Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğan kürü olabilirIyi gunler herkese.
Hala regl olamadım 3 gün gecikti müthiş bir şişkinlik var üstümde. Ne yapsam bilmiyorum.
suyundan sporuna saatlerine kadar menün çok ideal acımasızca eleştiremedimİyi akşamlar kizlar
Sabah 12.00; 1 h.yumurta
1 büyük dilim peynir
1 domates,salatalık
1 tane wasa üstune ev yapımı acuka sos
Akşam 17.00; 1 kase kabak çorbası
4 kaşık etli nohut
Az biraz turşu
2 litre su
35 dk. Yürüyüş
oooohh ne güzelHeellööög hanımlar bugün şükürler olsun uzun bi zamandan sonra evimde uyandım
Menülerime diyetime daha dikkatli şekilde devam edebileceğim amintrellaaa![]()
Yaaa valla yerken onlar mı beni yedi ben mi onları bilemedimGerçekten oofff ağız suyu akitacak bir gun olmus![]()
Sabah çok erken kahvaltı yapamıyorum canımCanim cekti yemekleriafiyetolsun
sabah öyle üc cevizle nasil dayandin benim midem bulanir hemen![]()
Filtre kahve ve çay içiyorum cnm ama sıfır şekersuyundan sporuna saatlerine kadar menün çok ideal acımasızca eleştiremedim
hiç çay kahve falan içmiyor musun merak ettim
Oglum 4 yasinda oluyor 3 gun sonra, bilmiyorum, cok kararsiziz. Bir tane de kalabilir gayet diyorum bazen. Anneye kaliyor ihale hep, mesele cocuktan ziyade ev isi ve is hayati hepsini dengeleme, hepsine yetisme. Git gide zor geliyor ayni surecleri dusununce, hamilelik, lohusalik disiydi yurumesiydi tuvaletiydi.Yok canım hiiç bitmiyor işler. Çocukların arası 3 yaş baya zorlandım çalıştığım için yorucu oldu hala da çok yoruluyorum ama bazen öyle güzel anlaşıyorlar ki değiyor çektiğime diyorum. Şöyle düşün yarının bugünden daha kolay olacağının garantisi yok günden güne yaşımız ilerlerken ilk çocukla yaş farkı artarken yine zor olacak
Afiyet olsun, if gibi olmus cok guzel bence.İyi akşamlar kizlar
Sabah 12.00; 1 h.yumurta
1 büyük dilim peynir
1 domates,salatalık
1 tane wasa üstune ev yapımı acuka sos
Akşam 17.00; 1 kase kabak çorbası
4 kaşık etli nohut
Az biraz turşu
2 litre su
35 dk. Yürüyüş
Sorma canım yaaaaa. Bugün bütün gün sızım sızım sızladı ayaklarım. Normal yürüyüş diye gitmiştik. Maksimum 17 km civarı yürüyoruz. Şimdiye kadar fazlasını yürümedim. Bir ara rotadan çıkarttı bizi öncü. Sonra rotaya dönebilmek için çok uğraştık. Arazi izin vermedi. Öyle dik bir yokuş tırmandık ki normalde tırmanılması çok zor. Akşama ormanın içinde kalmamak için var gücümüzle uğraştık. Şükür sorunsuz atlattık. Ayakkabım trekking ayakkabısıydı zaten. Elimde de batonum vardı. Tozluklarımı da takmıştım. Hiç zarar görmeden bitirdim ama bugün romatizması olan insanlar gibi ağrıdı durdu dizlerim, ayaklarım. O yüzden bugün yürüyemedim.35.000 adim nedir, zavalli ayaciklariniyi su toplamamis. Haftalik spor olmus resmen.
Oglum 4 yasinda oluyor 3 gun sonra, bilmiyorum, cok kararsiziz. Bir tane de kalabilir gayet diyorum bazen. Anneye kaliyor ihale hep, mesele cocuktan ziyade ev isi ve is hayati hepsini dengeleme, hepsine yetisme. Git gide zor geliyor ayni surecleri dusununce, hamilelik, lohusalik disiydi yurumesiydi tuvaletiydi.
Afiyet olsun, if gibi olmus cok guzel bence.
Yine de 10 günde 500 gram![]()
İki haftadır adana mersin taraflarındaydımoooohh ne güzel![]()
Seni biz dövek kaptanKızlar yaaaaa geldim ama geçmişin bir kısmını okuyamadım. Menüleri yarın sabah değerlendireceğim ayrıca da liste yapacağım. Lütfen herkes yazsın menülerini. Ben bugün berbat beslendim. Size de itiraf edeyim de belki utanır kendime gelirim artık.
Bir süredir kahvaltısız başlıyorum güne ama sanırım akşam yeme ataklarım buna bağlı. O yüzden yarından itibaren yeme saatlerimi değiştireceğim. Çünkü artık iyice saçmalamaya başladım.
Öğle yemeğinde bir kepçe kabaklı tavuk yemeği, bir tane peynirli börek ve bir kepçe kayısı kompostosu yedim. (12:00)
30 dk sonra çayla birlikte 1 avuç kurutulmuş meyve.
Saat 15:00 gibi 1 fincan sade türk kahvesi yanına iki tane cevizli tatlı.
Akşam eve gelince birkaç tane jelibon, bir avuç tuzlu fıstık, iki tane konya tandır gevreği yedim.
Akşam yemeğimin saati çok geç oldu.
20:00 de bir kepçe şehriye çorbası arkasından bir tabak tavuklu, nohutlu pirinç pilavı yedim. Sanırım yanına da 2 dilim ekmek yemişimdir çorbayla birlikte. Pek bir anlamı yok ama ekmekler tam buğday ekmeğiydi. Şimdi de 4 kare bitter çikolata yedim.
Kendi kendimi dövesim var şu an.
1,5 lt su ancak içmişimdir. Spor yapamadım bugün hala ayaklarım ve bacaklarım ağrıyor.