Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ödem olabilir canım , stres bile çok etkiliyor ... olsun çok artı değil haftaya o artılar giderGünaydınlar kızlar bu hafta nasıl ve nedenini anlayamadığım şekilde artıdayım üzgünüm
Geçen hafta 66.8
Bu hafta 67.1
Fark +300 gr![]()
tebriklerrr canımGeçen Hafta : 88.7 kg
Bu Hafta : 86.9 kg
Fark : -1.8 kg
![]()
İnşallah canım bu hafta sürekli 300 gr aşağı yukarı yapıp durdum daha fazla oynamadı dün akşamı da ağır yemeden geçirmiştim ama ödem mi oldu bilemedim ki hiç.ödem olabilir canım , stres bile çok etkiliyor ... olsun çok artı değil haftaya o artılar gider![]()
Merhaba,Pain Killer canım bugün cuma. Bildirim günümüz. Bildirim yapman lazımdı. Sabah tartıldın mı?
Calismiyorum ama yine de cok yogun olan gunlerim oluyor.canım sen evde miydin çalışıyor muydun hatırlayamadım. akşam salata ne salatası? onu biraz peynirle zenginleştirebilirsin ya da diyelim menü sana pek uymadı o zaman akşamdan sonra çayın yanına bişeyler atıştırabilirsin sağlıklı kuruyemişlerden mesela evde bulundur zaten 8-10 tane yiyebiliyorsun birazda yanına taze veya kuru meyve ekledin mi güzel bir ara öğün olur çay yerine de tarçınlı süt tok tutabilir
gerçi acıkmadıysan sııkıntı da yokben olsam bu menüyle gece iki tabak bulgur pilavında bulurdum kendimi
![]()
Afiyet olsun cnm, bende kahvemle eşlik ediyim sanasanki asırlar sonra şu an bir kupa yeşil çay içiyorum![]()
herkesi de bir kupa yeşil çay içmeye davet ediyorum tabi yanında bir bardak su ile birlikte![]()
Tebrikler cnm.Geçen Hafta : 88.7 kg
Bu Hafta : 86.9 kg
Fark : -1.8 kg
![]()