Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi geçmiş olsun cnm bakalım bize ne zaman gelcek sıraAşı oldum kızlar![]()
Şifa olsun, bol antikorlarin olsun..Aşı oldum kızlar![]()
Hayırlı olsun canımAşı oldum kızlar![]()
Berabereyiz
Haftaya yarışalım mııBerabereyiz![]()
super olur motive olurum ben deHaftaya yarışalım mıı)
Teşekkür ederim kuzum.sende Bu hafta pek fark yok ama çeşitli sebepler etkiliyor haftaya inşallah daha güzel sonuçlar alırsın.Tebrikler canım
Geçmiş olsun kaptanım.. Hayırlıda olsun koronasız bol antikorlu günlerAşı oldum kızlar![]()
Geçen hafta kaçtı kuzum hatırlayamadım yinede maaşallah 54 ler hayalim. Hayallerimi yaşıyorsunGünaydın kızlar bugün 54.6 çıktım, sabahtan beri yağan kara kaptırdım kendimi kahvaltıya oturdum aklıma tartı geldi hızlıca tartıldım foto falan aklıma gelmedigerçi free listeye mecburu değildi foto galiba
![]()
54 tüm gene cnmTeşekkür ederim kuzum.sende Bu hafta pek fark yok ama çeşitli sebepler etkiliyor haftaya inşallah daha güzel sonuçlar alırsın.
Geçmiş olsun kaptanım.. Hayırlıda olsun koronasız bol antikorlu günler
Geçen hafta kaçtı kuzum hatırlayamadım yinede maaşallah 54 ler hayalim. Hayallerimi yaşıyorsun
Canım, nerelerdesin, merak ettik seni? İyi misin?Geldim canlarim. Cok ozur diliyorum. Kafami toplamam lazim deyip gittim dagittim galiba daha cok :) sabah 5 te uyandim biraz daha yatayim dedim öğle olmus. Tartim uzdu biraz. Haftsonu evet ama hafta ici kacamagim yok. Ve yine sebze agirlikli beslendim.
Gecen hafta 73.6 hedef 72.5 bu hafta 73.5 normal değil ama anlamadim bende dun aksam kisir yemistim o mu yapti acaba![]()
oooooo ısllıııııkkkkkkkKızlar, canlı dersim şimdi bitti kusura bakmayın geç yazdım
Geçen cuma: 69.7
Bugün :68.2
Fark: -1500 Gr![]()
almamışsın ama üzülme.. sebze biraz su tutuyor ondan olabilirGeldim canlarim. Cok ozur diliyorum. Kafami toplamam lazim deyip gittim dagittim galiba daha cok :) sabah 5 te uyandim biraz daha yatayim dedim öğle olmus. Tartim uzdu biraz. Haftsonu evet ama hafta ici kacamagim yok. Ve yine sebze agirlikli beslendim.
Gecen hafta 73.6 hedef 72.5 bu hafta 73.5 normal değil ama anlamadim bende dun aksam kisir yemistim o mu yapti acaba![]()
anlaştık yarış başlasın o zamannnnnnnsuper olur motive olurum ben de![]()
çok iyi gitmiş 1 kiloKilom 73.6
sali gunu 74.6 idi
canım su çok önemli , çok az su tüketiyorsun bu hafta bol su iç farkı göreceksin... ayrıca menülerin çok azdı vucud kitliyor kendini daha böyle güzel bir kahvaltıyla başla günegecen hafta 66.0 bu hafta 65.6
nerde hata yaptim. su icmemek bu kadar etkilemis olabilir mi
diyetisyene gitmiştim zamanında bana 10 yk bakliyat önermişti yanında boool salata ve yoğurt..... ben listedeyken hafta içi pek bakliyat tüketmezdim.. her cuma barbunya günümdüBen nohut salatasını diyet yapan arkadaşımdan duymuştum. Ayarım yok tabi bir koca kase haşlanmış nohutun içine bikaç yeşillik koyup yemiştim. Kalorsine bakınca şok oldum. Nohuttan hep korkarım![]()
harika canımmmGünaydın kızlar
08 Ocak Cuma 61.7
15 Ocak Cuma 60.9
Fark - 800 gr