Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam vereyim dedim ama pek gelen olmamış bugün 😔

Ceylinimdeceylinim Ceylinimdeceylinim ne iznindesin canım? Sizinle çok vakit geçiremeyince hakim değilim konulara.
Arada gelip bakip gidiyoz iste canim. Anladigin uzre fena dağıldık sanki. Grup motivasyonumuz yok. Gel artik yaa cipacan mi, toparlayacan mi bilmem. Sen nasil oldun?

Iyi aksamlar

Kahvaltim 14.00
2 haslanmis yumurya
Domates
1 kk tulum peynir
Şekersiz cay

Aksam yemeği 18.30
3 kasik ispanak kavurma
3 kasik yogurt
2 kasik et sote

Toplam 3 litre su
1 bucuk saat yuruyus yaptim.
10 dk karin egzersizi.

İyi akşamlar kızlar
11.00
2 haşlanmış yumurta,2 kiraz domates,2 wasa,bir iki küp beyaz peynir,3 zeytin,yarım kaşık kaymak,1 tatlı kaşığından az bal
15.00
1 kupa yeşil çay,10-12 tane kaju
18.30
Fırında çupranın 1/3 ü,1 küçük boy patates ve 6 mantar fırında yapılmış,salata,1 dilim tam buğday ekmeği
Su 3 lt,spor 3 mil leslie

Kaynatmışsınız 2,3 kişi de olsa 😄 selam kızlar benimde motivaston gitti vallahi yine de yazayım menüyü ben yemek yememeye ayak üstü atıştırmaya başladım niye bilmiyorum. Yemek görünce midem bulanıyor.

Kahvaltı 9.00
2dilim zeytinyağlı ekmek
Limonlu su
Zeytin
1kaşık mantar kavurma

Öğle 14.30
1küçük dilim pizza

2 bardak çay
Kabak tatlısı 🙈 azıcık

Akşam19..00
1dilim pizza
1 avuç çerez
2 bardak çay
2.5lt su

Merhaba kızlar
Uyaninca ilik siekeli limonlu su
Kahvalti 10. 00 1 yumurta omlet
Ogle 12 mercimek corba 1 kase
Ara ogun 15.00 ceviz sade kahve 1 küçük pogaca
Aksam 18.00 1 kase mercimek corba salata
20.00 6 7 ad patates kizartma
2 dilimandalina

Kaynatmışsınız 2,3 kişi de olsa 😄 selam kızlar benimde motivaston gitti vallahi yine de yazayım menüyü ben yemek yememeye ayak üstü atıştırmaya başladım niye bilmiyorum. Yemek görünce midem bulanıyor.

Kahvaltı 9.00
2dilim zeytinyağlı ekmek
Limonlu su
Zeytin
1kaşık mantar kavurma

Öğle 14.30
1küçük dilim pizza

2 bardak çay
Kabak tatlısı 🙈 azıcık

Akşam19..00
1dilim pizza
1 avuç çerez
2 bardak çay
2.5lt su
Ayyy keske benim de yemek görünce midem bulansaaa🤣🤣🤣🤣

Saka bir yana atıştırma olmus canim. Dr a falan gözükmüsmüydün?

Merhaba kızlar
Uyaninca ilik siekeli limonlu su
Kahvalti 10. 00 1 yumurta omlet
Ogle 12 mercimek corba 1 kase
Ara ogun 15.00 ceviz sade kahve 1 küçük pogaca
Aksam 18.00 1 kase mercimek corba salata
20.00 6 7 ad patates kizartma
2 dilimandalina
Canim bu sirkeli limon midene zarar verebilir. Ben bunu yarim bardak ilik suyun icine 1 yk elma sirkedi, 1 tk bal olarak biliyorum. Bal sirkenin asidini kırması icin. Yemeklerden once içildiğinde istah kapatma etkisi var ben denemistim 1 kere de tembel oldugum icin ugrasasim yok 😏😏

İyiyim bende disimden rahatsizim randevum var bugün. Haricinde iyiyim. 😌😌
Geçmiş olsun sana da canım. Çürük falan mı? Benim de 20 lik dişim çürüdü gitti zaten dişçi fobim var üstüne pandemi gelince kaldı iyice. Daha kötüleşene kadar bekliyorum

Geçmiş olsun sana da canım. Çürük falan mı? Benim de 20 lik dişim çürüdü gitti zaten dişçi fobim var üstüne pandemi gelince kaldı iyice. Daha kötüleşene kadar bekliyorum
Sagol canim. Distan birsey yok bakımına da ozen gosteriyorum ama yetersiz gelmis demek ki. Su icince bile cok sızlıyor soguk yada sicak hic icemiyorum, yiyemiyorum. Diger tarafa yüklendim orada da dolgu var o da rahatsiz ediyor.
Zaten neren agrirsa canin orada derler ya hele hele diş berbat sana da gecmis olsun canim. Ben ust yirmiliklerimi yillar once cektirdim. Dr arkalara firca girmiyo dar cene yapisi demisti oysaki kocaman agzim var nasil darsa 🤣🤣🤣🤣 neyse curugu de yoktu cekti faydasi da yok zaten diye baya uzulmustum pembe pembe tertemizdi kokleri fan canim dislerim 😭😭🤣🤣🤣

Back
X