Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım menünü paylaşırken saatlerini ve su miktarını da yazarsan güzel olur:) menünü de yorumlayacak olursam biraz fazla sade görünüyor öğünler pilav yerine salata koysan çorbanın yanına ekmek yemesen mesela karbonhidrat ağırlıklı olmuş biraz sanki.Menüm
Sabah
5 kaşık menemen
2 dilim peynir
Öğlen
Çorba 1 kase
2 dilim ekmek
Akşam
Tavuk 2 parça
Pilâv 3 kaşık
candy_candy canım lütenitsayı sormuşsun daha önceden yazmıştım aslında balkan sosu diye geçiyor közlenmiş biber patlıcan havuç domates ana malzemeleriyle hazırlanan bir sos. Bu yıl kış hazırlıklarında baya yaptığım için öğünlerimde yerini alıyor:)
İlahi seval:) :) ben de üniversitede balkan göçmeni arkadaşın vesilesiyle tanışmıştım kızcağız getirirdi memleketinden ondan çok biz yer bitirirdik:) benim yaptığım onlarınki gibi olmadı çünkü değişik o yörelere ait baharatlar falan kullanılıyormuş benimki anadolu versiyonu gibi oldu:) kötü değil ama o tat da değil. Kahvaltılık sos olarak gideri var:)aaa evet ben bunu yapmıştım bi kere eşim istemişti velisinden almıştı tarifi beceremedim ben ama kötü oldu yiyemedik biz
adını diyememişti o zaman![]()
İlahi seval:) :) ben de üniversitede balkan göçmeni arkadaşın vesilesiyle tanışmıştım kızcağız getirirdi memleketinden ondan çok biz yer bitirirdik:) benim yaptığım onlarınki gibi olmadı çünkü değişik o yörelere ait baharatlar falan kullanılıyormuş benimki anadolu versiyonu gibi oldu:) kötü değil ama o tat da değil. Kahvaltılık sos olarak gideri var:)
Benim de yurtta arkadasim getirirdi cok lezzetliydi, bizimkiler biraz acili fln oluyor.candy_candy canım lütenitsayı sormuşsun daha önceden yazmıştım aslında balkan sosu diye geçiyor közlenmiş biber patlıcan havuç domates ana malzemeleriyle hazırlanan bir sos. Bu yıl kış hazırlıklarında baya yaptığım için öğünlerimde yerini alıyor:)
Aksam cok az degil mi cnm, acikmaz msn?Selam hatunlarbugünkü menüm
Kahvaltı 8.30
3 ceviz
Yarım litre limonlu su
Öğle 12.30
1 lahmacun
1kase salata
Akşam 18.30
Bir kase yoğurt
2.5 lt su
Ağzımın suyu aktı tabakları görünce:) afiyet olsun canım gayet güzel dolu dolu görünüyor spor şahane suyu da yatana kadar artırırsan mükemmel:)İyi aksamlar kizlar
Sabah 11.30 da kahvaltı
Akşam 17.30 da akşam yemeği
1.5 litre su
45 dk. Kardiyo![]()
Çok teşekkür ederim cnm tıka basa doymayi ve gözümün doymasini çok seviyorumAğzımın suyu aktı tabakları görünce:) afiyet olsun canım gayet güzel dolu dolu görünüyor spor şahane suyu da yatana kadar artırırsan mükemmel:)
Harika bı menü olmuş cnm, mercimekli yoğurt çorbası yeşil mercimeklemi yapiliyo cnm internette gormustumbi kere tarifini çok güzel gorunuyoduİyi akşamlar kızlar gelmişken menümü yazayım
10.00
1 kaşık lor 1 yumurtayla omlet,yarım avokado,1 dilim wasa,bir tatlı kaşığı kaymak,1 çay kaşığı bal
14.30
1 kocaman kupa sütlü kahve,2 ev yapımı kyrabiye
18.45
1 kaee mercimekli yoğurt çorbası,1 dilim ekmek,4 minnak dilim fırın pırasa(mücver tarzı). Pırasanın toplam yağı bir yemek kaşığı kadar zeytin yağıydı.
Su 3 lt şimdilik ve 30 dk leslie boosted walk.
Ben çok sık yaparım canım çocuklarım da çok seviyor. Yoğurt yumurta sarısı unu karıştırıp suyunu ekleyip kaynatıyorum bir yanda yeşil mercimek haşlayıp suyunu süzüp ekliyorum birkaç diş sarımsak ekliyorum. Son olarak tereyağda nane yakıp ekliyorum tuzuyla birlikte çok güzel oluyor tavsiye ederim. Çoğu zaman köy tavuğu suyum oluyor buzlukta onu da ekliyorum ben:) azıcık yemek forumuna çevirmiş olabilirim burayı affola:)Harika bı menü olmuş cnm, mercimekli yoğurt çorbası yeşil mercimeklemi yapiliyo cnm internette gormustumbi kere tarifini çok güzel gorunuyodu
Çok lezzetlidir eminim yeşil mercimeği çok severim zaten denicem bu hafta mutlakaBen çok sık yaparım canım çocuklarım da çok seviyor. Yoğurt yumurta sarısı unu karıştırıp suyunu ekleyip kaynatıyorum bir yanda yeşil mercimek haşlayıp suyunu süzüp ekliyorum birkaç diş sarımsak ekliyorum. Son olarak tereyağda nane yakıp ekliyorum tuzuyla birlikte çok güzel oluyor tavsiye ederim. Çoğu zaman köy tavuğu suyum oluyor buzlukta onu da ekliyorum ben:) azıcık yemek forumuna çevirmiş olabilirim burayı affola:)
Dene canım dene beğenirsin bence:) içindekilerin hepsi faydalı şeyler sarımsak da ekle muhakkak çok yakışıyor yoğurt çorbalarınaÇok lezzetlidir eminim yeşil mercimeği çok severim zaten denicem bu hafta mutlaka![]()
Sarımsağı herşeyde severim şahsenDene canım dene beğenirsin bence:) içindekilerin hepsi faydalı şeyler sarımsak da ekle muhakkak çok yakışıyor yoğurt çorbalarına
Zaten aç karnına yatmadan kilo verilmiyo yavrum yaBenim de yurtta arkadasim getirirdi cok lezzetliydi, bizimkiler biraz acili fln oluyor.
Aksam cok az degil mi cnm, acikmaz msn?