- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
- 248
Siz ne güzel yürüyüş de yapmışsınız bu da cilası olur:)Çok teşekkür ederim .Ne iyi yapmışsınız . Bende belki 20 dakikalığını yaparım birazdan
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ne güzel yürüyüş de yapmışsınız bu da cilası olur:)Çok teşekkür ederim .Ne iyi yapmışsınız . Bende belki 20 dakikalığını yaparım birazdan
![]()
20 dakikalık Leslie ile günü tamamladım .Yine kimse gelmemiş
12.00
Domates , peynir , zeytin , biber , maydonoz , dört ceviz , bir avuç iğde , bir elma
19.00
Yarım tabak yoğurtlu patlıcan, iki kaşık pilav, salata
Bugün ormanda yürüdük bol bol . Şuan 6700 adım olarak gözüküyor ama belki ilerleyen saatlerde yine bir Leslie yaparım.
Su , 2 litreden fazla.
Hadi gözün aydın mı desem Allah kavuştursun mu desem bilemedim. Allah zihin açıklığı versin inşallah.Günaydın kızlar
Hafta sonu gelemedim çünkü büyük kızımı okula yerleştirip geldim
Eskiler bilir, yenilere de yeniden anlatayım. Kızım 9. sınıf bu yıl. Yaşadığımız şehrin dışında bir okula kaydoldu. 9. Sınıflar bugün başlıyorlar yüz yüze eğitime. Yatılı okuyacağı için dün okulun pansiyonuna yerleştirdim. Benim için zor oldu biraz. Umarım o benim kadar zorlanmaz.![]()
Hadi gözün aydın mı desem Allah kavuştursun mu desem bilemedim. Allah zihin açıklığı versin inşallah.
Senden gördüm ben de yapayım bildirimimi.Günaydın kızlar mutlu haftalar. Kilo bildirimi yapayım
Cuma 67.5
Bugün 67.7
Bugünlerde bir ayarsızlık var ya hayırlısı olsun inşallah. Çarşamba kan değerlerime baktıracağım bakalım
Allah kavuştursun canım epey büyükmüş kızınben minnağı gördüğüm için büyükten haberim yoktu maaşallah kaç yıllık evlisiniz öyle genç de duruyorsunGünaydın kızlar
Eskiler bilir, yenilere de yeniden anlatayım. Kızım 9. sınıf bu yıl. Yaşadığımız şehrin dışında bir okula kaydoldu. 9. Sınıflar bugün başlıyorlar yüz yüze eğitime. Yatılı okuyacağı için dün okulun pansiyonuna yerleştirdim. Benim için zor oldu biraz. Umarım o benim kadar zorlanmaz.![]()
Hayırlı olsun . Benim kızım da 9.sınıf. Sabah okula bırakıp geldim . Rabbim zihin açıklığı versin . Onlar nerede, nasıl mutlu olacaklarsa öyle olsun . Ama zordur , bilirim .Günaydın kızlar
Allah kavuştursun canım epey büyükmüş kızınben minnağı gördüğüm için büyükten haberim yoktu maaşallah kaç yıllık evlisiniz öyle genç de duruyorsun![]()
Hayırlı olsun . Benim kızım da 9.sınıf. Sabah okula bırakıp geldim . Rabbim zihin açıklığı versin . Onlar nerede, nasıl mutlu olacaklarsa öyle olsun . Ama zordur , bilirim .
Kaptanım ben sizi çok merak ettim . Sanırım bildirimi biraz geç yaptığım için yarışa dahil olamadım . Sağlık olsun .
EstağfurullahTeşekkür ederim canım
Sen zaten deneme süresindesin. O yüzden free listeye eklemedim. Bu hafta eklerim. Yarışa dahilsin tabii. Sen artık 13. takım üyesisin. Cuma günü bir saatten sonra KK ya giremediğim için güncelleyemedim. Kusuruma bakma lütfen![]()