Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

candy_candy candy_candy bildirim yapmayı unutmazsın inşallah?

@Elifff80 İzne ayrılmak istedin canım ama bu hafta bildirim yapman gerekiyor. Umarım okursun bu mesajı

Geçen hafta 63,2
Bu hafta 63,8
Artı 600 gr LAydLiNe LAydLiNe

çok üzgünüm... eve döndüm ve hala tatil modundan çıkamadım heralde, birde bugünler çok dışarıdayım çocukları kreş düZenine alıştırıyoruz @ada81 ikimizde yerlerdeyiz bu hafta ben hala motivasyonu yakalayamadım. Güzel kızına Allah şifa Versin :KK43:

Gönül elime sopayı alır seni sopalarım haaaaaaa :sinirli::sinirli::sinirli: Listeye gireyim gireyim dedin. Ama + geldin. Kendine gel olur mu?

Geçen hafta : 63.100
Bu hafta : 63.400
Gelen. +300
...aşure haftasıydı çok dikkat edemedim😔😔
İki gündür kızımın ateşi vardı gece uyku düzenimde bozuldu.. şimdi hastaneden geldik aklımdayken hemen bildirim yapayım dedim yoksa 10.30 gibi bildirim yapıyordum.. LAydLiNe LAydLiNe
Bu hafta için üzgünüm kızlar inşallah yarından itibaren daha dikkat edecem.. bi kızım iyileşsin kafam durmuş şekilde şuan... en ufak hastalık aklımıza kötü şeyler getiriyor..

Geçmiş olsun canım. Umarım sadece normal bir hastalıktır. Dikkat edin lütfen kendinize.

Merhabalar kaptanim, nasilsin? Insallah cikmaz bir sey , isiniz cok zor Allah kolaylik versin.

Amin canım çok teşekkürler. Şimdilik bir şey yok. İnşallah da çıkmaz diyeceğim ama artık o kadar arttı ki büyükşehirlerdeki bazı hastanelerde yer yok düşünün artık. Az önce kardeşimin haberini aldım. Konya'da yaşıyor. Testi pozitifmiş. Dikkat edin kendinize. Burnumuzun dibinde artık hastalık. Bu rahatlama hiç iyi gelmedi insanlara. Keşke tedbirler en baştaki gibi devam etseydi. Umarım bu kötü günleri de atlatırız :dua::dua:

pessinus pessinus bu arada ben bu sabah 72.6 çıktım. Şoktayım. :KK70::KK70::KK70:

100 gramla listeye giremiyorum bir aydır neredeyse çıldırıcığım :işsiz::işsiz:
İnanır mısın dün sen 73 deyim deyince bir bakarsın 72 lerde çıkarsın sabah drdim kendi kendime:) tebrik ediyorum canım haftaya kıracaksın bu döngüyü güveniyorum sana. Bu arada iyisin değil mi bugün de?

Amin canım çok teşekkürler. Şimdilik bir şey yok. İnşallah da çıkmaz diyeceğim ama artık o kadar arttı ki büyükşehirlerdeki bazı hastanelerde yer yok düşünün artık. Az önce kardeşimin haberini aldım. Konya'da yaşıyor. Testi pozitifmiş. Dikkat edin kendinize. Burnumuzun dibinde artık hastalık. Bu rahatlama hiç iyi gelmedi insanlara. Keşke tedbirler en baştaki gibi devam etseydi. Umarım bu kötü günleri de atlatırız :dua::dua:
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin sanırım apartmanımdaki hemşire arkadaşım da oldu dün burun akıntısı vs ile başlayıp akşamına ateş çıkmış bugün test verecekti:( sen de dikkat etmek için elinden geleni yapıyorsundur zaten de Allah korusun işte

Geçmiş olsun kardeşin insallah kolay atlatır insanlar kendi etrafına gelene kadar onemsemiyor bir türlü diyeceğim ama herkesin etrafında artık, bu nasıl iş anlamadım.
Biz de uçak yolculuğu yaptik, evdeyiz o yüzden bekliyoruz 1 haftamız kaldı.

Geçmiş olsun. Inşallah sorunsuz bir şekilde atlatır kardeşiniz

Artıyı gören arkadaşlar ne oluyor size ya bi silkelenin. Ben sizin menülerinizi gördükçe kendi menümden rahatsız oluyordum bi kaşık fazla sebze yemeği yesem kendimi suçlu hissediyordum. Biz yeni başlayanlara iyi örnek olurken şimdi niye kötü örnek oluyorsunuz aşk olsun yani yapmayın böyle. Bende de bi motivasyon kaybı var ama sırf buraya yazacağım diye yemiyorum. Yoksa çok şey yemek istiyor canım. Dün patatesi komple bitirmemek için zor tuttum kendimi hala dolapta. Eşim kurabiye almıştı baktım yiyorum 2 gün ard arda yedim 3 üncü gün çöpe attım. Yapmayın böyle toparlayın kendinizi. Çok uğraştınız emeğinizi çöpe atmayın
Ne güzel yazmışsın eline emeğine sağlık
Ben ve diğer artı çıkanlar ve çıkma adayı olanlar birlikten kuvvet doğar haftaya herkes eksi ile gelsin sabit bile olmayalım haydi bismillahirrahmanirrahim

