Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dun aksam oglumun doğumgunuydu. Eşim kocaman pasta ve 7 8 cesit kuruyemis almıştı. Tadina bile bakmadim.
Ama bugun de annem ve babam gelecek dogumgunu için. Yani sürekli servis yapıyorum ben yemiyorum hem zor, hem dikkat cekiyor yoruldum 😔
Bu hafta güzel geçti yarin umarım guzel bir sonuç alabilirim. Tartıdaki rakam oynamasa bile suzuldugumu hissediyorum 🤣🤪
Bugun buzdolabim bozuldu. Buzluktaki herşeyi ofise taşıdım. Dolayısıyla evde sadece dunku yemekler var. Bakliyat yemiş olacağım yarinki tartiya yansır ama yapacak birşey yok.
Bu durumda keşkek mi, nohut mu daha az etkiler 🤣

Merhaba hanimlar, bugun biraz kotuyum sanki. Oglumun dogum gunu yarin, bugun okulda ufak bir sey olacak sinifta, sadece marketeer acik zaten, buldugum seyleri aldim ayarladim bir seyler gonderdim. Bugun de evde bonibonlu kurabiye ve islak kek yapıyorum yarin evde bir mum ufler diye, bugun sabah da ayni markete gittim bu arada.
Bir tuhaflik var ustumde, cok derinden gelen bir bas agrisi var, midem bulaniyor kaziniyor gibi elim kolum tutmuyor, moralim bozuldu, regl oldugum icindir belki. Keki olculu yapıyorum, sekeri yavan geliyor surekli, bir anda korktum kendimden covid mi acaba fln ne bileyim oyle iste, degildir muhtemen.
Değilsindir canım. Bu ara paranoyak olduk hepimiz. Bence regldendir.
Takma kafana.

Kızlar kötü bi haberle geldim bugün maalesef. Dün eşimin covid testi pozitif çıktı. Bizde belirti bulgu yok o yüzden test yaptırmadık. Evde karantinadayız bir süre. Ara ara gelmeye çalışırım. Merak etmeyin lütfen. Takım size emanet
Çok geçmiş olsun inşallah hasarsız atlatır size de bulaşmaz 🤲🏻

Insallah, Ben regl oldugum icin rakama cok bakmayacagim ama bu hafta aksamlarim hafif gecti anladim yatarken, agirlik cokmedi hic.

Yok yasak degil de aksam vakti cok yemesem benim icin iyi olur, insulin direncim var bir anda yukseltiyor seker orani yuksek , kuru incir de oyle, en zararsizi gun kurusu, iste ben de hurmayi cok seviyorum ama kahve yanina fln.

Afiyet olsun, guzel olmus bence sahur da iftar da.
Ben hurmaya bi daldım mı çıkamıyorum gerçekten 🙈🙈

Birşey soracağım akşam yemeği yerine küçük bir kase kuruyemiş yesem nolur ki tatlı leblebi falan da var

Buralarda takıldım kaldım sona yaklaştım ama daha fazla ilerleyemiyorum motivasyon yerlerde:KK43: takıma katkım olmuyor hiç
Bende aynıyım 60ta durdu resmen ama zorluyorum resmen ki burada çok bi harekette edemiyorum olduğu kadar diyorum artık😊bırakma kendini son 2 kalmış işte hatta 2 dende az sık dişini canım 100-200 ne olursa olsun gidiyor mu gidiyor sen ona bak

Selam kızlar
Sabah 7:00
Karışık meyveli nesfit ve süt karışımı 1 kase
Ara 10:30
1 adet muz ve 1 adet kayısı
Öğle 13:00
1 kase şehriye çorbası
3yk taze fasulye ve şehriye pilavı
Akşam 18:00
Şehriye çorbası
4yk şehriye salatası
1 yk taze fasulye

Su 2 litre ama yatana kadar 3 olur
Spor 5 bin adım yürüyüş maalesef.

12.30 gibi biberli 2 yumurta, az beyaz peynir, 3 siyah 3 yesil zeytin, azicik taze uzum

16.30 bir muz

17.30 2 bardak yesil cay, 1 gun kurusu, 5 findik, 5 badem

19.30 bir tabak keşkek. (Azicik et ve azicik nohut vardi içinde). 2 kasik yogurtlu semizotu. Bol salata

Su 2 litre
Yuruyuse çıkarsam yazacağım

12.30 gibi biberli 2 yumurta, az beyaz peynir, 3 siyah 3 yesil zeytin, azicik taze uzum

16.30 bir muz

17.30 2 bardak yesil cay, 1 gun kurusu, 5 findik, 5 badem

19.30 bir tabak keşkek. (Azicik et ve azicik nohut vardi içinde). 2 kasik yogurtlu semizotu. Bol salata

Su 2 litre
Yuruyuse çıkarsam yazacağım
Fındık ve badem çiğ ise çok iyi ama değil ise hiç tavsiye etmem. Çünkü kavrulmuş olanların kalorisi çok yüksek

Fındık ve badem çiğ ise çok iyi ama değil ise hiç tavsiye etmem. Çünkü kavrulmuş olanların kalorisi çok yüksek
Kahvaltıyı edip evden ciktim. Buzdolabim bozulmustu icindekileri ofise falan götürdüm. Disarifa birsey yememek icin, yanima alabileceklerim bunlardı

Kahvaltıyı edip evden ciktim. Buzdolabim bozulmustu icindekileri ofise falan götürdüm. Disarifa birsey yememek icin, yanima alabileceklerim bunlardı
Aklında bulunsun canım bu defalık öyle olmuş yapacak yok ama çerez alacağın zaman çiğ olanları al. Leblebi badem fındık kavrulmamış daha az kalorili hatta çiğ badem daha iyi yağ yaktırıyor 😊

Kızlar kötü bi haberle geldim bugün maalesef. Dün eşimin covid testi pozitif çıktı. Bizde belirti bulgu yok o yüzden test yaptırmadık. Evde karantinadayız bir süre. Ara ara gelmeye çalışırım. Merak etmeyin lütfen. Takım size emanet
Geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm 😔

Bugünüm
Kahvaltı 8.30
3parça wasa
Yarım lt limonlu su
1kk peynir

Öğle14. 30
3tane kuru patlıcan dolması

Akşam 19. 30
2 kepçe yayla çorbası
3 tane kuru biber patlıcan dolma

Çay3 bardak dolu bir avuç kuruyemiş 🙈
3lt su

Bu arada ben spor yapamıyorum ciddi anlamda vakit sıkıntısı var eşim çalışıyor ben izindeyim 10 aylık bebeğimle 7,24 ben ilgileniyorum ve baya yoruyor beni bu da bir spor dalı olarak kabul edilse nolmuşki 😆😆

Iyi aksamlar herkese
Bugün çok karmaşık bir gündü, stresli olduğu kadar da yorucuydu maalesef. Bu kadar stres dolayısıyla reglim de gecikti baya, müthiş bir şişkinlik var üzerimde.

Kahvaltı 14.30
Yarım tantuni
Ayran
Stresten midem bulandı sadece yarısını yedim, ayrandan da 2 3 yudum zorla aldim.

Akşam yemeği 18.30
Mercimek çorbası
2 dilim ekmek

Aralarda çikolata kahve yaptim maalesef, 6 7 fincan kaçmışımdır kahveyi 4 dilim de çikolata yedim.

3 litre kadar su ictim
Yarim saat yürüyüş
30 dk karın
10 dakika bacak çalıştım.

Back
X