Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kullanıcı Adı : original
Mesleginiz: mühendis
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:kocaeli
Boyunuz :159
Kilonuz:65
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :her giydiğim olsun istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

bildirim geldi, sonra dayanamadım kendimi burda buldum ☺️ Herkese merhaba, süper kilolar vermişsiniz, darısı başımıza :)

Hosbuldummm
Nasil basardin? Yani cok sacma soru tabi bogazdan kisarak ama ... emek veya hamus iisi tamaen yokmu hayatinda?

benim korkum hep diyet denilince bir vazgecis mis gibi geliyor aklima... kacmak istyorum o an . Cünkü birseyden vazgecmek istemiyorum gibi.. daha dogrusu diyet yapmak degilde saglkli beslenmek hedefim. Tabiki ne yedigime dikkat etmek istiyorum ama azaltarak vazgecerek degil. Ve spor yapip. Ciddi bir sekilde. Ve bu rutini ve aliskanliklari ömrümce sürdürmek istiyorum:) bilmem anlatabildimmi:)

ama yinede her birinizin kilo verme seklinizi merak ediyorum. Hem fikir olur bana ve bilmediklerimi ögrenirim ve motive ederiz birbirimizi:)
Benim en büyük avantajim evden çalışmaya geçmiştim o dönem deli gibi hergun spor yapiyodum 😃 hitt kardiyo diye.mukemmel bı egzersiz buldum ölmeden sürünmek neymiş öğrendim 😂 o kadar yorulunca kaçamak yapmayada kiyamiyodum 😂 bide canim tatlı istediğinde yerine altarnatif sağlıklı tarifler buldum onları yaptım, pogoca istediğinde yulaftan yaptım falan herşeyi yemesi zevkli hale getirdim 😃

Kullanıcı Adı : original
Mesleginiz: mühendis
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:kocaeli
Boyunuz :159
Kilonuz:65
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :her giydiğim olsun istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoşgeldin cnm

Gecen yil bu donemler 67.1 ile bu gruba başlamıştım. Diyet yaparak kilo aldim dksjsjdj dolayısıyla grubu bıraktım
Şimdi 68.8 falanım 😭
1 senedir diyetteyim resmen kilo alıyorum

Sorun ne acaba? Hatırlıyorum ben seni ama tam olarak neden kilo veremediğini hatırlayamadım. Gelsene tekrar :KK39:

Bir de ben 1.5-2 ay önce 66 kilo ile başlayıp 61 kg olmuştum sonra yediklerime dikkat etmeyi bıraktım ama iştahım büyük ölçüde azaldığı için tekrar kilo almadım. Şimdi 2-3 kg daha vermek istiyorum. Bir yandan da gebelik planlıyoruz ama ne zaman olur bilemeyiz tabiki nasip :KK51:

Bizim takım uğurludur bebek konusunda tam yerine geldin :KK48::KK48: Ama detokslara karşı bir takımız. İlkemiz sağlıklı beslenmek :KK39:

Sorun ne acaba? Hatırlıyorum ben seni ama tam olarak neden kilo veremediğini hatırlayamadım. Gelsene tekrar :KK39:
Korona girdi 8 aydır. Yoksa bi kan tahlili vermek istiyorum. Yanlis giden birşeyler var kesin.
Malesef gece yeme alışkanlığım var. Kendimi cok zor frenliyorum. Bir de kahvaltıyı geç saatte yapıyorum. Kucuk çocuğum var uykum duzensiz. Yani oynayamam yerim dar 🤣🤣🤣

Korona girdi 8 aydır. Yoksa bi kan tahlili vermek istiyorum. Yanlis giden birşeyler var kesin.
Malesef gece yeme alışkanlığım var. Kendimi cok zor frenliyorum. Bir de kahvaltıyı geç saatte yapıyorum. Kucuk çocuğum var uykum duzensiz. Yani oynayamam yerim dar 🤣🤣🤣

Madem bildirimi fark ettin geldin, gel bu kez kökten çözelim bu yerim dar mevzularını, yerin genişlesin biraz bence. Birlikte çözebiliriz gibi geliyor bana :KK39:

Ay öyle deme detox benim için sağlıklı beslenmek oluyor aslında :) açlığımı bastırmaya yönelik besleniyorum eğer yalnızsam. Bu sevmediğim bir huyum. Yetersiz beslendiğim için de vitamin takviyesi alıyorum ara ara. O yüzden 3 gün sebze detoksu ya da bir günlük çorba detoksu yapsam bana sağlıklı geliyor :olamaz:

Ay öyle deme detox benim için sağlıklı beslenmek oluyor aslında :) açlığımı bastırmaya yönelik besleniyorum eğer yalnızsam. Bu sevmediğim bir huyum. Yetersiz beslendiğim için de vitamin takviyesi alıyorum ara ara. O yüzden 3 gün sebze detoksu ya da bir günlük çorba detoksu yapsam bana sağlıklı geliyor :olamaz:

Yok yok bence o sağlıklı olmuyor. Ben de dışarıdan vitamin takviyesi alıyorum bu dönem çünkü almam gerekenlerin hepsini beslenerek alamıyorum. Sağlık çalışanı olduğum için de bağışıklığım düşsün istemiyorum. Çok da işe yaradığını düşünüyorum. Detoks yerine şekersiz 21 gün deneyebilirsin bence. Hem sağlıklı da olur. Hem de kendini aç bırakmamış olursun. Abur cubur sıkıntın varsa ona da iyi gelir.

Başka bir diyet grubuna katılacaktım fakat tartımı bulamadığım için tartılamamıştım. Gruba katılmak ve IF yaparak kilo vermek istiyorum. Beni gruba alırsanız yarın sabah erkenden kalkıp diyete başlayacağım :110: Akşam yemeği olan patates kızartması ile kolanın ardından şu anda bisküvi yiyorum:(

Şimdi tartıldım 81.3 kiloyum, inşallah zayıflarım, amin.

Bu yarışmayı birkaç gündür görüyorum gözüme çarpıyor ama açıkçası girmeye korkuyorum çok kural var gözümü korkutuyor şuan emzirdiğim için ama zayıflamakta istiyorum 🤓

Back
X