- 12 Nisan 2009
- 8.314
- 29.331
- 1.073
- 43
Unuttum kaptanimzeyneppk canım bildirim yaptın mı ben mi göremedim?

Artik gec oldu sanirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unuttum kaptanimzeyneppk canım bildirim yaptın mı ben mi göremedim?
Unuttum kaptanimsabah aklimdaydi cocuklardan firsat bulamadim cok özür dilerim
Artik gec oldu sanirim
Free listedesin ama bildirim yapman gerekiyor. Haftaya yap mutlaka unutma olur mu? Hatta şimdi de yapabilirsin.
77.5 kaptanimFree listedesin ama bildirim yapman gerekiyor. Haftaya yap mutlaka unutma olur mu? Hatta şimdi de yapabilirsin.
Çok teşekkür ederim inşallah :)))Hayirli olsun Allah anali babalı sağlıklı mutlu büyümesini nasip etsin.
Gelsin canım yakarım yarın yüzereksuhas Bugün yediğim kısırın sebebi sensin kalorisi sana gelsin
Kahvaltı 09.30: Bir yumurtalı omlet domates salatalık yeşil soğan peynir 2 ceviz 5 badem
Ara 12.00: Rezeneli kişnişli çay
Öğlen 13.40: Az bulgurlu bol yeşillikli kısır bir kase
Akşam 18.50: Ciğer - bol yeşillikli salata ( eşime ciğer kızartınca canım çekti kızartma olduğu için abartmadan az az yedim.)
Şimdi sütlü kahve yapıyorum ama şekersiz.
Su 3 lt spor ev temizliği
Ayy yüzerek yakacağını bilsem biraz daha fazla yerdimGelsin canım yakarım yarın yüzerekben denize kaçar canlar
Menü ve spor çok güzel su biraz daha artsa çok güzel gider kilolar.Bugunku menum
Saban 9.30
1 haşlanmış yumurta bol domates salatalık biber, 2 ceviz, 2 dilim kadar 2kk beyaz peynir
Öğle 13.30
2 mercimek köftesi, 1 bardak ayran
Ara 16 17 arası
Sade kahve 2 badem 4 kuru üzüm
Akşam 19 civarı
1 porsiyon tavuk döner, salata
Su 1,5 lt kadar
Spor 11700 adım
Başladınmı işe kaptanım nası,oldunda geçtümi şikayetlerinHastane o kadar yoğun ki anlatamam kızlar daha bu saatte fırsat buldum burayı açmaya düşünün artık![]()
candy_candy canım bu haftanın sonuncusu sensin görmüşsündür bildirimlerden. İki ayrı topiğe yazman lazım. Unutma olur mu? Hoş geldin bu arada elimde sopayla seni bekliyordum
![]()