Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçen hafta 83.500
Bu hafta 82.600

Fark : -900 gram

Eklentiler

• 54A783AE-75E4-4078-90FD-D7270B3D7971.webp
    54A783AE-75E4-4078-90FD-D7270B3D7971.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 27
Teşekkür ederim :) Kuralları okudum da, ben şuan 57 kiloyum. Aslında dışarıdan bakılınca sorun yok gibi duruyorum. Ama beni çok rahatsız eden bi göbeğim var, kıyafetlerimi bile bazen yakıştıramıyorum :KK43: Kendimi evde olduğum için bu dönemler biraz saldım, 52 kadar olmak istiyorum eskisi gibi.. Hatta hep 49-50 idim de..Fakat şöyle bir program uygulamak istiyordum. Çok sıkı diyetler değil, kendimi kontrol altına almak, gece yemeklerini sıfırlamak, daha az yemek, daha sağlıklı yemekler pişirmek, ekmek yememek, bol su içmek, bol yoğurt yemek gibi. Bir de her gün yürüyüş yapmak gibi de bi planım var. Mesela yemek yapmaya bayılırım, pandemi yüzünden dışarıdan bir şey söylemiyoruz, her şeyi evde yapıyorum. İşte pizza, hamburger,börek gibi. Arada sırada bunları pişirip yemekten vazgeçemeeemm :) Ne dersiniz? Çok katı mı ilerliyorsunuz? Yoksa benim gibi genelde sağlıklı ve kontrollü ama bazen de karbonhidrat tüketeceklere de yer var mı :KK72: Biraz aklım karıştı doğrusuu :)) Ha mesela bu sabah krep yapmıştım, akşam bir tek çorba+yoğurt yaptım. Öyle işte.. :))
Amacımız her zaman sağlıklı beslenmek olmuştur takımca :KK36: Çok katı değiliz bu konuda. Zamanla ne demek istediğimi daha iyi anlayacağına inanıyorum. Ayrıca sadece bir zayıflama yarışması takımı da değiliz. Aile gibiyiz. Umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi :KK39:

12 gibi 3 dilim sucuklu 1 yumurta, 7 zeytin, beyaz peynir, 5 ceri domates, 2 lokma kepek ekmeği

14.30 sekersiz adiyaman kahvesi, 1 gun kurusu, 3 cig badem, yarim ceviz

17de 6 kaşık kıymalı sebze yemeği

20de akşam yemegi bitmişti. 1 çatal kek (komşu verdi😔), tarhana çorbası, 2 parca firinda sıfır yağlı palamut, 7 parmak fırında patates, bol salata

Son 5 yıldır hamilelik harici sıfır ekmek diyebilirim. Ekmegi hayatımdan cikardim. Nadiren canim çekerse tost yiyorum ayda 1 2 kere.
En buyuk sorunum gece yemek 😔 kucuk cocugum var gece uykularimiz cok duzensiz, uyuyamayinca yemege vuruyorum kendimi. Motivasyonumun hep yuksek olması gerekiyor.
Yine uyku düzensizliginden 12den once kahvalti yapamıyorum.
3 gundur ara öğünleri atlamadan bir duzen oluşturmaya çalışıyorum.
Hep birlikte başaracağımıza inanıyorum

Menüyü görünce direkt hatırladım senin eski menüleri. Uyku düzeni gerçekten çok önemli. Bebeğine de uyku düzeni oluşturmalısın. Hem onun sağlığı hem de kendi sağlığın için. Sen bunları zaten biliyorsundur da bu kez uygulayabilirsin inşallah :dua:

Geçen hafta 83.500
Bu hafta 82.600

Fark : -900 gram

Canım bildirim yaparken bir kağıda kullanıcı adını ve bugünün tarihini yazıp tartının üzerine koyup fotoğraf çekiyoruz. pessinus pessinus un bildiriminden örnek alabilirsin. Haftaya mutlaka öyle bildirim yapman lazım yarışmanın genel kuralları dahilinde :KK39:

Tekrar günaydınlar kızlar günün ilk kilo bildirimini yapayım ben o zaman. Hafta boyunca 67.5 ta takılmıştım bugün sonuca şok oldum diyebilirim:KK71:
Geçen hafta 67.5

Uzun zamandan sonra gördüğün en iyi rakam yanlış hatırlamıyorsam :KK36: :KK9:

Herkese Günaydııınn. Bugün çok güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah cicişlerr :KK9:
Uyandım ilk WC den sonra tartıldım. Ben iyice acıkana kadar kahvaltı yapmıyorum. Kahvaltı öncesinde de bir kupa limonlu yeşil çay içeceğim

Eklentiler

• 9E0E5580-9338-4CF4-B19F-95E44E0C023F.webp
    9E0E5580-9338-4CF4-B19F-95E44E0C023F.webp
    12 KB · Görüntüleme: 28
Dün 60.0 dım halbuki tartım benle dalga geçiyor sanırım. Kaçamak yapmadığım halde dünden fazla gelmesi çok sinir bozucu🤬
İzne ayrılırken 60.3 tüm bugün 60.2
Giden maalesef 100 gram görünüyor sadece. Adet öncesi dönemlerden nefret ediyorum

Eklentiler

• 8E34D0EC-824B-4363-BCE1-32500991814C.webp
    8E34D0EC-824B-4363-BCE1-32500991814C.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 24
Arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım baş sağlığı dileyen herkese teşekkür ederimAllah razı olsun.

Herkese gunaydın, geçen hafta ne spor ne diyet yapabildim doğru duzgun ama tartida oyle cok fark olmamasina rağmen 3 cm gobek 3 cm bel 3 cm gobek incelmis. Bacaklardan biri 2.5 cm biri 1.5 cm incelmis. Kalcadan da 2 cm incelme olmus. Benim icim baya iyi rakamlar 1 haftada. Bu hafta daha iyi sonuclar alirim umarim.

Ev o kadar kalabalık ki bu hafta ki ismimi havlu kağıda yazdım.Kütüphanenin olduğu odadakiler uyanmadılar.Bende herkes uyurken halledeyim dedim.Bu arada dün internetten sipariş verdiğim bi ürün geldi.Ben 2 - 3 xl sipariş vermiştim.Yanlış göndermişler.L- xl beden göndermişler.O kadar güzel oldu ki çok sevindim.

Yanılmıyorsam geçen hafta 81.3

CYMERA_20201106_103921.webp

Bu arada bu haftaki genel menumu paylasayim.

Kahvaltı 11.00: 2 yumurta yarim portakal salatalık 1 kuru incir 2 ceviz

Aralarda 10 findik yedim ve yesil çay içtim.

Akşam 19.00: Tavuk - kofte - balık - et( bunlardan birini sectim) + bol salata ve ayran

Su en az 2.5 içtim.Spor bazi gunler dişarda 1 saat yürüdüm.
Müsait olamadigimdan her gun gelemiyorum.Genel olarak paylaşmış olayım.

Back
X