Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba
Bende pek paylasim yapamadim bugünden itibaren daha sıkı paylaşım yapacağım ve daha çok katılacağım insallah

Menüm
Sabah
5 kaşık menemen
2 dilim peynir
Öğlen
Çorba 1 kase
2 dilim ekmek

Akşam
Tavuk 2 parça
Pilâv 3 kaşık
Canım menünü paylaşırken saatlerini ve su miktarını da yazarsan güzel olur:) menünü de yorumlayacak olursam biraz fazla sade görünüyor öğünler pilav yerine salata koysan çorbanın yanına ekmek yemesen mesela karbonhidrat ağırlıklı olmuş biraz sanki.

candy_candy candy_candy canım lütenitsayı sormuşsun daha önceden yazmıştım aslında balkan sosu diye geçiyor közlenmiş biber patlıcan havuç domates ana malzemeleriyle hazırlanan bir sos. Bu yıl kış hazırlıklarında baya yaptığım için öğünlerimde yerini alıyor:)

candy_candy candy_candy canım lütenitsayı sormuşsun daha önceden yazmıştım aslında balkan sosu diye geçiyor közlenmiş biber patlıcan havuç domates ana malzemeleriyle hazırlanan bir sos. Bu yıl kış hazırlıklarında baya yaptığım için öğünlerimde yerini alıyor:)

aaa evet ben bunu yapmıştım bi kere eşim istemişti velisinden almıştı tarifi beceremedim ben ama kötü oldu yiyemedik biz :KK14:

adını diyememişti o zaman :-)

aaa evet ben bunu yapmıştım bi kere eşim istemişti velisinden almıştı tarifi beceremedim ben ama kötü oldu yiyemedik biz :KK14:

adını diyememişti o zaman :-)
İlahi seval:) :) ben de üniversitede balkan göçmeni arkadaşın vesilesiyle tanışmıştım kızcağız getirirdi memleketinden ondan çok biz yer bitirirdik:) benim yaptığım onlarınki gibi olmadı çünkü değişik o yörelere ait baharatlar falan kullanılıyormuş benimki anadolu versiyonu gibi oldu:) kötü değil ama o tat da değil. Kahvaltılık sos olarak gideri var:)

İlahi seval:) :) ben de üniversitede balkan göçmeni arkadaşın vesilesiyle tanışmıştım kızcağız getirirdi memleketinden ondan çok biz yer bitirirdik:) benim yaptığım onlarınki gibi olmadı çünkü değişik o yörelere ait baharatlar falan kullanılıyormuş benimki anadolu versiyonu gibi oldu:) kötü değil ama o tat da değil. Kahvaltılık sos olarak gideri var:)

benim annannem bulgaristan göçmeni.. onların tarhana baharatı dedikleri bişey var annannem "poy" derdi o mu acaba :KK64:

Selam hatunlarEn Büyük KK bugünkü menüm
Kahvaltı 8.30
3 ceviz
Yarım litre limonlu su

Öğle 12.30
1 lahmacun
1kase salata

Akşam 18.30
Bir kase yoğurt

2.5 lt su

İyi aksamlar kizlar
Sabah 11.30 da kahvaltı
Akşam 17.30 da akşam yemeği
1.5 litre su
45 dk. Kardiyo 😊

Eklentiler

• IMG_20201117_171145.webp
    IMG_20201117_171145.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20201117_123852.webp
    IMG_20201117_123852.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 29
Benim de yurtta arkadasim getirirdi cok lezzetliydi, bizimkiler biraz acili fln oluyor.
Selam hatunlarEn Büyük KK bugünkü menüm
Kahvaltı 8.30
3 ceviz
Yarım litre limonlu su

Öğle 12.30
1 lahmacun
1kase salata

Akşam 18.30
Bir kase yoğurt

2.5 lt su
Aksam cok az degil mi cnm, acikmaz msn?

İyi aksamlar kizlar
Sabah 11.30 da kahvaltı
Akşam 17.30 da akşam yemeği
1.5 litre su
45 dk. Kardiyo 😊
Ağzımın suyu aktı tabakları görünce:) afiyet olsun canım gayet güzel dolu dolu görünüyor spor şahane suyu da yatana kadar artırırsan mükemmel:)

İyi akşamlar kızlar gelmişken menümü yazayım
10.00
1 kaşık lor 1 yumurtayla omlet,yarım avokado,1 dilim wasa,bir tatlı kaşığı kaymak,1 çay kaşığı bal
14.30
1 kocaman kupa sütlü kahve,2 ev yapımı kyrabiye
18.45
1 kaee mercimekli yoğurt çorbası,1 dilim ekmek,4 minnak dilim fırın pırasa(mücver tarzı). Pırasanın toplam yağı bir yemek kaşığı kadar zeytin yağıydı.
Su 3 lt şimdilik ve 30 dk leslie boosted walk.