2 hafta önce :92.5
Bu hafta : 89.9 kg.
Fark : 2.6 kg
Kaptanım izne ayrılmak istiyorum.
Bu ara hiç vaktim olmuyor. .
Teşekkür ederim herşey için hepinize

Çok güzel bir sonuç canım. Tebrik ederim. İzne ayırıyorum seni ama lütfen beslenmene dikkat et. Diyet olarak değil sağlıklı yaşam olarak düşün. Canın ne zaman isterse de yeniden gel. Seviyoruz kocaman seni :KK36::KK36:

Günaydın kızlar, bugun gördüğüm sonuçla şok oldum ve kendime geldim 🤦🏻‍♀️
Geçen hafta 67.7
Bugün 69.2
Fark : + 1500 gr :KK43: :cry:

Biraz aldığımı tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum doğrusu, 2 gün önce Antep köftesi yapmıştım, girdim çıktım yedim 🤦🏻‍♀️, suya dikkat etmedim, bi de 1 haftadır evde yaş kabuklu fıstık vardı, ölçüsüz kase kase yedim, şükür dün bitti.
Güya tatilden memleketten köyden eve döndüm derken batırdım😖 Orda daha dikkat ediyordum 😨
Eve dönünce yürüyüşe diyetime dönücem derken başlayamadım bi türlü, tatil sonrası eski moduma dönemedim hala 🤯

Az çok, kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum 👏, inşallah darısı bana olsun..Bu hafta da bana ders olsun..

Ayşegül artık silkelen ve kendine gel canım olur mu? Yeniden 7 li rakamları görmeni hiç istemiyorum. Bu hafta çok yoğun dahi olsan menü bekliyorum senden. Anlaştık mı?

Güünnaaayyyddıııınnnnn 😊
Bu hafta ki kilom 61.3
Geçen hafta 61.8
Giden 500 gram 🥳🥳🥳
Ah ah keşke bahçe işlerim bitmeyeydi belli ki güzel yağ yaktırıyorlar 😅 hele önümüzdeki hafta ne yapacağım hiç bilmiyorum annemlere geçeceğim iki hafta kendimi tutabilirim inşallah da artı gelmez😄

Maşallah gayet güzel gitmiş. Annenlere gittiğin zaman kendini tutman lazım yoksa senin verdiğin kilolar takımı çok etkiliyor aldığın kilo da etkileyecek. :KK39:

Artıyı gören arkadaşlar ne oluyor size ya bi silkelenin. Ben sizin menülerinizi gördükçe kendi menümden rahatsız oluyordum bi kaşık fazla sebze yemeği yesem kendimi suçlu hissediyordum. Biz yeni başlayanlara iyi örnek olurken şimdi niye kötü örnek oluyorsunuz aşk olsun yani yapmayın böyle. Bende de bi motivasyon kaybı var ama sırf buraya yazacağım diye yemiyorum. Yoksa çok şey yemek istiyor canım. Dün patatesi komple bitirmemek için zor tuttum kendimi hala dolapta. Eşim kurabiye almıştı baktım yiyorum 2 gün ard arda yedim 3 üncü gün çöpe attım. Yapmayın böyle toparlayın kendinizi. Çok uğraştınız emeğinizi çöpe atmayın

Harikasın :KK9::KK9::KK9:

İnanır mısın dün sen 73 deyim deyince bir bakarsın 72 lerde çıkarsın sabah drdim kendi kendime:) tebrik ediyorum canım haftaya kıracaksın bu döngüyü güveniyorum sana. Bu arada iyisin değil mi bugün de?

İyiyim canım çok şükür. Halsizlik ve yorgunluk var ama bugün cuma olduğu için hafta sonu yorgunluğu olarak yorumluyorum. Onun haricinde bir sıkıntım yok. Bu hafta sonu iki gün evdeyim dinleneceğim. Plan ya da kamp programı yok. Hastalık bulaştıysa bugün 5. gün felan oluyor en geç iki güne kalmaz belirti verir. Yani pazartesiye de belirti olmazsa kurtuldum diye sevineceğim :dua::dua::dua:

İnşallah da çıkmaz canım. Hafta sonu bolca dinlen yaşadığın stres yoğunluk da böyle hissettirmiştir tahmin edebiliyorum. Kolaylıklar diliyorum :KK36:

Back
X