Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler kızlar
Sabah 11.30 da yulaf yedim
Akşam 20.00 ; 2 tane köfte, 3 tane kanat
Mantar salatası
Su 2 litre
Günaydınlar kızlar yine kimsecikler yok![]()
Günaydın kızlarbugün 2 öğüne geçtim aman aman açlıl yok şuan itibariyle ama üşüme tuttu
kan şekerim düştü büyük ihtimalle
![]()
Migrostan almıştım donmuş olarakCanım bunun içindeki ahududuları nereden aldın? Çok lezzetli görünüyor. Tarif isterim![]()
Aynen cnm hafta sonu 2 öğün beslendiğimde acayip hafif hissediyorum kendimi, hafta içi 3 öğün artı acıktığımda ara öğün yapıyorum farkettimki yedikçe yiyesim geliyo doymuyorum gibiBen iki haftadır 2 öğün besleniyorum canım. İlk zamanlar biraz zorlanabilirsin ama sonradan alışıyor vücut. Rahat ediyorsun.
Migrostan almıştım donmuş olarakhemen veriyim kalorisi pek düşük değil ama diyim
ben yulafı protein sütlerle pişiriyorum genelde hem protein eklemiş oluyorum hem tatlanıyor
3 kaşık yulafı vanilyalı protein sütle pişirdim, yarım muz 1 dilim armut, ahududu, çiya ve 1 t.k şekersiz fıstık ezmesi ekledim üstünede 2 tane bademi doğradım, yok yok yani lezzetli olması için herşey mevcut içinde
![]()
Aynen cnm hafta sonu 2 öğün beslendiğimde acayip hafif hissediyorum kendimi, hafta içi 3 öğün artı acıktığımda ara öğün yapıyorum farkettimki yedikçe yiyesim geliyo doymuyorum gibibence benim vucuduma yarayan 2 öğün artı çok acıkırsam bi tane ara öğün olarak beslenmek
Aynen cnm haftada 1/2 günü yulafla kalanı normal yemekle geçiriyorum ben çok kişi sevmez yulafı ama ben keyifle yiyorum içine koyduklarımdan dolayo galibaHer zaman değil de arada bir yapılabilir. Tatlı krizlerine de iyi gelir. Sağlıklı bir öğün sonuçta.![]()
Kesinlikle bencede öyle cnm, bide bugün kahvaltı yapmadım şimdiden 1.5 litre suyı bitirmeme az kaldıBen şimdiye kadar hep 3 öğün taraftarı olmuştum ta ki bu güne kadar. Fark ettim ki yedikçe yiyesim geliyor senin gibi. Özellikle akşam eve gidince tutamıyorum kendimi. O zaman geçtim iki öğüne. Ondan sonra zaten yeme ataklarım azaldı hatta bitti. Midem de küçülmüş artık, belli bir seviyenin üzerinde almıyor. Çok çabuk doyuyorum eskiye nazaran.
Sorun olmaz cnm,hepimiz zaman zaman bi kaç gün giremeyebiliyoruz siteye, sen bugünden itibaren yazmaya başla tekrararkadaşlar internette sorun yaşadım birkaç gündür gelemedim hala takımdamıyım bilmiyorum ama değilsede sorun değil misafir olarak okurum yazdıklarınızı
arkadaşlar internette sorun yaşadım birkaç gündür gelemedim hala takımdamıyım bilmiyorum ama değilsede sorun değil misafir olarak okurum yazdıklarınızı