Ağzımın suyu aktı tabakları görünce:) afiyet olsun canım gayet güzel dolu dolu görünüyor spor şahane suyu da yatana kadar artırırsan mükemmel:)
Çok teşekkür ederim cnm tıka basa doymayi ve gözümün doymasini çok seviyorum 😂Benim bu hayattaki imtihanim su içmek sanirim 2 litre içtiğim gün çok nadirdir 😁

İyi akşamlar kızlar gelmişken menümü yazayım
10.00
1 kaşık lor 1 yumurtayla omlet,yarım avokado,1 dilim wasa,bir tatlı kaşığı kaymak,1 çay kaşığı bal
14.30
1 kocaman kupa sütlü kahve,2 ev yapımı kyrabiye
18.45
1 kaee mercimekli yoğurt çorbası,1 dilim ekmek,4 minnak dilim fırın pırasa(mücver tarzı). Pırasanın toplam yağı bir yemek kaşığı kadar zeytin yağıydı.
Su 3 lt şimdilik ve 30 dk leslie boosted walk.
Harika bı menü olmuş cnm, mercimekli yoğurt çorbası yeşil mercimeklemi yapiliyo cnm internette gormustumbi kere tarifini çok güzel gorunuyodu

Harika bı menü olmuş cnm, mercimekli yoğurt çorbası yeşil mercimeklemi yapiliyo cnm internette gormustumbi kere tarifini çok güzel gorunuyodu
Ben çok sık yaparım canım çocuklarım da çok seviyor. Yoğurt yumurta sarısı unu karıştırıp suyunu ekleyip kaynatıyorum bir yanda yeşil mercimek haşlayıp suyunu süzüp ekliyorum birkaç diş sarımsak ekliyorum. Son olarak tereyağda nane yakıp ekliyorum tuzuyla birlikte çok güzel oluyor tavsiye ederim. Çoğu zaman köy tavuğu suyum oluyor buzlukta onu da ekliyorum ben:) azıcık yemek forumuna çevirmiş olabilirim burayı affola:)

Ben çok sık yaparım canım çocuklarım da çok seviyor. Yoğurt yumurta sarısı unu karıştırıp suyunu ekleyip kaynatıyorum bir yanda yeşil mercimek haşlayıp suyunu süzüp ekliyorum birkaç diş sarımsak ekliyorum. Son olarak tereyağda nane yakıp ekliyorum tuzuyla birlikte çok güzel oluyor tavsiye ederim. Çoğu zaman köy tavuğu suyum oluyor buzlukta onu da ekliyorum ben:) azıcık yemek forumuna çevirmiş olabilirim burayı affola:)
Çok lezzetlidir eminim yeşil mercimeği çok severim zaten denicem bu hafta mutlaka 😊

Dene canım dene beğenirsin bence:) içindekilerin hepsi faydalı şeyler sarımsak da ekle muhakkak çok yakışıyor yoğurt çorbalarına
Sarımsağı herşeyde severim şahsen 😁 yoğurtlu çorbalarda tereyağında kavrulmuş soğanda enfes oluyo nane yakar gibi ustune sogan yakıyorum ben 😊

Iyi aksamlar hanımlar
Bugun çok zorlu bir gündü benim icin o yuzden çok dikkat edemedim maalesef ara öğünde.

Kahvaltı 8.30
Yarım simir
2 dilim kaşar peyniri
Yeşil çay

12.30 ara öğün
Filtre kahve
Yanında da çikolata

Akşam yemeği 17.30
3 köfte
3 4 kaşık yağsız salata
Fırın patates
Ayran

Gun içinde toplam 5 litre su
1 Saat yürüyüş
15 dakika karın
15 dakika bacak çalıştım.

Benim de yurtta arkadasim getirirdi cok lezzetliydi, bizimkiler biraz acili fln oluyor.

Aksam cok az degil mi cnm, acikmaz msn?
Zaten aç karnına yatmadan kilo verilmiyo yavrum ya 😭 kilo bünyeme çok zarar vermeye başladı dizlerim falan çok ağrımaya başladı o yüzden sıkı tutmaya çalışıyorum 3 4 gün dayanırsam zaten midem de buna alışır inşallah 🤲🏻😘🌺❤️

Back
X