Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Vay anam vaaaay
Benim pabucum dama atıldı artık desenize 😱😱😱
Alıntı yapmışım mesajını kalmış bu pc' de. Silmeye de kıyamadım. Arada uğrarım demiştin gittin tam gittin. Nasılsın? Nasıl gidiyor? İnşallah verdiklerini almıyorsundur.
Herkese kucak dolusu merhaba 🥰

bugün ki menüm

sabah 10.00 klasik kahvaltı ☺️ ( 2 yumurta , 7 zeytin , bir domates, beş ceviz )

akşam 18.00 1,5 tabak karnıbahar yemeği, bir kase yoğurt

Su , 2 litreyi geçmiştir . Yatana kadar 3 litre olur .
Spor, 6130 adım şimdilik .
Birazdan Leslie 2 mile yapacağım . 💪🏻
Bence gayet iyi bir menü olmuş. Kilona göre aldığın protein miktarı da gayet dengeli diye düşünüyorum. Bu hafta güzel bir sonuç gelecek senden inşallah. :KK9::KK9:
Heyyooo bu takım kaç kilo aralığını alıyor ve hedef nedir ? 3 kilo da ben versem iyi olur kış geldi soğuğa karşı yağlanacak vücut kışa hazırlanalım
Kilo aralığı yok canım. Ne kadar vermek istiyorsan o kadar gelebilirsin.
O zaman 3 kilo fazlası da bende var. Ne zman başlıyoruz 🤗
Son 3 kilolar gitmeyen kilolar hep :olamaz::olamaz:
Bi kac ay sonra gorusmek uzere,, herkese basarilar 💕💕
Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :KK36::KK36:

kizlar bende katılmak istiyorum bilgi verirmisiniz
Takımın ilk sayfasında kurallarımız var canım. Okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan, formumuzu doldurup burada paylaş lütfen.
Bildirim gelmiş ama ben 6 kilo verdin bile 🤷
Geriye kaç kaldı?
Bende katilmak isterim 8- 10 kilo fazlam
Var... ve sklastirmam gerek vücudu... sallaniyor her bi yanim🙈
Çoğumuz öyleyiz zaten yalnız değilsin :oops::oops:
Boyunuza gore ideal kiloyu nasil hesaplıyorsunuz
Boyunun 10 birim altı olarak hesaplayabilirsin canım. Mesela benim boyum 170 cm buna göre 60 benim ideal kilom.
Merhaba gruba nasıl katılıyoruz?
Takımın ilk sayfasında kurallarımız var canım. Okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan formumuzu doldurup burada paylaş lütfen.

Kullanıcı Adı : Aykiz
Mesleginiz: ofis calisaniyim
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Almanya
Boyunuz : 158 cm
Kilonuz: 58.8 demin tartildim😂
Hedef kilonuz :48-50
Kilo alma hikayeniz : dogum sonrasi vermistim emzirdigim icin . Sonra saldim kendimi yedikce yedim yedikce yedimmm... ve sonuc bu. .
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Cok asiri fazlam yokmus gibi görünebilir ama vücudum sklasmasi gerek. Heryanim sallaniyor, istedigim fizige sahip degilim ve mutsuz ediyor beni bu durum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayir cünkü yemek yemeyi seviyorum...😅
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoş geldin canım aramıza :KK36::KK36:
Kullanıcı Adı : original
Mesleginiz: mühendis
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:kocaeli
Boyunuz :159
Kilonuz:65
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :her giydiğim olsun istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoş geldin yeniden aramıza :KK200:

Bu yarışmayı birkaç gündür görüyorum gözüme çarpıyor ama açıkçası girmeye korkuyorum çok kural var gözümü korkutuyor şuan emzirdiğim için ama zayıflamakta istiyorum 🤓

Bizim takıma gel canım sen, kurallar var ama emziren annişler için esnetiyoruz hep onları. Önemli olan sağlıklı beslenmek zaten :KK39:

