Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menümü de yazayım bari kızlar akşam giremedim aslında canım hiç istemedi telefonu kızıma verdim almadım hiç

dünkü menüm

kahvaltı (6.00)
dün resmini de atmıştım
2 tb krep
2 yumurta
domates salatalık
1 kk ezine 6-7 adet top peynir
11 tane zeytin (karışık)
2 incecik dilim hindi salam
1 bardak şekersiz limonata

ara 10.00
sade kahve
1 muz
biraz damla çikolata çok değil

öğle 13.00
ızgara et (1,5 pors. :kk77:)
salatalar mezeler
ayran
ekmek hiç yemedim :KK53:

ara (tam bilmiyorum 4 gibi olabilir)
neskafe

akşam 19.30
haşlanmış brokoli
5-6 kaşık sarımsaklı yoğurt
4-5 kaşık bamya yemeği

gün içi adım 6000 hiç yürüyüş yapmadım
suyu hesaplamadım pek içmedim ama 1,5 lt yi kesin geçti

Dun regl den sisti karnim bir sey yiyemedim pek, sen beni atistirirken gorsen bi, gerci cok yemek yemem ben hep abur cubur, acilan paket yarim kalmaz, bitmeli kurali var bir de ben de :KK43: pardon vardi bir zamanlar :silah::KK53:

işte biz o yüzden paket açmamalıyız :-) ben açtığım paketi bitirmeden rahat etmem arkadaşlarım hep bilir önüme konan yemek, yiyecek, içecek farketmez bitmeden hiç rahat etmiyorum :KK45:

su çok az :KK43: yemekler şahane:kk77:

14.30 daki ara öğüne kalbimi bıraktım ve kıskançlıktan hemen ilk ara öğünümü hazırda ev yapımı cookiem varken bu şekilde yaptım :KK53:

belki de vücudunun ihtiyacını karşılıyordur ne bileyim 8 bardak diyorlar en az o da 1600 ml denk geliyor bunu mutlaka tamamlamaya çalış 2 lt ye zorlayıp da iyicene tiksinme :KK51:

aaa bu çorbayı bende yapıyorum biraz kavrulmuş erişte öneririm az ama :super: bizim kızlar da seviyorlar çok :KK51:

ne kadar çikolata?

ne kadar fırın patates?

spor için :KK9:

ideal görünüyor :KK9:

ayyy inanamıyorum ne tatlı :KK36: sen kaç yaşındasın kuzu annen baya genç o zaman senin :KK64:

uzun aradan sonra oruca başlayınca bende de müthiş bir baş ağrısı oluyor eskiden olmazdı hiç neden acaba :cry:

sen bana göre hep açsın nuro :KK70:
Amanın kötü örnek olmuşum yine:) şükür ki dün bitirdik biz bir süre olmaz kurabiye:)

ev yapımı iki cookieden bir şe olmaz ya :KK53:
Ah keşkeee ama nerde. En sevdiğim aslında evde yaptığım cookie esmer şekerle yapılmış yumuşak ve çikolatalı... olunca da ailece bolca yiyoruz işte benim çocukların da sınırı yok bitene kadar gelip gidip yiyorlar

bi baktım ki kilo fazlan yok ama diye davet var koştum geldim:kk77::kk77:

şimdi yiyo muyuz yemiyo muyuz?
valla ben 2 gündür dikkat ediyom hadi başlıym bari gene 10 da kahvaltı yaptım peynir zeytin ceviz salatalık cay ve sonra türk kahvesi
saat 13 de bir bardak tarhana çorbası içtim aksama 1 tabak kapuska var 7 den sonra yemek yook!!

boyum 170 kilom 91:halay:

bi baktım ki kilo fazlan yok ama diye davet var koştum geldim:kk77::kk77:

şimdi yiyo muyuz yemiyo muyuz?
valla ben 2 gündür dikkat ediyom hadi başlıym bari gene 10 da kahvaltı yaptım peynir zeytin ceviz salatalık cay ve sonra türk kahvesi
saat 13 de bir bardak tarhana çorbası içtim aksama 1 tabak kapuska var 7 den sonra yemek yook!!

