Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah tamamına erdirsin canım. Çok geçmiş olsun.
Oğlum Kayseri Osman Ulubaş Fen Lisesi ne yerleşti, uzaktan eğitim le katılıyor okuluna. Ben de göreve başladım 1,5 yıl aradan sonra. Seminerler, canlı telafi dersleri başladı.. şimdiden yoğunluğumuz başladı anlayacağın 😅
Amin canım inşallah.
Çok sevindim.Rabbim senin de oglunun da yardimcisi olsun.Ama çok dikkat et kendine.
Ben bu yıl evdeyim.Aslinda keSin değil.Okutmanlik için mülakata girecegim.Bakalim işte.

Amin canım inşallah.
Çok sevindim.Rabbim senin de oglunun da yardimcisi olsun.Ama çok dikkat et kendine.
Ben bu yıl evdeyim.Aslinda keSin değil.Okutmanlik için mülakata girecegim.Bakalim işte.
Bu yıl evde olman en iyisi zaten. Okutmanlık ta hakkında hayırlıysa olsun inşallah canım

Kızlar yaaaa bizim birimdeki arkadaş pozitif çıktı. Şu an biz de belirti bekliyoruz test yaptırmak için. İnşallah bulaşmamıştır. Dua edin lütfen :dua::dua:
Yaaa çok üzüldüm canim inşallah bulasmamistir ☹ Allah yardimciniz olsun

İyi akşamlar kızlar
Kahvaltım 07.00 de
Öğlen 12.30 da 1 kase yayla çorbası
1 kase kadar kabak spagetti
Akşam da 18.00 hindi fümeli sandwiç yedim
Su şimdilik 1.5 litre

Eklentiler

• 20200901_071823.webp
    20200901_071823.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 29
  • 20200901_183303.webp
    20200901_183303.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 33
pessinus pessinus ,
Gonul83 Gonul83 ,
@Elifff80 ,
@ada81 ,
@candy_candy ,
napıyosunuuuuz, nasılsınıııız,ben geldiiiim :KK3:
Takıma yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz:KK25:

dira90 dira90 , canım nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik?
@marbling ,canım senden uzun zamandır ses yok? Nerelerdesin?
Slm buralarda pek yokum
evimize döndük ve çocukları kreşe getir götür epey beni oyalıyor şuanda onun dışında iyiyiz elhamdulillah yakında başlayacağım bende spor salonuna 2-3 hafta sonra falan küçük kreşe bir alışsın koşa koşa gideceğim bisiklet te aldım dışarıda sürmek için tam gaz geliyorum yani az kaldı :KK59::spor:

Kızlar yaaaa bizim birimdeki arkadaş pozitif çıktı. Şu an biz de belirti bekliyoruz test yaptırmak için. İnşallah bulaşmamıştır. Dua edin lütfen :dua::dua:
Neden belirti bekliyorsunuz ki Allah korusun ya bulaştıysa çocuklarınız falan hep tehlikede demektir ben hayatta bekleyemez gider testi gerekirse parasını verir yaptırırdım. Işin ucunda o kadar insanın vebaline girmekte var sonuçta. Inşallah bulamamıştır kimseye

Neden belirti bekliyorsunuz ki Allah korusun ya bulaştıysa çocuklarınız falan hep tehlikede demektir ben hayatta bekleyemez gider testi gerekirse parasını verir yaptırırdım. Işin ucunda o kadar insanın vebaline girmekte var sonuçta. Inşallah bulamamıştır kimseye
Meselenin para olduğunu sanmıyorum. Hemşire çok arkadaşım var belirti göstermeden test yapmıyorlar bakanlık kararı o şekildeymiş hatta karantina falan da uygulanmıyor temasta bulundukları için. Kimse o bekleme süresini beklemez öyle olsa

Günaydın😊
Sabah 7:00
Haşlanmış yumurta
3 adet çeri domates
Yarım salatalık ve kırmızı kapya biber
3-4 dilim hellim peyniri

