Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şimdi çizelgeme bakınca fark ettim ki ben yine oradaki başlangıç kiloma dönmüşüm. Bu hafta hiç dikkat etmedim. Nasılsa listede değilimin de rahatlığı olunca maalesef yine artı gördüm tartıda. Geçen cuma 74.5 tum. Pazartesi kamptan dönüşümde 74.1 dim. Bugün 75.2 yi gördüm. Acilen kendime dur demeliyim. İyice saçmaladım, iradesizleştim. Buradan uzaklaştıkça da maalesef motivasyon tamamen kayboluyor. Hadi artık hep birlikte toparlanalım. Koskoca bir yazı bitirdik ve bir çoğumuz hala hedefine ulaşamadı.

Günaydın kızlar nasılsınız hepiniz hepimize bol eksili günler diliyorum🤗😍
3 haftadır bildirim yapsmiyordum en sonu hatırlamıyorum şimdi 63.5

iyi akşamlar hanımlar :rapci:
09.30
maydonoz limon ve biraz zencefilli su içtim (blenderdan geçirerek içiyorum)15 gün yapacağım bunu yarım limon koyuyorum içine iki kişi içiyoruz mideme zarar vereceğini düşünmüyorum düşüncelerinizi beklerim o_O
12.00
2 h yumurta
2 sıkım kırmızı mercimek köftesi dün akşam yemedim canım çekti
5 yeşil zeytin
domates salatalık peynir 2 yeşil biber
18.30
yoğurtlu semizotu salatası
6 mercimek köftesi kıvırcık ve domates ile

2.5 lt su ip atladım ama saymadım
Blenderden geçirmeden geceden hazırlayıp gün boyu içiyorum.Bi rahatsizlik oluşturmadı bende.

*** 13. Takım 687. Etap ***

Kiloverenbiri (82.2///%) Geçen hafta bildirim yapmadığı için kilosu 3'e bölündü.
Ilaymilya (65.4///%) Geçen hafta bildirim yapmadığı için kilosu 3'e bölündü.
Elifff80 (94.5///%)
candy_candy (123.4///%)
Restful (98.7///%)

13. Takım ortalaması: %

iyi akşamlar hanımlar :rapci:
09.30
maydonoz limon ve biraz zencefilli su içtim (blenderdan geçirerek içiyorum)15 gün yapacağım bunu yarım limon koyuyorum içine iki kişi içiyoruz mideme zarar vereceğini düşünmüyorum düşüncelerinizi beklerim o_O
12.00
2 h yumurta
2 sıkım kırmızı mercimek köftesi dün akşam yemedim canım çekti
5 yeşil zeytin
domates salatalık peynir 2 yeşil biber
18.30
yoğurtlu semizotu salatası
6 mercimek köftesi kıvırcık ve domates ile

2.5 lt su ip atladım ama saymadım

Cumadan önce mercimek köftesi şişkinlik yapmaz umarım. Ama totalde az yemişsin kilona göre. Daha sık bekliyorum seni takıma olur mu? Bu arada nasıl geldi sınav sonuçların? Umarım güzeldir.

Günaydın kızlar nasılsınız hepiniz hepimize bol eksili günler diliyorum🤗😍
3 haftadır bildirim yapsmiyordum en sonu hatırlamıyorum şimdi 63.5

En son bildirim yaptığında 65.4 müşsün. Uzak kalmak yaramış ama seni takımda daha sık görmek istiyorum. Menülerini yaz mutlaka akşamları.

*** 13. Takım 687. Etap ***

Kiloverenbiri (82.2///%)
Geçen hafta bildirim yapmadığı için kilosu 3'e bölündü.
Ilaymilya (65.4/63.5/0.63/%0.96) Geçen hafta bildirim yapmadığı için kilosu 3'e bölündü.
Elifff80 (94.5/94/0.5/%0.53)
candy_candy (123.4///%)
Restful (98.7/96.5/2.2/%2.23)

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 687. Etap Free listesi ***

LAydLiNe (74.5/75.2/-0.7/%-0.94) 683. Etapta 72.5 kilo ile izne ayrılan üye
pessinus (67.2///%) 680. Etapta 67.2 kilo ile izne ayrılan üye

13. Takım Free liste ortalaması : %

Şimdi çizelgeme bakınca fark ettim ki ben yine oradaki başlangıç kiloma dönmüşüm. Bu hafta hiç dikkat etmedim. Nasılsa listede değilimin de rahatlığı olunca maalesef yine artı gördüm tartıda. Geçen cuma 74.5 tum. Pazartesi kamptan dönüşümde 74.1 dim. Bugün 75.2 yi gördüm. Acilen kendime dur demeliyim. İyice saçmaladım, iradesizleştim. Buradan uzaklaştıkça da maalesef motivasyon tamamen kayboluyor. Hadi artık hep birlikte toparlanalım. Koskoca bir yazı bitirdik ve bir çoğumuz hala hedefine ulaşamadı.
Tüm söylediklerinde haklısın kaptanım.
Ben de yazın başında girdim listeye ve yaz bitti giden 4 kg.
Kaybettiğim zamana üzüldüm şimdi.
Kesinlikle toparlanmalıyız.

Back
X