZından ilerlememesi gerekiyor sanırım ben de gözlük yakıştıramıyorum ayrıca burnumda durmuyor hiç çıkıntı yok tutacak sürekli kaldırıp durmayı da sevmiyoeum. Ben de dr a gidecektim ama pandemi sağolsun şu an hastanede randevu vermiyorlar göze. Kaldım öylece

Olabilir valla, işin ilginci yüzmeyi 25 yaşında öğrendim o yaşa kadarda suyun üstünde duramıyodum batıyodum 😂 o yaştan sonra öğrenilen yüzmede bu kadar oluyo tabi 😂

Ben de 26 yaşımda öğrendim tek başıma çırpına çırpına merak etme yalnız değilsin :KK70: :KK70: Hatta profesyonel anlamda öğreneyim diye iki yıl önce kursa gittim. Her sene üzerine bir şeyler ekleye ekleye bu hale geldim :KK53::KK53:

Ben de 26 yaşımda öğrendim tek başıma çırpına çırpına merak etme yalnız değilsin :KK70: :KK70: Hatta profesyonel anlamda öğreneyim diye iki yıl önce kursa gittim. Her sene üzerine bir şeyler ekleye ekleye bu hale geldim :KK53::KK53:
Valla iyi geliştirmişsin gene sen kendini ben son 2 senedir atlamaya falan başladım öncesinde ot gibi yüzüyodum sadece 😂 denizi çok severim ama çocukluktan kalma bi korkumda var ondan sanırım çok rahat olamıyorum 😬 önümüzdeki hafta izne çıkıyorum şu dalma olayını bol bol denicem bakalım bu sene 😂

Sporla birlikte devam edersen zaten 58 e indiğinde çok daha ince görüneceksin. Zaten sonrasında hamile kalırsan indiğin basamakları teker teker yeniden çıkacaksın ben de öyle olmuştu :KK48::KK48::KK48:
Hamile kalayımda çıktığım basamakları sonra tekrar zorlanarakta olsa inerim ya😊 sporu elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum yürüyüşü kesin yapıyorum ip atlamayı felan ara ara yapıyorum ki vücut alışmasın😊

o zaman madem döndün sen bizim kaptan yardımcımız ol hadi.. o kadar verdiğin kiloya yakışır :KK19:

ortim misafir ağırlarken yeme içme konusunda seni en çok zorlayan şey ne ? biraz anlatsana bu konuyu çözmeye çalışalım

bi de koronada bunca misafir ağırladın çık gez kız napcan zaten bütün dünya sende gez accuk darlanma :KK53:

Canım misafire çeşit çeşit yapıyorsun .
Yemeden olmuyor
Bir de yemeyince de sen hep diyet yapıyorsun ama hep aynısın diyorlar daha beter moralimi bozuyorlar. Ben de yiyiyorum.
Misafire gelince sevalcim eşimin tarafı çok sever gezmeyi.
Bir de benim evim bahçel çocuklar bahçede oynasın biz de sosyal mesafe ile otururuz bahçede deyip benim yüzüm de Yumuşaktır hayır diyemiyorum.
Gelince de hizmet iyi olunca sürekli geliyorlar.
Bahçeye havuz yapmak istiyoruz eşim de gelen giden den biz giremeyiz diyor.
Ben de başkası gelecek diye niye yapmıyoruz diye kızıyorum.
Akrabalarına hayır de diyorum.

Kızlar artık bu saatten sonra üzülerek aktif olmayan arkadaşlarla yolumuzu ayıracağım. Yeterince herkese tolerans gösterdiğimi düşünüyorum. Sanki suistimal edilmeye başlandı bu durum. Düzenli olarak menü yazmayanlara da uyarı yapacağım. Belli bir uyarı sayısına ulaşanlarla da yolumuzu ayıracağız. Şimdiye kadar kimseyi üzmek ya da kırmak istemedim. Ama artık kendimize gelmemiz lazım. Böyle kimsenin kimseye faydası olmuyor. Sizlerden öyle çok çok kilolar vermenizi de istemedim şimdiye kadar ama sorumluluklarını bilenlerle bilmeyenleri ayırmak istiyorum artık. Takımda aktif olan üyelerin neredeyse yarısı mezun olmuş üye. Böyle olmamamız lazım.
Haklısın kaptanım.
Ne desen.😭😭😭😭

@Elifff80 canım bu arada çizelgene göre ikinci tehlikeli sınıra çok yakınsın. Bundan sonra kendini asla bırakmaman lazım unutma olur mu?
Yok kaptan bu gün çok moralim bozuldu.
89 karı görmüştüm.
Giyemefiğim pantalonlarımı giymiştim.
Tekrar başa sardım.
Canım sıkıldı. Bir de 3-4 gün önce eski mahalleye gittim. Herkes çok kilo almışsın falan dedi.
O da üstüne eklenince bu günden itibaren sıfır kaçamaklı bir günler gelecek kaptanım.

Ben de 24 yaşında öğrendim. Babam öğretti.
Aslında kursa gitmek istiyorum bende..

Çarşamba menü
Sabah 9.00
1 tavada yumurta
3-4 parça çeçil peyniri
Domates
2 dilimtam buğday ekmeği

öğlen 13.00
5 biberi # yemek kaşığı zeytinyağı ile kavurdum. Üstüne 1 domates doğradım.
2 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

akşam 17.30
3 kepçe tarhana çorbası
1 kase yoğurt
1 kase salata

2.5 litre su
30 dk Leslie

Çarşamba menü
Sabah 9.00
1 tavada yumurta
3-4 parça çeçil peyniri
Domates
2 dilimtam buğday ekmeği

öğlen 13.00
5 biberi # yemek kaşığı zeytinyağı ile kavurdum. Üstüne 1 domates doğradım.
2 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

akşam 17.30
3 kepçe tarhana çorbası
1 kase yoğurt
1 kase salata

2.5 litre su
30 dk Leslie
Harika bir menü olmuş bu maşallah :nazar:

Menüm

Kahvaltı (08:00)
1 tane eti Burçak bisküvi (bitti şükür 😂)

Öğle (12:00)
1 kepçe tarhana çorbası
2 tane orta boy etli biber dolması
1 tane kepekli roll ekmek

Ara (17:00)
Çeyrek avuç beyaz leblebi
Çeyrek avuç kuru üzüm

17:30
17 tane siyah zeytin
3 küçük dilim kara buğdaylı çavdar ekmeği

18:30
3.5 servis kaşığı kısır