Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlae
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
1 dilim peynir, domates
1 dilim wasanın üstüne 1 t.k fıstık ezmesi
Ara öğün 11.00 1 avuç çiğ kuruyemiş
Öğlen 12.30; 5 kaşık bulgur pilavı
1 adet fırında karnıyarık
Ara öğün 16.00; 1 paket süt
1 mandalina
Akşam 18.30 1 tabak ekşili köfte
Su 2.5 litre
30 dk hitt kardiyo

Kızlar müjdeli haberle geldim ama hastalığım devam ediyor hâlâ. Sonucum negatif çıktı ama boğaz ağrım ve öksürüğüm devam ediyor. Yarın tekrar bi doktora gideceğim.
Gözün aydın kaptanım.Bahar geçişlerindeki gribe yakalanmış olabilirsin.Dikkat et kendine.Pekmez falan sulandırıp içersen hem boğaz ağrına hem öksürüğe iyi gelir.

Kızlar müjdeli haberle geldim ama hastalığım devam ediyor hâlâ. Sonucum negatif çıktı ama boğaz ağrım ve öksürüğüm devam ediyor. Yarın tekrar bi doktora gideceğim.
Oh be, çok şükür, çok sevindim 😃 Gözümüz aydın😍
Üşütmüş, soğuk yemiş içmişsindir, ondandır canım. Dikkat et kendine👍

Son düzenleme:
İyi akşamlar
09.00
Çeyreğin yarısı ekmek
4 kaşık yumurtasız menemen

10.30
1 lokma simit

13.00
1 dilim karpuz, 1 salkım üzüm

17.30
1 tabak etli bamya, 3 kaşık pirinç pilavı, 3-4 cinbiberi turşusu.

21.00
1 şeftali, yarım dilim kavun, 1 incir

Su 3 litre, spor yok😔
Meyveyi bugun çok abarttım, biliyorum:110:

İyi geceler menümü de yazayım

Kahvaltı 10.00:1 yumurta peynirli omlet domates salatalık zeytin

12.30:Bir bardak yeşilçay

14.00: 2 galeta bir parca peynir + bir kaç tane kaju

16.30: 5 yk yoğurt 1 rendelenmiş kabak 2 ceviz pulbiber

19.00: Bir şeftali + bir salatalık

21.00: Bir bardak beyaz çay

Su 3 lt 20 dk bölgesel çalışma

Bugün dışarda çok işimiz vardı.Öğünlerim çok düzensiz oldu.

İyi geceler menümü de yazayım

Kahvaltı 10.00:1 yumurta peynirli omlet domates salatalık zeytin

12.30:Bir bardak yeşilçay

14.00: 2 galeta bir parca peynir + bir kaç tane kaju

16.30: 5 yk yoğurt 1 rendelenmiş kabak 2 ceviz pulbiber

19.00: Bir şeftali + bir salatalık

21.00: Bir bardak beyaz çay

Su 3 lt 20 dk bölgesel çalışma

Bugün dışarda çok işimiz vardı.Öğünlerim çok düzensiz oldu.
Bence gayet güzel gözüküyor 👍👍

Çok şükür ya😊 geçmiş olsun kaptan tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah

Günaydınlar kızlar. LAydLiNe LAydLiNe kaptanım çok geçmiş olsun negatif çıkmasına sevindim:) hastalık hali kötü ama Allah acil şifalar versin :KK36:

Gözün aydın kaptanım.Bahar geçişlerindeki gribe yakalanmış olabilirsin.Dikkat et kendine.Pekmez falan sulandırıp içersen hem boğaz ağrına hem öksürüğe iyi gelir.
Oh be, çok şükür, çok sevindim 😃 Gözümüz aydın😍
Üşütmüş, soğuk yemiş içmişsindir, ondandır canım. Dikkat et kendine👍
Cok sevindim canim 😘Gozun aydin
Çok şükür ya😊 geçmiş olsun kaptan tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah
LAydLiNe LAydLiNe çok sevindim cnm çok şükür negatif çıkmış
Günaydınlar kızlar. LAydLiNe LAydLiNe kaptanım çok geçmiş olsun negatif çıkmasına sevindim:) hastalık hali kötü ama Allah acil şifalar versin :KK36:

Çok teşekkür ederim kızlar :KK36: :KK36: :KK36:

