- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kaptanım bir daha görüşmem onlarla.Maşallah maşallah 41 kere
Elveda 9 lu rakamlar. Bir daha geri dönmemek üzere![]()
Anlaştık kaptanım, az önce yürüyüş bandında 1 saat yürüyüşümü yaptım, şuan rezene çayımı içiyorum.. Kalori hesabıma yine başladımAyşegül artık silkelen ve kendine gel canım olur mu? Yeniden 7 li rakamları görmeni hiç istemiyorum. Bu hafta çok yoğun dahi olsan menü bekliyorum senden. Anlaştık mı?
Kaptanim misafirim vardi unuttum bildirim yapmayi afedersinzeyneppk canım takıma gelecek misin gelmeyecek misin bi karar verelim. Free listede de olsan bildirim yapman gerekiyor. Eğer gelemeyeceksen listeden çıkartayım. Çünkü her seferinde bilgileri arayıp bulmak cidden zor geliyor bana.
Bende cok gelemiyorum 3 cocugum var malum online dersler basladi ama burdayim listeye girmek isterimzeyneppk canım takıma gelecek misin gelmeyecek misin bi karar verelim. Free listede de olsan bildirim yapman gerekiyor. Eğer gelemeyeceksen listeden çıkartayım. Çünkü her seferinde bilgileri arayıp bulmak cidden zor geliyor bana.
Uzun süredir mantı falan yemiyorum kaptanım annemin yemeklerini çok özledim engel olamazsam yürüyüşle telafi etmeye çalışacağım artık bi şekilde. Bi gideyim bakalım belki korktuğum gibi de olmaz rahat atlatırım bilemiyorumMaşallah gayet güzel gitmiş. Annenlere gittiğin zaman kendini tutman lazım yoksa senin verdiğin kilolar takımı çok etkiliyor aldığın kilo da etkileyecek.![]()
Allah korusun olmaz öyle bir şey inşallahİyiyim canım çok şükür. Halsizlik ve yorgunluk var ama bugün cuma olduğu için hafta sonu yorgunluğu olarak yorumluyorum. Onun haricinde bir sıkıntım yok. Bu hafta sonu iki gün evdeyim dinleneceğim. Plan ya da kamp programı yok. Hastalık bulaştıysa bugün 5. gün felan oluyor en geç iki güne kalmaz belirti verir. Yani pazartesiye de belirti olmazsa kurtuldum diye sevineceğim![]()
Gerçi kendime çok güvenemiyorum ama, var mı bu hafta benimle yarışan? Birilerinin tabiriyle var mı bana yan bakan?
Maksat yeşillik olsun
Yüzdelik olarak yarışmak isteyen çıksın meydaneee![]()
A.selamSelam kızlar![]()
Senin gibi zorlu bir rakibem olduğu için heyecanlandım bak şimdiOlurrr seninle seve seve rakibe olurum ki
Ama adil olur mu bilemem malum benim daha gidecek 20 kgden fazla kilom var
A.selam![]()
Hoş geldin canımSelam kızlar![]()
Maalesef belirtiler başladı. Bugün öğleden sonra bacaklarımda ağrı vardı. Akşam eve gelince de boğazım ağrımaya başladı. Şu an ateş takibi yapıyorum. Şükür yükselmiyor ama yarına kadar biraz düzelme olmazsa test vermeye gideceğim.Allah korusun olmaz öyle bir şey inşallah
Kötü bir his. Umarım motivasyonuna etki eder. Yapmak gerekenler var biliyorsun di mi?Kızlar bu hafta sonuncu olarak etiketlenmişim.
Hiç öyle bir şey aklıma gelmeZdi ve ilk kez sonuncu oluyorum yabancı bir isim beni etiketlemiş ve ben ilk başta heralde yanlışlıkla olmuştur diye düşündüm meğersem sonuncu olduğumu bildiren bir etiketleme imiş baktım ve ağzım açık kaldı bana hiç yakışmadı öyle şok oldum ki bakmaya doyamadım ve o anı beynime kazıdım çok üzüldüm çokkk![]()
Ben de free listeye girebilir miyim yarından itibaren? Ağzımı tutamadım son 3 ayda, bayram memleket pandemi taşınma vs. Hepsi bahane oldu son 1 ayda da hiç spor yapamadim.*** 13. Takım 690. Etap ***
Elifff80 (92.5/89.9/1.3/%1.41) Geçen hafta bildirim yapmayan üyenin kilosu ikiye bölündü. İzne ayrılmak istiyor.
candy_candy (121.1///%) Bildirim yapmadı
Restful (92.1/89.9/2.2/%2.39)
suhas (61.8/61.3/0.5/%0.81)
ada81(63.1/63.4/-0.3/%-0.48)
Gonul83 (63.2/63.8/-0.6/%-0.95)
pessinus (67.2/66.7/0.05/%0.07 )680. Etapta 67.2 kilo ile izne ayrılan üyenin kilosu 10'a bölündü.
13. Takım ortalaması: % 0.464
*** 13. Takım 690. Etap Free listesi ***
LAydLiNe (74.9/72.6/2.3/%3.07) 683. Etapta 72.5 kilo ile izne ayrılan üye
Aysegul 6666 (67.7/69.2/-1.5/%-2.16) Kilosu sabit 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
krtp86 (52.9/52.6/0.3/%0.57) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
zeyneppk (77.9///%) 661. Etapta 70.5 kilo ile izne ayrılan üyenin kilosu 12. Takımdan transfer olmak istiyor.
13. Takım Free liste ortalaması : %