Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sende benim gibisin bitene kadar gidip gelip tırtıklıyon demi 😂 bende geçen hafta 3 kaşık tatlısı yaptım 2 günde 8 dilim yedim bitirdim hepsini🤦
Sorma canım ya manyak bir huy bitene kadar içim rahat etmiyor:KK48:neyse şükür bundan sonrası daha rahat. Akşam kahvemi de içtim oh mis:kahve:

Selam kızlar listeye alındım mı bilmiyorum ama menü paylaşımıni yapayım yinede😀😉
Saat 1 de
Kahvaltı 1 sucuklu yumurta 2 lokma çökelek çeyrek ekmek
3 te 1 mandalina 1 küçük muz
5 45 te
4 yemek kaşığı fırında etli güveç 1 bardak ayran çeyreğin çeyreği ekmek
Veee günü kapatıyorum 🤗🙈🙈😀
Hani su?? Bakalim kac damacana icmissin 🤣🤣🤣
Kis geldi yine cok iciyomusun?

İyi akşamlar arkadaşlar 😊

Bir migren sonrası tır çarpmış gibi olsam da diyeti bozmadım 😊

Sabah 9.30
Yarım litre limonlu su
1 portakal 2 ceviz

Öğle 14.30
Yoğurt çorbası1 kepçe
Yumurtalı patates salatası 2 kaşık
Tere, biber, salatalık domates

Akşam 19.00
Yoğurt çorbası 1 kepçe
Köri soslu tavuk 2 yemek kaşığı
1 dilim tam tahıllı ekmek

3 lt su hala da içmeye devam ediyorum
2 bardak çay

İyi aksamlar 🥰💐🎈😘😘
Menumumu vereyim spor yapicam

10.00 -- 2 yk yogurt icine; 1 yk yulaf, 1 ceviz, yarim yesil elma, bir ince parca erik pestil

13.30 -- 1.5 yumurta dan borona (bazi yorelerde cilbir bizde borana 😋), 2 dilim ev ekmegi, 5 yrsil zeytin

18.30 -- 1 tabak etli nohut yemegi, 7 yk pirinc pilavi, yesil salata

2 fincan yesil cay sinirsiz normal cay 😁😁

Su 1lt kadar ictim ama simdi spor yapicam ya 1 lt de oyle icerim acayip susuyorum spor yaparken 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️💃🏼💃🏼

İyi akşamlar arkadaşlar 😊

Bir migren sonrası tır çarpmış gibi olsam da diyeti bozmadım 😊

Sabah 9.30
Yarım litre limonlu su
1 portakal 2 ceviz

Öğle 14.30
Yoğurt çorbası1 kepçe
Yumurtalı patates salatası 2 kaşık
Tere, biber, salatalık domates

Akşam 19.00
Yoğurt çorbası 1 kepçe
Köri soslu tavuk 2 yemek kaşığı
1 dilim tam tahıllı ekmek

3 lt su hala da içmeye devam ediyorum
2 bardak çay
Diyet listene uymaya başladın mı canım? Liste böyleyse sorun yokdeğil diyeceğim ama genel olarak çok az alıyorsun besin. Umarım kilo verebilirsin uzun vadede

Diyet listene uymaya başladın mı canım? Liste böyleyse sorun yokdeğil diyeceğim ama genel olarak çok az alıyorsun besin. Umarım kilo verebilirsin uzun vadede
Evet bugünden itibaren başladım çok şükür. Ama her hafta başka birşey uygulayacağım çünkü sürekli devam edilmemesi gerekirmiş. Bu hafta sıvı diyeti yapacağım. Sürekli sıvı besleneceğim bakalım.

Kızlar pazartesileri hala kilo bildirimi yapıyoruz değil mi?
Cuma 66.5
Pazartesi 66.4
Şükür çok uzun bir süreden sonra bir pazartesi eksideyim az da olsa

13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:

seaBahAR

13. TAKIM KAPTANI: LAydLiNe LAydLiNe
13. TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI:

13.TAKIM KURALLARI:

* Her yeni üyenin listeye alınması için en az 2 cuma deneme süresi vardır. Bu süre içerisinde paylaşımları dikkate alınacaktır ve paylaşımı yetersiz üyeler listeye alınmayacaktır.Gerekirse bu süre uzayacaktır.

*Takım üyeleri , takıma girdiği gün itibarıyla her gün düzenli olarak menü paylaşımında bulunmalı , menü bildirimi akşam saatlerinde tüm günü içerecek şekilde ve saat belirtilerek olmalıdır .

*Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.(yalnızca kendi menümüzü yazıp çıkmamalıyız yoksa takım ruhu oluşmamış demektir)

* Takımın motivasyonu için günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılacaktır(en az)

Az katılım yapan üyeler önce uyarılacaktır (sarı kart)

aynı durum 2.kez olursa uyarıya rağmen üye diskalifiye edilecektir.

*Listede olan olmayan herkes takimdadir, takımın başarısından sorumludur. Kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 11:30 a kadar fotoğraflı bir şekilde paylaşmakla yükümlüdür. Fotoğraf tartının yanına üye adı ve tarih yazılı olarak çekilecektir.

* 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...[genel kural.)

*Mazeretsiz olarak tartı günü 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilecektir.

*Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır. Yeni üyeler listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazlar.

