Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar, nasılsınız? Umarım herkes iyidir.
Yaklaşık son bir aydır o kadar yoğunum ki buraya düzenli uğrayamıyorum, bildirim yapamıyorum. Bu durum beni sizlere karşı mahcup duruma düşürüyor. Canlı dersler, öncesi ve sonrası öğrencilerime gönderdiğim dijital belgelerin hazırlığı, bunların takibi, 2 çocuğumun canlı ders ve eba takibi, küçük bebeğim ve ev işleri arasında boğulmuş durumdayım:ruh: Hayatımda bu kadar yoğun bi dönem geçirdiğimi hatırlamıyorum...

Bu sebeple artık takıma düzenli gelemeyeceğimi bilmenizi istedim. Kaptanla da görüştüm..
Arada uğrar, yoklarım sizi...
Hepinizi çok seviyorum, herşey için ayrı ayrı tüm takıma teşekkürler❤
Okullar açılsa rahatlayacak değil mi? Bende günde 6 saat ders yapıyorum canlı olarak bu hafta bittim resmen 😭😭😭 seni anlıyorum canım okullar açıldığında daha güzel olur inşallah🥰♥️😘

Arkadaşlar bu hafta bende aktif olamayacağım.Hem ev tasınma hemde ailem burada olacak.Ufak bebekle yetişemiyorum.
İnşallah cuma günü bildirime gelirim.
Bu haftalık az müsaade istiyorum kaptanım. LAydLiNe LAydLiNe

Selam ben menü vereyim
Sabah 10:30 patatesli omlet 1 zeytin domates salatalık kapya biber
12:00 Ara Türk kahvesi

Öğle yok ama meyve yedim nektarı 1 küçük salkım üzüm
Ara yeşil cay

Akşam mercimek çorbası yeşil fasülye 1 dilim ekmek salata
1 Aram kaldı kiraz sapı Kayış yiyecem
Su 3 litre

Iyi aksamlar hanimlar, yeni tel aldim, yarindan itibaren buralardayim. Bugunku menuyu yazmasam daha iyi bence :olamaz:

LAydLiNe LAydLiNe kaptanım ben iki hafta tartıya dahil olmasam olur mu? Sonunda kıbrısa gelebildim ama 2 hafta karantinadayım tartım yok bulunduğum yerde. Diyetide uygulamaya çalışacağım elimden geldiğince ama yazamaya bilirim internetim çok yok kusura bakmayın

LAydLiNe LAydLiNe kaptanım ben iki hafta tartıya dahil olmasam olur mu? Sonunda kıbrısa gelebildim ama 2 hafta karantinadayım tartım yok bulunduğum yerde. Diyetide uygulamaya çalışacağım elimden geldiğince ama yazamaya bilirim internetim çok yok kusura bakmayın

İzin hakkını kontrol edip seni izne ayırayım canım. Dikkat et kendine ve izinden sonra arayı açmadan dön mutlaka. :KK36:

Günaydınlar kızlar herkes yine sessizliğe gömülmüş neler yapıyorsunuz?

Biraz öyle olmuş yine :KK61:Toparlanmamız lazım ama bir türlü toparlanamıyoruz. Haftaya okullar açılıyor :KK57::KK17: İşler iyice karışmaz inşallah.

Arkadaşlar bu hafta bende aktif olamayacağım.Hem ev tasınma hemde ailem burada olacak.Ufak bebekle yetişemiyorum.
İnşallah cuma günü bildirime gelirim.
Bu haftalık az müsaade istiyorum kaptanım. LAydLiNe LAydLiNe

Ne demek canım kolay gelsin sana. İnşallah bir an önce yerleşir rahat edersin :KK36:

Back
X