Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Halı şampuanı ile bi köpürtüp silsen çıkmaz mı ki acaba🤔
Öyle anlarda ortam değiştir hemen, bi temiz hava al sakinleş. Yazık o da üzülmüştür seni öyle görünce 🤗
Halı şampuanım bitmiş koslanın halısını kullanıyordum bulaşık mak parlatıcısı bildiğin domestosu baydım üzerine halı kırık beyaz olunca hiçbirşey işe yaramadı yarın yıkamaya yollayacağım. Cidden çok korktu anlaşmıştık parolamız vardı onun öfkesini dindirmek için parolamızıda söylemedi okadar panik yaptıki normalde vermediğim bir tepkiydi birlikte temizlerdik bende kendime şaşkınım sesim yükseltmemle korkup odasına gitti ben söylene söylene sildim evde hamal var zaten heryeri temizlerim sen batır falan😀 tabi 5 dk sonra gidip özür diledim abartı tepk verip seaim gükselttiğim için üzgün olduğumu söyledim okadar olgundu ki olabilir annecim arada böyle ben affettim dedi yüreğim paramparça oldu, 😔
Kac yasinda canim kizin
3.5 yaşında kuzum abartı bi tepki verdim reglim gelmek üzere onun etkisi aşırı sinir yapıyor aslında sarıkantoron çayı içiyordum bu döngümde unuttum sakin bir anne olmayı çok istiyoeum ama ayda 3 gün falan bi coşabiliyorum çayı içersem coşmuyorum ama
Canım ben öyle ağır lekeleri bulaşık makinesi parlatıcısı ile çıkarıyorum.Biri söyledi denedim baya ise yaradı.Bide kahve çay falan ne dökülürse sıvı önce kağıt havlu bastır dağıtmadan sonra sil.
Denedim kuzum çıkmadı domestos baydım gene kar etmedi halı yıkama inşallah çıkarır kırık beyaz halı desensiz okadar kötü bell oluyorki anlatamam.. Ama önemli bişey değil gerekirse kaldırır atarım ne lekeler çıktı buda çıkard aişte malum sebeplerden saracak şey arıyordum birde evi temizleyip dışarda 3 saat yürüyüş yaptık eve gelincede çok açtım derken abarttım biraz

Menüm
500 kalorilik bi kahvaltı 10.00
Tereyağında yumurta
3 dilim beyaz ekmek
1 kk Ezine peyniri
1 yk nuga çikolata
5 zeytin
Roka tere domates

Öğle yok

Akşam 17.00
2 servis kaşığı kabak yemeği

Ara 18.00
Tarçınlı ballı süt

Su 2 lt
Spor 3 saat yürüyüş 1saati tempolu
Birde ev temizliği 3 saat süren cam silmeli

10:30
Bir parça brokoli
7-8 minik domates
1 kapya biber
2 haşlama yumurta
Koyum peyniri
Yarım dilim taze kaşar
Siyah çay

14:00 hurma yoğurt
17:30 hurma yoğurt

1,2 lt yeşil çay
1,5 lt su olacak
1 bardak ayran

10dk uzay mekiği yaptım
20 dk daha karın egzersizi yapacağım
Belki diğer arkadaşlar daha iyi biliyor olabilir ama yeşil çay fazla değil mi🤔 Günde en fazla 3 bardak diye biliyorum , fazlasının zararlı oldugunu duymuştum
Halı şampuanım bitmiş koslanın halısını kullanıyordum bulaşık mak parlatıcısı bildiğin domestosu baydım üzerine halı kırık beyaz olunca hiçbirşey işe yaramadı yarın yıkamaya yollayacağım. Cidden çok korktu anlaşmıştık parolamız vardı onun öfkesini dindirmek için parolamızıda söylemedi okadar panik yaptıki normalde vermediğim bir tepkiydi birlikte temizlerdik bende kendime şaşkınım sesim yükseltmemle korkup odasına gitti ben söylene söylene sildim evde hamal var zaten heryeri temizlerim sen batır falan😀 tabi 5 dk sonra gidip özür diledim abartı tepk verip seaim gükselttiğim için üzgün olduğumu söyledim okadar olgundu ki olabilir annecim arada böyle ben affettim dedi yüreğim paramparça oldu, 😔
Yaa kıyamam Canım benim 🥰😍

Sizler spordan önce mi spordan sonra mı tartılıyorsunuz
Eğer cumaları soruyorsan kahvaltı öncesi saat 11-12 ye kadar en geç tartılıp bildirim yapıyoruz canım sporla ilgili pek dikkat etmiyoruz ama bir diyetisyenin sayfasında spordan sonra tartılmanın gerçekçi sonuçlar vermeyeceğini söylüyordu. Hatta perşembeleri pek tavsiye etmiyorum ben ne zaman yüklensem perşembeleri cuma beklentimin üstünde çıkıyorum

Eğer cumaları soruyorsan kahvaltı öncesi saat 11-12 ye kadar en geç tartılıp bildirim yapıyoruz canım sporla ilgili pek dikkat etmiyoruz ama bir diyetisyenin sayfasında spordan sonra tartılmanın gerçekçi sonuçlar vermeyeceğini söylüyordu. Hatta perşembeleri pek tavsiye etmiyorum ben ne zaman yüklensem perşembeleri cuma beklentimin üstünde çıkıyorum
Anladımm teşekkürler 😊😊😊 inşallah yarın hepimiz güzel sonuçlar alırız

Kızlar göbek, alt karın ve yan simitler için daha önceden yaptığınız başardığınız etkili hareketlerin olduğu bir video önerebilirmisimiz ben genelde Leslie ile zayıflamıştım

Kızlar göbek, alt karın ve yan simitler için daha önceden yaptığınız başardığınız etkili hareketlerin olduğu bir video önerebilirmisimiz ben genelde Leslie ile zayıflamıştım
Instagram'da Derya Güven diye bi kadin var. Pilatesci anne hesabin adı. Cok güzel Spor hareketleri paylaşıyor. İnceleyebilirsiniz 🤗

Selamlar hepinize😍1 haftalık aradan sonra menü paylaşımıni yapayım
Sabah 10 30 da 1 kase tavuk çorbası
12de 1 un kurabiyesi
2de 1 bardak kahve yanında 1 yer fıstıklı krokan
Arada 1 mandalina
4 bucukta 4 yemek kaşığı tavuklu bulgur pilavı 1 kase yoğurt

Ağır gelebilir belki ama Chloe Ting'in karın programı bence çok etkili hareketleri daha hafif tempoda yapmanı öneririm

10.30 Kayısı çayı

Kahvaltı 11.30
-bir dilim peynir
-15 zeytin
-2 yk köz biber sosu
-1 tatlı kaşığı bal
-2 haşlanmış yumurta
-4 dilim kızarmış ekmek 😑😑
-kekik çayı

Ara 14.00 : kayısı çekirdeği 7 adet +türk kahvesi
15.15 : yeşilçay + maden suyu+tarçın

Akşam 17.30