Halı şampuanım bitmiş koslanın halısını kullanıyordum bulaşık mak parlatıcısı bildiğin domestosu baydım üzerine halı kırık beyaz olunca hiçbirşey işe yaramadı yarın yıkamaya yollayacağım. Cidden çok korktu anlaşmıştık parolamız vardı onun öfkesini dindirmek için parolamızıda söylemedi okadar panik yaptıki normalde vermediğim bir tepkiydi birlikte temizlerdik bende kendime şaşkınım sesim yükseltmemle korkup odasına gitti ben söylene söylene sildim evde hamal var zaten heryeri temizlerim sen batır falanHalı şampuanı ile bi köpürtüp silsen çıkmaz mı ki acaba
Öyle anlarda ortam değiştir hemen, bi temiz hava al sakinleş. Yazık o da üzülmüştür seni öyle görünce![]()

3.5 yaşında kuzum abartı bi tepki verdim reglim gelmek üzere onun etkisi aşırı sinir yapıyor aslında sarıkantoron çayı içiyordum bu döngümde unuttum sakin bir anne olmayı çok istiyoeum ama ayda 3 gün falan bi coşabiliyorum çayı içersem coşmuyorum amaKac yasinda canim kizin
Denedim kuzum çıkmadı domestos baydım gene kar etmedi halı yıkama inşallah çıkarır kırık beyaz halı desensiz okadar kötü bell oluyorki anlatamam.. Ama önemli bişey değil gerekirse kaldırır atarım ne lekeler çıktı buda çıkard aişte malum sebeplerden saracak şey arıyordum birde evi temizleyip dışarda 3 saat yürüyüş yaptık eve gelincede çok açtım derken abarttım birazCanım ben öyle ağır lekeleri bulaşık makinesi parlatıcısı ile çıkarıyorum.Biri söyledi denedim baya ise yaradı.Bide kahve çay falan ne dökülürse sıvı önce kağıt havlu bastır dağıtmadan sonra sil.