- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Evet ya eski günleri özledim sabah bi açardım bi sürü mj birikmiş olurdu![]()
Yine biriktireceğiz artık yoksa ben elimde sopayla dalacağım gruba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya eski günleri özledim sabah bi açardım bi sürü mj birikmiş olurdu![]()
Burdayım canım canli dersler vardı ancak gelebildim
Hadi inşallah, biriktirme kısmına yaniYine biriktireceğiz artık yoksa ben elimde sopayla dalacağım gruba![]()
Merhabalar hoşgeldiniz takımaHerkese Merhabalar, aranıza yeni katılıyorum. Burada olmaktan çok mutluyum.
Kullanıcı Adı : asliogretmen
İsim (İsteğe Bağlı ): Aslı
Mesleginiz: Öğretmen
Yaşınız : 40
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: Sakarya
Boyunuz : 169 cm
Kilonuz: 84.500 ( uzun zamandır tartılmamıştım. )
Hedef kilonuz : 70
Kilo alma hikayeniz : Doğumlardan sonra kalan koca bir göbiş ( maalesef boğa burcuyum ve yemek yemeyi seviyorum.)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha da genç bir görünüm için ve de sağlık
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Kaptanım çok az kişiyiz aktif olan biz de muhabbet devam ettiremiyoruz zatenYine biriktireceğiz artık yoksa ben elimde sopayla dalacağım gruba![]()
HoşgeldinizHerkese Merhabalar, aranıza yeni katılıyorum. Burada olmaktan çok mutluyum.
Kilo alma hikayeniz : Doğumlardan sonra kalan koca bir göbiş ( maalesef boğa burcuyum ve yemek yemeyi seviyorum.)
BencedeKaptanım çok az kişiyiz aktif olan biz de muhabbet devam ettiremiyoruz zatenyeni üyeler gelecek herhalde bari az daha aktif olup gelenleri kaçırmayalım
![]()
Ben de kendimi tanıtmış olayım ben de psikolojik danışmanım 2 çocuğum var 2 ve 5 yaşlarında. 31 yaşındayım. Umarım hedef kilomuza yakın zamanda ulaşırız:)Çok teşekkür ederim![]()
Haydin aktif olmayaBencede![]()
Güzelim bence sen ara sokaklardan falan yürüt eşini mazallah soluğu bir kokoreççide falan alabilirsiniz:)Kızlar eşimle birazdan gene yürüyüşe çıkcaz, umarım yürüyüş diye kahve içmeye gitmeyiz genegüzergahımı değiştirsem acaba
![]()
Bende kendimi kısaca tanıtıyım cnmHerkese Merhabalar, aranıza yeni katılıyorum. Burada olmaktan çok mutluyum.
Biz de geçen yıl yürüyüşe diye çıkıp dondurmayı mideye indirip geliyorsuk löp löp yağ oldu tabi hepsi:)Güzelim bence sen ara sokaklardan falan yürüt eşini mazallah soluğu bir kokoreççide falan alabilirsiniz:)
Onuda zorla diyete soktum 1 haftadır yemek yemez allahtanGüzelim bence sen ara sokaklardan falan yürüt eşini mazallah soluğu bir kokoreççide falan alabilirsiniz:)
Hayır diyemeyeceğin şeylerle geliyor desene:) neyse kalorisi düşük bir kahve tercih ettikten sonra kahve içerken bulsanız da kendinizi sorun olmaz sanırım. Ahh ne çok özledim eşimle baş başa bir yere gidip kahve içmeyi oradan buradan bir şeyler bulup konuşmayıOnuda zorla diyete soktum 1 haftadır yemek yemez allahtankahveyide pek sevmez ama yorulunca bahanesi oluyo biliyo dayanamam kahveye
![]()
Şekersiz filtre kahve içiyorum genelde, bazen şekersiz şurup veya badem soya sütü falan ekletiyorumHayır diyemeyeceğin şeylerle geliyor desene:) neyse kalorisi düşük bir kahve tercih ettikten sonra kahve içerken bulsanız da kendinizi sorun olmaz sanırım. Ahh ne çok özledim eşimle baş başa bir yere gidip kahve içmeyi oradan buradan bir şeyler bulup konuşmayı![]()
Aslında hayatın her anı başka güzel ve özel. Sadece bazen sorumluluklar rollerimizin üzerimize yükledikleri ağır geliyor ve eski rahat tembel yaşamımıza olan özlemimiz artıyor. Bir de insanoğlu işte elinde olmayanı istiyor her şey daha güzelmiş gibi. Sen bize bakma annelik de farklı tatlar yaşatıyor insanaŞekersiz filtre kahve içiyorum genelde, bazen şekersiz şurup veya badem soya sütü falan ekletiyorumevet ya herkes çocuk yokken tadını çıkar diyor, onlar öyle deyince çocuk için olan hevesimde kaçıyo
![]()