boyum 170 kilom 91:halay:

ooooo hoşgeldiniz moru da çok severiiiiz :KK36:

su çok az :KK43: yemekler şahane:kk77:

14.30 daki ara öğüne kalbimi bıraktım ve kıskançlıktan hemen ilk ara öğünümü hazırda ev yapımı cookiem varken bu şekilde yaptım :KK53:

belki de vücudunun ihtiyacını karşılıyordur ne bileyim 8 bardak diyorlar en az o da 1600 ml denk geliyor bunu mutlaka tamamlamaya çalış 2 lt ye zorlayıp da iyicene tiksinme :KK51:

aaa bu çorbayı bende yapıyorum biraz kavrulmuş erişte öneririm az ama :super: bizim kızlar da seviyorlar çok :KK51:

ne kadar çikolata?

ne kadar fırın patates?

spor için :KK9:

ideal görünüyor :KK9:

ayyy inanamıyorum ne tatlı :KK36: sen kaç yaşındasın kuzu annen baya genç o zaman senin :KK64:

uzun aradan sonra oruca başlayınca bende de müthiş bir baş ağrısı oluyor eskiden olmazdı hiç neden acaba :cry:

sen bana göre hep açsın nuro :KK70:
27 yaşındayım:) menopoz sandık ama değilmiş nasip :))

hiç sorma ben mahvoldum akşam :KK43: kime üzüleceğimi şaşırdım ilkokula yeni başlayan kızıma mı üzüleyim (bir de bana diyor ki çantasına para koymuş anne bu parayı alma ben okula gittiğimde onunla balon alıcam :cry: )

eşimin kurumu kapatılıyor ona mı üzüleyim

ikizlerin okulu muallakta kapanırsa napacağımı bilmiyorum ona mi üzüleyim

koca ilde bir tek bizim kurum dönüşümlü/esnek çalışmaya geçmiyor ona mı üzüleyim şaşırdım.

bugün resmen sırtımda kaya ile oturuyorum :KK14:
Hepsi icin ayri ayri geçmiş olsun 😔

Insallah veririz de kurtuluruz bu durumdan :)) emzirmek cok katkı sagliyordur kilo vermede size diye tahmin ediyorum. Annem emziriyor çok yemesine rağmen hic kilo almıyor 1 buçuk yıldır. Çocuğum olacak yasta 1 buçuk yaşında kardesim var da :))
Çok güzel 🤣 yok benim hormonlar durduğu için aksine hiç vermedim hep aldım bu da benim şansıma 😆

Bugunku menu
Sabah 10.00
Kahvalti- 1 kupa sutlu kahve, 2 gun kurusu 1 avuc ceviz badem
Ogle 15.00
3 kasik pilaki, 1 kase yogurt
Aksam 18.30
1 dilim kiymali borek o_O
2 hurma

Su 1,5 lt den biraz fazla sanirim
Spor Sabah 9- 10 arasi tempolu yuruyus

Bugun cnm cok tatli cekti ve zaten regl oldum:işsiz:
Hurma yasak mı acaba çünkü normal diyetlerde hep var bende yiyorum çünkümkü 🧐

Gece 2de sahur 1 yumurta, 3 yesil 3 siyah zeytin, 2 kk beyaz peynir, 1 salatalik, 1 avuctan az taze üzüm, 2 ceviz, yarim dilim kızarmış ekmek uzerine kahvaltılık sos

Iftar 18de 500 ml su, 3 kaşık pirinç pilavı, susuz 4 kaşık etli nohut yemegi, cacık, birkac parça tursu, form çayı. Yesil cayi da salladım birazdan icicem

Gunduz disari cikmistim biraz yolu uzattim 20 dk yürürüm mis gibi yagmur vardi. Aksam yine cikmayi düşünüyorum

Cnm çok geçmiş olsun nasillarda simdi iyilermi
Çok halsiz ve iştahsızlar, annem çok az yiyor, babam nerdeyse hiçbir şey yemiyor. İyice çökmüşler, zayıflamışlar.Ayakta durmakta, konuşmakta bile zorlanıyorlar.😭 Elimizden hiçbirşey gelmiyor, kapıya yemek vs bırakıp dönüyoruz, içim kan ağlıyor😭😭😭

Back
X