Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nasıl yaptın ortim.
Ni anlat

canım profiline tıklayınca altta profil mesajları diye başlayan çubuğun sonunda rozetler var
Adsız1.webp

oraya tıklayınca altında 13.takım yazacak yanındaki megafon işaretine tıklayacaksın sende belli belirsiz pembemsi bi renk tıklayınca siyah olacak
Adsız2.webp

İlk güne göre menün gayet başarılı. Çiğ köfte dürüm, lahmacun ve simit benim şahsi fikrime göre zayıflama sürecinde yenilebiliyor. Bir tane bile yiyebilirdin. Menündeki tek sıkıntı mozaik pasta. O da ilk günün nazar boncuğu olsun. Su ne kadar içtin?
Menü gayet güzel. 53' te kalacak mısın biraz daha inecek misin?

Sağlıklı ol da canım o bulantılarda geçecek inşallah :KK36::KK36:
2-2,5 litre kadar içmişimdir. Hoppa

İnşallah bir süre sonra toparlarsın canım sürekli bulantıyla geçirmek biraz yorucu oluyor. Hayırlısıyla gelsin inşallah bebeğin. Hamilelik tarifi olmayan bir durum içinde sana ait bir parçanın an be an büyümesi. Hele bir de tekmelemeler başlayınca ben buradayım diye kendini hissettirmesi...
Inşallah canım ya.Aman sağlıklı olsunda bulantı da geçer bi şekilde napalim.Ya ilkinde ne heyecan yaşıyorsam aynı şeyleri yine yaşıyoruz.Başladık dr kontrolüne bakalım.Maraton gibi.Kalp atışı,cinsiyet öğrenme falan derken bi bakmışız doğum gelir yine.

Inşallah canım ya.Aman sağlıklı olsunda bulantı da geçer bi şekilde napalim.Ya ilkinde ne heyecan yaşıyorsam aynı şeyleri yine yaşıyoruz.Başladık dr kontrolüne bakalım.Maraton gibi.Kalp atışı,cinsiyet öğrenme falan derken bi bakmışız doğum gelir yine.
O zaman öyle hızlı geçiyor ki hele bir de bir çocuk daha olunca evde insan pek bir şey anlayamadan geçiyor. Tatlı heyecanlar:)

Hayırlısı ile tüm süreçleri atlatırsın inşallah.
Bebekler çok tatlı.
Ben de özledim bebek ama sadece sevmeyi koklamayı.
İlk çocuğun kaç yaşında canım.

O zaman öyle hızlı geçiyor ki hele bir de bir çocuk daha olunca evde insan pek bir şey anlayamadan geçiyor. Tatlı heyecanlar:)
Ya biraz da özlemişim sanki.Ama evdeki yaramaz sağolsun pek anlayamiyorum hamile olduğumu.Boyle boyle geçer artik zaman.

İyi akşamlar kızlar :KK54:
Sabah 7:15
Haşlanmış yumurta
Çeyrek simit
5 adet biber dolgulu zeytin
Yarım domates ve salatalık
1 dilim beyaz peynir

11:30
1 adet muz ve 1 su bardağı sade kefir

15:00 tam buğday ekmekli karışık tost

Akşam 18:00
Bezelye yemeği (1 kepçe)
Ezogelin çorbası(1 kepçe)
Çoban salata

gün içinde 2 litreyi geçkin su 1 sade maden suyu 30 dk yürüyüş 5 dk ip atlama 1 fincan türk kahvesi

Back
X