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Menü yazarken dikkat edilecek hususlar:

1- Öğünler ara ve ana olarak farketmeksizin mutlaka saatleriyle birlikte yazılacak

2- Öğünlerde yenilen bütün yiyecekler ve içecekler ölçüleriyle belirtilecek. Mesela 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 servis kaşığı patlıcan yemeği, 1 kepçe domates çorbası gibi. Ya da bir kibrit kutusu büyüklüğünde peynir tarzında.

3- Öğünlerde yenilen yiyeceklerin eğer birden fazla cinsi varsa, cins mutlaka belirtilecek. Beyaz ekmek, tam buğday ekmeği, çavdar ekmeği, bulgur pilavı, pirinç pilavı gibi...

4- Günlük içilen su miktarı mutlaka menüye eklenecek.

5- Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri toplu spor günümüz. Haftanın bu üç günü herkes 30 dk spor yapacak.

ŞEKERSİZ 21 GÜN PROGRAMIMIZ

Her gün mutlaka en az 2,5 lt su içiyoruz ve mümkün olduğunca siyah çay, neskafe içmemeye çalışıyoruz. Bol bitki çayı içiyoruz. Türk kahvesi günde 1 fincanı geçmemeye çalışıyoruz :KK36:

Gelelim programa, buyrun 21 gün boyunca yenmeyecekler:
Beyaz un
Şeker
Bal-reçel-pekmez
Pirinç
Patates
Fast food
Cips
Kızartmalar
Çikolata-Dondurma
Kurabiye, Bisküvi, gofret vb zımbırtılar
Hazır gıdalar
Ketçap vs soslar
Aşırı yağlı yiyecekler
Asitli içecekler
Alkol

Tüketilmesi serbest olan yiyecekler :
%100 tam buğday ve tam çavdar ekmekler, bulgur, kurubaklagiller, yulaf
Badem, Fındık, Fıstık, Ceviz abartılmadan serbest
Meyve günde maksimum 2 porsiyon
Et-tavuk-balık-yumurta
Peynir-zeytin
Yoğurt-Laktozsuz veya light süt
Çiğ ve pişmiş sebzeler
Kurubaklagiller (max.haftada 1-2)

Spor puanlama listesi :

Cardio- dk- 5 puan (Eliptik, koşu, kondisyon bisikleti- en az 5. level de olmak şartıyla)
Koşu (dışarıda) - dk- 4 Puan
Yüzme- dk- 4 Puan
Jillian- dk -4 Puan
Zumba- dk -3.5 Puan
Yoga -dk- 2 puan

Leslie : dk 3 puan
Pilates: dakikası 3 puan

Tempolu Yürüyüş (dışarıda) -dk- 3 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş- dk -1 Puan
Keyfi Yüzme- dk- 1 Puan
Park Aletleri -dk- 1 Puan
İp atlama- 5 tane- 1 Puan
İpsiz ip atlama-zıplama -8 tane -1 puan
Plank -3 sn-1 puan
1000 adim - 15 puan
Twist - 15 tane- 1 puan
Ev isi 30 dk-10 puan
Göbek atma (oyun havasi vs:)) dk 2 puan
Merdiven çıkma - 5 tane- 1 puan

Bisiklet sürme - dk - 2 puan

#040DF7
merhaba öncelikle davetiniz için teşekkür ediyorum.yeni başladığım için hatam olursa lütfen ikaz edin.katılım formunu gördüm eksiksiz doldurarak takım kaptanımıza mı gönderiyoruz...bir de son olarak 21 gün şekersiz zorunlu değil sanırım değil mi...açıklama sonunda okudum ... kendi diyetimizle yola devam edebiliriz sanırım.... tekrar takım arkadaşlarıma başarılar ve bol eksili günler dilerim

merhaba öncelikle davetiniz için teşekkür ediyorum.yeni başladığım için hatam olursa lütfen ikaz edin.katılım formunu gördüm eksiksiz doldurarak takım kaptanımıza mı gönderiyoruz...bir de son olarak 21 gün şekersiz zorunlu değil sanırım değil mi...açıklama sonunda okudum ... kendi diyetimizle yola devam edebiliriz sanırım.... tekrar takım arkadaşlarıma başarılar ve bol eksili günler dilerim

Formu burada paylaşacaksın canım. Aynen öyle zorunlu değil. Hoş geldin yeniden aramıza.

Kızlar ben henüz iyileşemedim. Bugün 5. gün ve maalesef aynı şekilde devam ediyor hastalık. Bugün sabah hastaneye gidip test yaptırdım. Akşama çıkar sonucu. Ben gelemiyorum diye lütfen boşlamayın kendinizi, üzülüyorum ben bu duruma. Merak etmeyin diye yazayım dedim. Test sonucunu haber veririm mutlaka :KK36:

Formu burada paylaşacaksın canım. Aynen öyle zorunlu değil. Hoş geldin yeniden aramıza.
13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :gngesad
İsim (İsteğe Bağlı ):aslı
Mesleginiz:memur
Yaşınız :39
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:izmir
Boyunuz :178 cm
Kilonuz:102
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :çocukluğumdan beri hep tombiştim.Ancak doğum yaptıktan sonra hep alıp verdim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : tabiyki bir kadın olarak öncelikle fiziksel güzelliğim için ama elbette sağlığımda elden gidiyor.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Back
X