Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin kizlar
guzel bir hafta olmasi dilegiyle :KK36:
cuma 65.6
pazartesi 64.7 :KK57:
Ooo rakibine bakk maşallah biz şimdiden seni kutlayalım🤗🤗 çünkü ben dünkü kaçamaklar 65.900 çıktım.. ayy fenalık geldi bana gitmiyor kilolar bu kadar spora bu kadar dikkat gitmiyor az kaldı bi 20 günü devireyim bakalım gitmeye başlayacak mı

Ooo rakibine bakk maşallah biz şimdiden seni kutlayalım🤗🤗 çünkü ben dünkü kaçamaklar 65.900 çıktım.. ayy fenalık geldi bana gitmiyor kilolar bu kadar spora bu kadar dikkat gitmiyor az kaldı bi 20 günü devireyim bakalım gitmeye başlayacak mı
rekabet var ya o da hirslandiriyor beni :) canim sporu haftanin 3 gunu yapsan yeter. sporu biraktigin zaman hizlica kilo alirsin bunu bikac kiside gordum asiri spor yaptilar hergun ama sonra birakmak zorunda kaldilar ve hooop giden kilolar geri geldi.

İyi akşamlar
12:00
Çeyrekten az ekmek
3 kaşık mantar sote
2 kaşık yumurtasız menemen
8 yeşil zeytin
1 çay kaşığı reçel.

14:00
5 yaprak sarması

17:30
1 elma, 1 portakal

19:00
15 yaprak sarması (yarı yarıya pirinçli bulgurlu)
Çay

2.5 litre su, 1 saat yürüyüş
1000 kalorilik yedim, 400 kalori sporla yaktım.

Ben de menümü paylaşayım
10.00
2 küçük haşlanmış yumurta,sucuklu kaşarlı tost tam buğday ekmeğiyle,çok az kahvaltılık sos,1 tk tahin pekmez
15.00
1 kupa sütlü kahve,yarım trabzon hurması
18.30
1 kepçe ezogelin çorbası,1 dilim tam buğday ekmeği,2 tahta kaşıkla bulgur pilavı,yarım tabak izmir köfte
Su 2.5 lt,10 dk kardiyo,50 dk pilates

Herkese iyi akşamlar.
Kahvaltı 10.00
1bucukdilim tb ekmek
1haslanmis yumurta 3dilim sucuk
1dilim peynir 2zeytin 1cay kas pekmez

12.00 şekersiz türk kahvesi 2ceviz 1hurma
14.30 1kase yoğurt çorbası
16.00 yesilcay

18.30Aksam
3kasik bulgur pilavı 4kasik bamya yemeg i
Havuç turp salatası
1bardak ayran 1kornison

3ltsu....30dak leslie..30dak yürüyüş.

İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10.30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
5 tane zeytin
1 çk nuga

Ara 13.30
200 ml süt
2 yk yulaf ezmesi
8-10 tane cocopops topları

Ara 15.10
100 ml aktivia kefir

Akşam 16.00
2 kepçe tarhana
5 yk yoğurt

Ara 20.00
2 ısırık göz hakkı pizza:)
2 çeri domates
1 salatalık

Su 3 lt
Spor 40 dk lessie 5 mil

Ben de menümü paylaşayım
10.00
2 küçük haşlanmış yumurta,sucuklu kaşarlı tost tam buğday ekmeğiyle,çok az kahvaltılık sos,1 tk tahin pekmez
15.00
1 kupa sütlü kahve,yarım trabzon hurması
18.30
1 kepçe ezogelin çorbası,1 dilim tam buğday ekmeği,2 tahta kaşıkla bulgur pilavı,yarım tabak izmir köfte
Su 2.5 lt,10 dk kardiyo,50 dk pilates
Acaba seninle rakip olmasa mıydım 🤭 🧿

Menüm

Öğle (12:00)
6 yk çiftlik kebabı
4 yk pirinç pilavı
3 yk salata

Akşam (17:00)
2 tane sahanda yumurta
1,5 dl tam buğday ekmeği
5-6 tane yeşil zeytin
2 yk kaşığı doğranmış nar ekşili, zeytinyağlı közlenmiş biber
1 tane tam buğday unlu tandır gevreği

20:30
1 bardak kefir

3 lt su, 1 saat spor

Kızlar yaaaa kendime 2 hafta süre verdim. Bu dönemde kahvaltı yapmaya başlayacağım yeniden. Eğer yine kilo vermem bu şekilde olursa diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Çünkü kaçamaksız olmama ve spor yapmama rağmen durum hiç iç açıcı değil.

Kızlar yaaaa kendime 2 hafta süre verdim. Bu dönemde kahvaltı yapmaya başlayacağım yeniden. Eğer yine kilo vermem bu şekilde olursa diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Çünkü kaçamaksız olmama ve spor yapmama rağmen durum hiç iç açıcı değil.
Kaptan ya if yapmayı denediğimde ilk hafta çok güzel kilo verdim ben sonraki haftalardaysa gram oynamadı sanırım bana pek uygun değil diye düşündüm. Uzun süre aç kalmak bünyeme iyi gelmiyoe benim belki senin de öyledir. Aralarda muhakkak yemem gerekiyor benim diğer türlü düzen alt üst oluyor kabızlık midede rahatsızlık ani şeker düşüşleri vs yaşıyorum. Sen durumuna bak sonra istersen dediğin gibi deneyebilirsin diyetisyen

Ben sevemedim hurma kayısı ezmişler gibi bişeydi topları denemedim ama mantık aynı sağlıklı meyve şekeriyle bişeyler yaptıklarını düşündüğümden diğerlerini almadım. Diyetisyende diyet uygulayan arkadaşım yer dururdu netten koliyle alırdı🤣
Ya damak tadı farkı işte valla bende bayıldım ya işte psikolojik olarak diyetteyiz ya hani ne zararlıysa kaloriliyse o bizi çeker zaten mantık bu 🙈🤣

Sabah
1 dilim peynir
1 havuç
2 ceviz

Ara
2 tane karabugday patlagi

Ara
1 bardak badem sutu

Aksam
50 gr pastirma
1 kase yoğurt

6800 adim