Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptanım bu arada hiç aday bulamadığım için kaptan yardımcılığına talibim

Kilo vermekle ilgili tecrübem yok ama genelde gün içinde aktifim ve kurallara hakimim yapabilirim daha önce de yapmıştım bir süre

LAydLiNe LAydLiNe
Hayırlı olsun diyelim mi kaptan yardımcılığın.

Kızlar iş yapmaktan sıkıldım buraya bakayım dedim.
Burada da herkes meşgül galiba.
Valla ben sabahtan beri çocukların ufaklarını kendimin kullanmadığım kıyafetleri eşyaları ayırdım.
Sıkı kıyafet temizliği yaptım.
Süper oldu.
Dolaplar boşaldı.
Hepsi hooop kayınvalidem. O verecek yer buluyor.
Çöpe de gitmiyor iyi oluyor.

Yok kız gruptasın ama alarm mı kuruyon napıyon cuma 11de bildirimi unutma 2kez üst üste bildirim yapmayan diskalifiye oluyor genel kural bi de çaresi yok aman diyim
Iyi o zaman cuma günleri sabahtan yazayim az biraz kaldı buranın eski motivasyonu ile onları da vereceğiz inşallah🤗🤗🤗😍😍😍😘😘sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor 😍😍😍🤗🤗🤗özledim buranın eski havasını 🤗🤗🤗😉

Cumartesi menü
Sabah 9.00
1 kk peynir
Yarım kk kaşar peyniri
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 11.00
Şekersiz türk kahvesi

Öğlen 14.00
1 kase yoğurt
Bol salata

Ara 15.30
Şekersiz nescafe

Akşam 18.30
2 yumurtadan az kaşarlı omlet
1 kâse yoğurt

2.5 litre su
30 dk Leslie

Kızlar iş yapmaktan sıkıldım buraya bakayım dedim.
Burada da herkes meşgül galiba.
Valla ben sabahtan beri çocukların ufaklarını kendimin kullanmadığım kıyafetleri eşyaları ayırdım.
Sıkı kıyafet temizliği yaptım.
Süper oldu.
Dolaplar boşaldı.
Hepsi hooop kayınvalidem. O verecek yer buluyor.
Çöpe de gitmiyor iyi oluyor.
Valla ben sabahtan beri hiçbir şey yapamadım baş dönmesi ve mide bulantısı ile yatıyorum sabahtan beri aslında sabah iyiydim de öğleden sonra oldu ne olduysa hiç halim yok kafam bulanık sürekli

Benim de sıkı bi kıyafet temizliği yapmam lazım aslında ama vakit bulamıyorum 😒

Valla ben sabahtan beri hiçbir şey yapamadım baş dönmesi ve mide bulantısı ile yatıyorum sabahtan beri aslında sabah iyiydim de öğleden sonra oldu ne olduysa hiç halim yok kafam bulanık sürekli

Ortim çok geçmiş olsun.
Sıcak mı çarptı naptı.
Çok sıcak havalar.
Ben de bu gün gaza grldim. Yoksa kaç gündür ben de yatıyorum.

Slm kızlar, nasılsınız?
Birkaç gündür köydeyim, ve ne yazıkki yediklerime pek dikkat edemedim. Dönünce inşallah çok kötü bi rakamla karşılaşmam🤦🏻‍♀️
Köyde internet çok az çektiği için giremedim, şimdi uygun bir yer bulmuşken bi selam vereyim dedim.
Öpüyorum hepinizi.😘😘😘

Geçmiş olsun canım, niye oldu ki? Şimdi nasılsın

Slm kızlar, nasılsınız?
Birkaç gündür köydeyim, ve ne yazıkki yediklerime pek dikkat edemedim. Dönünce inşallah çok kötü bi rakamla karşılaşmam🤦🏻‍♀️
Köyde internet çok az çektiği için giremedim, şimdi uygun bir yer bulmuşken bi selam vereyim dedim.
Öpüyorum hepinizi.😘😘😘
Benim de bu gün aklımdan geçtin.
Ayşegül nerelerde diye düşündüm.
İyi eylenceler canım köyde.
Köyün tadını çıkar grlince hemen verirsin sen.

İyi akşamlar

Bugünkü menümü paylaşayım.Günü kapattım

Kahvaltı 8.00: 2 kayısı domates salatalık peynir 10 fındık
Öğlen 14.00: Ispanak + 4 yk yoğurt
Ara :15.30 1 maden suyu
Ara :17.45 1 bardak yeşil çay

Akşam 19.00: 1 tabak semiz otu + 1 bardak kefir

Bugün listeme tam uyamadım.Kurban etimiz yeni ulaştı elimize onlarla uğraştım tüm gün.Elimde hala acı var.Ve 15 gun parmağı katlamamam lazım.İşim olduğu için tabi ki bebeğim yakamdan hiç düşmedi ve uyumadı.Sabah 7 den bu saate kadar yeni oturabildim.

Su 3 lt.

Slm kızlar, nasılsınız?
Öpüyorum hepinizi.😘😘😘
A.selam iyi diyelim iyi olalım çok sükür.
Yokluğun belli oluyor.Kötü rakamla karşılaşsan bile 30 kilo vermişken 3 5 korkutmaz seni.
İyi vakit geçirmeceler.🥰

iyi akşamlar hanımlar
İyi akşamlar

Bugünkü menümü paylaşayım.Günü kapattım

Kahvaltı 8.00: 2 kayısı domates salatalık peynir 10 fındık
Öğlen 14.00: Ispanak + 4 yk yoğurt
Ara :15.30 1 maden suyu
Ara :17.45 1 bardak yeşil çay

Akşam 19.00: 1 tabak semiz otu + 1 bardak kefir

Bugün listeme tam uyamadım.Kurban etimiz yeni ulaştı elimize onlarla uğraştım tüm gün.Elimde hala acı var.Ve 15 gun parmağı katlamamam lazım.İşim olduğu için tabi ki bebeğim yakamdan hiç düşmedi ve uyumadı.Sabah 7 den bu saate kadar yeni oturabildim.

Su 3 lt.
geçmiş olsun menü güzel bence :kk77:

Back
X