- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Anladım. Proteinli gıdalar tüketirseniz ekstra sporla beraber kas değil yağ dan gitmesi daha iyi olur. İyi akşamlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım. Proteinli gıdalar tüketirseniz ekstra sporla beraber kas değil yağ dan gitmesi daha iyi olur. İyi akşamlar
Kullanıcı Adı : original
Mesleginiz: mühendis
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:kocaeli
Boyunuz :159
Kilonuz:65
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :her giydiğim olsun istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Benim en büyük avantajim evden çalışmaya geçmiştim o dönem deli gibi hergun spor yapiyodumHosbuldummm
Nasil basardin? Yani cok sacma soru tabi bogazdan kisarak ama ... emek veya hamus iisi tamaen yokmu hayatinda?
benim korkum hep diyet denilince bir vazgecis mis gibi geliyor aklima... kacmak istyorum o an . Cünkü birseyden vazgecmek istemiyorum gibi.. daha dogrusu diyet yapmak degilde saglkli beslenmek hedefim. Tabiki ne yedigime dikkat etmek istiyorum ama azaltarak vazgecerek degil. Ve spor yapip. Ciddi bir sekilde. Ve bu rutini ve aliskanliklari ömrümce sürdürmek istiyorum:) bilmem anlatabildimmi:)
ama yinede her birinizin kilo verme seklinizi merak ediyorum. Hem fikir olur bana ve bilmediklerimi ögrenirim ve motive ederiz birbirimizi:)
Hoşgeldin cnmKullanıcı Adı : original
Mesleginiz: mühendis
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:kocaeli
Boyunuz :159
Kilonuz:65
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :her giydiğim olsun istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Gecen yil bu donemler 67.1 ile bu gruba başlamıştım. Diyet yaparak kilo aldim dksjsjdj dolayısıyla grubu bıraktım
Şimdi 68.8 falanım
1 senedir diyetteyim resmen kilo alıyorum
Bu takımın janjanlı sembolü yok mu? Takımlardan birinde ejderya vardı.
Bir de ben 1.5-2 ay önce 66 kilo ile başlayıp 61 kg olmuştum sonra yediklerime dikkat etmeyi bıraktım ama iştahım büyük ölçüde azaldığı için tekrar kilo almadım. Şimdi 2-3 kg daha vermek istiyorum. Bir yandan da gebelik planlıyoruz ama ne zaman olur bilemeyiz tabiki nasip![]()
Merhabalar.. bana yanlış bildirim gelmiş sanırım. Kilo probleminiz yok diyor ama bende böyle bir problem varmaalesef etraftan kimseye de öneremem burayı onlar benden önce zayiflarsa çatlarım valla
![]()
Korona girdi 8 aydır. Yoksa bi kan tahlili vermek istiyorum. Yanlis giden birşeyler var kesin.Sorun ne acaba? Hatırlıyorum ben seni ama tam olarak neden kilo veremediğini hatırlayamadım. Gelsene tekrar![]()
bildirim geldi, sonra dayanamadım kendimi burda buldumHerkese merhaba, süper kilolar vermişsiniz, darısı başımıza :)
Korona girdi 8 aydır. Yoksa bi kan tahlili vermek istiyorum. Yanlis giden birşeyler var kesin.
Malesef gece yeme alışkanlığım var. Kendimi cok zor frenliyorum. Bir de kahvaltıyı geç saatte yapıyorum. Kucuk çocuğum var uykum duzensiz. Yani oynayamam yerim dar![]()
Ay öyle deme detox benim için sağlıklı beslenmek oluyor aslında :) açlığımı bastırmaya yönelik besleniyorum eğer yalnızsam. Bu sevmediğim bir huyum. Yetersiz beslendiğim için de vitamin takviyesi alıyorum ara ara. O yüzden 3 gün sebze detoksu ya da bir günlük çorba detoksu yapsam bana sağlıklı geliyor![]()
Hadi deneyelim madem ❤ ama listeye girmek istemiyorum, sizi aşağı çekerimMadem bildirimi fark ettin geldin, gel bu kez kökten çözelim bu yerim dar mevzularını, yerin genişlesin biraz bence. Birlikte çözebiliriz gibi geliyor bana![]()
Ejderya verirlerse katılacak mısınBu takımın janjanlı sembolü yok mu? Takımlardan birinde ejderya vardı.
Aay romantiklitmiş.Var canım ama öyle janjanlı mı bilmiyorum Çınar yaprağı![]()
Kendime güvenmiyorum.Ejderya verirlerse katılacak mısın![]()