- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Alıntı yapmışım mesajını kalmış bu pc' de. Silmeye de kıyamadım. Arada uğrarım demiştin gittin tam gittin. Nasılsın? Nasıl gidiyor? İnşallah verdiklerini almıyorsundur.Vay anam vaaaay
Benim pabucum dama atıldı artık desenize![]()
Bence gayet iyi bir menü olmuş. Kilona göre aldığın protein miktarı da gayet dengeli diye düşünüyorum. Bu hafta güzel bir sonuç gelecek senden inşallah.Herkese kucak dolusu merhaba
bugün ki menüm
sabah 10.00 klasik kahvaltı( 2 yumurta , 7 zeytin , bir domates, beş ceviz )
akşam 18.00 1,5 tabak karnıbahar yemeği, bir kase yoğurt
Su , 2 litreyi geçmiştir . Yatana kadar 3 litre olur .
Spor, 6130 adım şimdilik .
Birazdan Leslie 2 mile yapacağım .![]()

Kilo aralığı yok canım. Ne kadar vermek istiyorsan o kadar gelebilirsin.Heyyooo bu takım kaç kilo aralığını alıyor ve hedef nedir ? 3 kilo da ben versem iyi olur kış geldi soğuğa karşı yağlanacak vücut kışa hazırlanalım
Son 3 kilolar gitmeyen kilolar hepO zaman 3 kilo fazlası da bende var. Ne zman başlıyoruz![]()

Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBi kac ay sonra gorusmek uzere,, herkese basarilar![]()

Takımın ilk sayfasında kurallarımız var canım. Okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan, formumuzu doldurup burada paylaş lütfen.kizlar bende katılmak istiyorum bilgi verirmisiniz
Geriye kaç kaldı?Bildirim gelmiş ama ben 6 kilo verdin bile![]()
Çoğumuz öyleyiz zaten yalnız değilsinBende katilmak isterim 8- 10 kilo fazlam
Var... ve sklastirmam gerek vücudu... sallaniyor her bi yanim![]()

Boyunun 10 birim altı olarak hesaplayabilirsin canım. Mesela benim boyum 170 cm buna göre 60 benim ideal kilom.Boyunuza gore ideal kiloyu nasil hesaplıyorsunuz
Takımın ilk sayfasında kurallarımız var canım. Okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan formumuzu doldurup burada paylaş lütfen.Merhaba gruba nasıl katılıyoruz?
Hoş geldin canım aramızaKullanıcı Adı : Aykiz
Mesleginiz: ofis calisaniyim
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Almanya
Boyunuz : 158 cm
Kilonuz: 58.8 demin tartildim
Hedef kilonuz :48-50
Kilo alma hikayeniz : dogum sonrasi vermistim emzirdigim icin . Sonra saldim kendimi yedikce yedim yedikce yedimmm... ve sonuc bu. .
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Cok asiri fazlam yokmus gibi görünebilir ama vücudum sklasmasi gerek. Heryanim sallaniyor, istedigim fizige sahip degilim ve mutsuz ediyor beni bu durum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayir cünkü yemek yemeyi seviyorum...
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Hoş geldin yeniden aramızaKullanıcı Adı : original
Mesleginiz: mühendis
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:kocaeli
Boyunuz :159
Kilonuz:65
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :her giydiğim olsun istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.