- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
- 248
Sanırım haftaya gireceğim canım kaptan öyle yazmıştıTebrikler canım.
Listede misin artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım haftaya gireceğim canım kaptan öyle yazmıştıTebrikler canım.
Listede misin artık
Geldim geldim canım , bugün başladım diyetimeAda özledik seni gel kuzum.
Hep beraber bol eksiler görürüZ..
Senin sporlar bana gaz veriyordu.
Beni niye free listesine almıyorsun kaptanım*** 13. Takım 687. Etap ***
Kiloverenbiri (82.2///%) Takım kurallarına uymadığı ve üst üste bildirim yapmadığı için diskalifiye edildi.
Ilaymilya (65.4/63.5/0.63/%0.96) Geçen hafta bildirim yapmadığı için kilosu 3'e bölündü.
Elifff80 (94.5/94/0.5/%0.53)
candy_candy (123.4/122.1/1.3/%1.05)
Restful (98.7/96.5/2.2/%2.23)
suhas (62.9/62.3/0.6/0.95) Yeni üye Baş. Tarihi: 14.07.2020 Baş. Kilosu: 64.2 Hedef: 57.7
13. Takım ortalaması: % 0.953
*** 13. Takım 687. Etap Free listesi ***
LAydLiNe (74.5/75.2/-0.7/%-0.94) 683. Etapta 72.5 kilo ile izne ayrılan üye
pessinus (67.2/67.2//%) 680. Etapta 67.2 kilo ile izne ayrılan üye
13. Takım Free liste ortalaması : %
Aynen öyle canım liste çok tutuyor insanı ağzına bişey atarken iki kere düşünüyorsun 🖒İnşallah adacığım az kaldı senin de. Listede olmamak insanı biraz daha salıvermeye itiyor listedeyken sorumluluğu oluyor üzerinde
Evet iş hiç bitmiyor ben de daha yeni yapıyorum yemeği temizliği ise yapamadım dahaGeldim geldim canım , bugün başladım diyetimebi koşuşturma halindeyim ev işi bitmiyor .
yaz olunca kapı pencere açık hergün ev silmel zorunda kalıyorum ayy daha yemek yapacam .... çok yakındım demi
![]()
Kesinlikle şimdi amaan bir şey olmaz modunda oluyorum ben. Olacak inşallah canımAynen öyle canım liste çok tutuyor insanı ağzına bişey atarken iki kere düşünüyorsun 🖒
Tamam canım pc başına geçince bakayımada81 canım sen de kilolarımızı görebildiğimiz profili ekle istersen hesap detaylarından yapılıyor
Bide kızımla ders çalışıyoruz .. kitap okuyor ben takip ediyorum... test çözüyor doğru yanlış bakıp yanlışları üstünde konuşuyoruz...2 hafta sonra özel derse başlatacam.. böyle okulsuz olmayacak düzene girmemiz lazım..Evet iş hiç bitmiyor ben de daha yeni yapıyorum yemeği temizliği ise yapamadım daha
Beni niye free listesine almıyorsun kaptanım![]()
Evet istiyorumsuhas listeye girmek istiyor musun canım?
Yarışta öne geçeceksin demek ki ortağım:)hayırlısı olsun ben de pazardan beri reglim hala bitmediBu arada benim + kilonun sebebi belli oldu. Az önce regl oldum![]()
Vay anam vaaaay