Fotoğrafları görünce benimde içim açıldı canım..
Sosyal fobin olmasına çok şaşırdım açıkçası, kendini çok güzel ifade eden , çok tatlı birisin bence. Yalnız dışarı çıkmak istemiyor musun, yoksa yürüyüşe mi yalnız çıkamıyorsun tam anlayamadım ama iletişiminin çok iyi olduğunu düşünüyorum aslında.
Ben de yalnız dolaşmayı severim yürüyüş vs, ama yalnız alışverişi pek sevmem, eskiden yalnız kıyafet alamıyordum çok kararsız kalıyor, satıcı karşısında mahcup oluyor, sonra pişman olacağım şeyleri alıyor ve aldığımda sonradan üzüldüğüm için bidaha alışverişe gitmek istemiyordum... Çok saçma dimi

Şimdilerde bunu aştım biraz, yalnız alışverişe daha çok çıkıyorum. Satıcı karşısında eskisi kadar gerilmiyorum. Ama yanımda eşim vs olsa daha rahat alışveriş yaparım o kesin.. Demekki hala tam aşamamışım..

Market alışverişini daha rahat yapıyorum ama yine rafların karşısında çok kararsız kalıp şunu alsam mı, almasam mı, keşke eşim yanımda olsaydı diyorum bazen...
Yani birçoğumuz farklı çekinceler, fobiler yaşıyoruz aslında, ama bunu farkedip aşmaya çalışmak lazım..Sende bugün ki gibi güzel ortamlarda yürüyüşe çıkıp kendini daha iyi hissedebilirsin, bunu daha sık yapmalısın bence