Ara 10:30 2 adet kuru kayısı ve 5 adet çiğ badem
Öğle 13:00
1 kase şehriyeli yoğurt çorbası
4 ykpatates salatası

Ara 16:00
1 adet armut

Akşam 18:00
1 kase yoğurt çorbası
4 yk şehriye salatası
2 yk patates püresi

Akşam sade Türk kahvesi ve sademaden suyu
Spor 5 dk ip atlama
30 dk leslie
Su 3 litre

Meselenin para olduğunu sanmıyorum. Hemşire çok arkadaşım var belirti göstermeden test yapmıyorlar bakanlık kararı o şekildeymiş hatta karantina falan da uygulanmıyor temasta bulundukları için. Kimse o bekleme süresini beklemez öyle olsa
Yok ben parayı kastetmedim zaten neden yapılmadığını anlamadım. Kıbrısta ihtimali olan herkese temastan 4 gün sonra yapıyorlar Türkiyeden gelenleri temaslı ise hem test yapıyorlar hem de 14 karantina ve 14 sonunda tekrar test yapıyorlar her ihtimale karşı

Yok ben parayı kastetmedim zaten neden yapılmadığını anlamadım. Kıbrısta ihtimali olan herkese temastan 4 gün sonra yapıyorlar Türkiyeden gelenleri temaslı ise hem test yapıyorlar hem de 14 karantina ve 14 sonunda tekrar test yapıyorlar her ihtimale karşı
Doğrudur canım olması gereken de odur ama uygulama maalesef böyleymiş. Arkadaşlarımdan biri hemşire kendisi belirti gösterene kadar test yapılmadı ne zaman ki ateş kusma ishal ağrılar görüldü o zaman yapıldı. Gerçi pozitif çıkmamış kum dökmüş ama demem o ki sağlık çalışanlarına som dk da yapıyorlar

Doğrudur canım olması gereken de odur ama uygulama maalesef böyleymiş. Arkadaşlarımdan biri hemşire kendisi belirti gösterene kadar test yapılmadı ne zaman ki ateş kusma ishal ağrılar görüldü o zaman yapıldı. Gerçi pozitif çıkmamış kum dökmüş ama demem o ki sağlık çalışanlarına som dk da yapıyorlar
Allah yardımcıları olsun sağlıkçıların ya Allaha eyaletler resmen

Günaydın kızlar :KK200:

Bugün birimden başka bir arkadaşın sonucu daha çıktı pozitif. Ben de henüz herhangi bir belirti bulgu yok çok şükür. O yüzden henüz test yaptırmadım.

Bugün birimden başka bir arkadaşın sonucu daha çıktı pozitif. Ben de henüz herhangi bir belirti bulgu yok çok şükür. O yüzden henüz test yaptırmadım.
Allah kolaylık versin canım inşallah sizlerde çıkmaz rabbim korusun. İnsanın her gün kalkıp da acaba bugün iyi miyim hasta mıyım çelişkisini yaşaması da çok kötü

İnşallah hiç belirti göstermezsin ve sana bulaşmamıştır kaptanım.Allah herkesi korusun.

Allah kolaylık versin canım inşallah sizlerde çıkmaz rabbim korusun. İnsanın her gün kalkıp da acaba bugün iyi miyim hasta mıyım çelişkisini yaşaması da çok kötü

Amin canım çok teşekkürler. Kaç gündür kızımı öpmüyorum. Eşimle ayrı yerlerde uyuyoruz. Allah yaşatmasın kimseye.

Her şeyi geçtim eğer hastaysam hastalara bulaşma riski de var. Hastanelerde acil birimler haricinde her yerin kapatılması lazım bence. Yakında çalışacak sağlıkçı bulamayacaklar resmen. Her yere esnek çalışma geldi. Biz de henüz hiçbir iyileştirme yok.

Back
X