Dediğim gibi çok rahatlamış değilim hala evde maskeyle dolaşıyorum, eşime ve çocuklara yaklaşmıyorum. Çünkü bazen test sonucu negatif çıkabiliyor. Psikolojisi bile çok kötü. En kötüsü de halsizlik. Hafta sonu bol bol dinlendim. Ama fark ettim ki bu işin püf noktası bağışıklık sistemi ve sağlam bir bünye. Bu belirtilerle geçtiğimiz ocak ayında aynı hastalığı yaşamıştım. Belki de diyorum vücut mikrobu tanıyor. Ya da az miktarda virüse maruz kaldım. Ama üşüttüğümü hiç sanmıyorum. Çünkü o konuda dikkatli bir insanımdır. Henüz iyi değilim öksürüğüm devam ediyor ama boğaz ağrım azaldı. İşin kötüsü bir de üzerine regl oldum. İkisi bir arada hiç çekilmiyor :olamaz::olamaz::olamaz:

Arc-en-ciel Arc-en-ciel canım arada kaynadı senin mesajın cevap yazamadım. Hoş geldin tekrardan ama bu kez kaçma sakın :KK20::KK20::KK20:
Hoş bulduk kaptanım, sen de hasta dağılmışsın çok sevindim. Bu sefer kaçmam söz, sen gelene kadar bu hafta biraz düzen oturtmaya çalıştım bu cumadan itibaren tam başlayacağım. Yeni eve taşındık onunla uğraştık, 2 aydır memlekette aile yanında yemedigim kalmadı maalesef. Şimdi düzenim oturdu yavaştan, ben de baslayayim dedim bugün internet de bağlanınca.

Selam kızlar anca fırsatım oldu dünkü menüm
Sabah 8:00
1 adet ıspanaklı gözleme, haşlanmış yumurta , yarım domates ve salatalık, yarım çay kaşığı bal , 2 çay bardağı çay
Öğle 12:00
1 adet haşlanmış mısır ve yarım kase yoğurt içine kahvaltı gevreği

Akşam 18:00
1 kepçe kuru fasulye ve 2 yk şehriyeli pirinç pilavı

saat 19:30 gibi 1 dilim bisküvi pastası

Spor 9 km yürüyüş
Su 3 litre kadar

Çok teşekkür ederim kızlar :KK36: :KK36: :KK36:

Dediğim gibi çok rahatlamış değilim hala evde maskeyle dolaşıyorum, eşime ve çocuklara yaklaşmıyorum. Çünkü bazen test sonucu negatif çıkabiliyor. Psikolojisi bile çok kötü. En kötüsü de halsizlik. Hafta sonu bol bol dinlendim. Ama fark ettim ki bu işin püf noktası bağışıklık sistemi ve sağlam bir bünye. Bu belirtilerle geçtiğimiz ocak ayında aynı hastalığı yaşamıştım. Belki de diyorum vücut mikrobu tanıyor. Ya da az miktarda virüse maruz kaldım. Ama üşüttüğümü hiç sanmıyorum. Çünkü o konuda dikkatli bir insanımdır. Henüz iyi değilim öksürüğüm devam ediyor ama boğaz ağrım azaldı. İşin kötüsü bir de üzerine regl oldum. İkisi bir arada hiç çekilmiyor :olamaz::olamaz::olamaz:
Tekrar test yaptıracak mısınız ya da yaptırdınız mı?

İyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00 resimdwki tabak
Öğlen 12.30; 7 kaşık kadar tam bığday makarna, 5 küçüö ızgara köfte
Ara öğün 16.30; sütlü kavunlu yulaflı smoothie
Akşam 18.30; 2 tane fırında baget
Ara öğün 20.00; canım tatlı çekti 1 kaşık t.b unu 1kaşık pekmez 1 bardak sütke puding yaptım yarım kase yedim 😁
Su 2 litre
Spor yok bugün

Eklentiler

• 20200908_070148.webp
    20200908_070148.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar , gelemedim kusurabakmayın 3 gün kızım ateşliydi boğaz enfeksiyonu olmuş... aklım çıktı... ateşin olduğu günler osmaniye de sıcaklık 63 dereceydi... aksilik tam sıcaklığın olduğu zamanlara denk geldik.. antibiyotik tedavisiyle atlatıyoruz şuan....
Bugün şükür çok çok iyi.. tel elime geçmiyor pek ebaya giriyor... ev işi kızım ödev kontrol birlikte kitap oku derken gün bitiyor...
Bu aralar bide ev arıyorum uygun bir ev bulursam taşınacam.....

Kızlar , gelemedim kusurabakmayın 3 gün kızım ateşliydi boğaz enfeksiyonu olmuş... aklım çıktı... ateşin olduğu günler osmaniye de sıcaklık 63 dereceydi... aksilik tam sıcaklığın olduğu zamanlara denk geldik.. antibiyotik tedavisiyle atlatıyoruz şuan....
Bugün şükür çok çok iyi.. tel elime geçmiyor pek ebaya giriyor... ev işi kızım ödev kontrol birlikte kitap oku derken gün bitiyor...
Bu aralar bide ev arıyorum uygun bir ev bulursam taşınacam.....
Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin ev konusunda da

Back
X