Yok yok bence o sağlıklı olmuyor. Ben de dışarıdan vitamin takviyesi alıyorum bu dönem çünkü almam gerekenlerin hepsini beslenerek alamıyorum. Sağlık çalışanı olduğum için de bağışıklığım düşsün istemiyorum. Çok da işe yaradığını düşünüyorum. Detoks yerine şekersiz 21 gün deneyebilirsin bence. Hem sağlıklı da olur. Hem de kendini aç bırakmamış olursun. Abur cubur sıkıntın varsa ona da iyi gelir.
Elimden geleni yapiciiiiim inşallah diyelim bu sefer gol olur :spor:

Başka bir diyet grubuna katılacaktım fakat tartımı bulamadığım için tartılamamıştım. Gruba katılmak ve IF yaparak kilo vermek istiyorum. Beni gruba alırsanız yarın sabah erkenden kalkıp diyete başlayacağım :110: Akşam yemeği olan patates kızartması ile kolanın ardından şu anda bisküvi yiyorum:KK43:

Şimdi tartıldım 81.3 kiloyum, inşallah zayıflarım, amin.

Aldık gitti bile, daha fazla zarar verme kendine :KK36::KK36:

Alıntı yapmışım mesajını kalmış bu pc' de. Silmeye de kıyamadım. Arada uğrarım demiştin gittin tam gittin. Nasılsın? Nasıl gidiyor? İnşallah verdiklerini almıyorsundur.

Bence gayet iyi bir menü olmuş. Kilona göre aldığın protein miktarı da gayet dengeli diye düşünüyorum. Bu hafta güzel bir sonuç gelecek senden inşallah. :KK9::KK9:

Takımın ilk sayfasında kurallarımız var canım. Okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan, formumuzu doldurup burada paylaş lütfen.

Geriye kaç kaldı?

Boyunun 10 birim altı olarak hesaplayabilirsin canım. Mesela benim boyum 170 cm buna göre 60 benim ideal kilom.

Takımın ilk sayfasında kurallarımız var canım. Okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan formumuzu doldurup burada paylaş lütfen.

Bende öyle düşünüyorum ama maalesef hala regl olamadım . Şişkinliğim devam ediyor . 😕😔 o yüzden biraz umutsuzum

Bende öyle düşünüyorum ama maalesef hala regl olamadım . Şişkinliğim devam ediyor . 😕😔 o yüzden biraz umutsuzum

Umutsuz olma hiçbir zaman. Az da olsa vermişsindir. Reglden sonra zaten çok daha güzel gider. Önemli olan sağlıklı beslenmek ve senin menülerin hep sağlıklıydı :KK36:

Geriye kaç kaldı?

Tesekkur ederimmm :emir_bebek::KK200:

Bizim takıma gel canım sen, kurallar var ama emziren annişler için esnetiyoruz hep onları. Önemli olan sağlıklı beslenmek zaten :KK39:
Mesela spora vaktim kalmıyor benim ama benimde amacım sağlıklı beslenmek yoksa süt ayagına aburcuburları götürüyorum ki onların benim sütüme hiçbir katkısı yok , tiroidim ve haşimatom da var zaten o yüzden kilolar üstüne eklenmeden vermek istiyorum daha önceden deneyimim var 67 kilodan 53 kiloya düşmüştüm kendim araştıra araştıra, kalori hesabı yapıyorum çünkü oteki türlü porsiyon kontrolüm olmuyor sağlıklı zaten diyerek miktarı artırınca sadece kilomu korumuş oluyorum

Bugün ki menüm böyleydi mesela
11.30
3 yk yulaf
1 muz (muzun yarısı yulafın üstüne yarısı ezip bal ile karıştırıp içine)
1 çk bal
Yarim yk kakao
1 bardak süt

13.00
Sütlü türk kahvesi

17.30
Tavuk göğsü (yarim bardak süt ve biber)
Bulgur pilavı
Salata

20.00
Multimalt içecek

2.5 litre su

Tavuk göğsünü küçük parçalara ayırıp kekik ve kimyon atıp sütte beklettim sonra yağsız şekilde pişirdim . Bulgur pilavı ve salataya yarımşar kaşık zeytinyagı koydum toplamda 1 yk zeytin yağı kullandım akşam yemeğimde

Back
X